انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب نرم افزار golden dic  (دفعات بازدید: 1586 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین phy3mm3

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکل در نصب نرم افزار golden dic
« : 24 خرداد 1391، 06:13 ب‌ظ »
بسم الله الرحمن الرحیم
من به تازگی وارد دنیای لینوکس (ابونتو ۱۰.۰۴)شدم. برای ترجمه لغات انگلیسی دیکشنری goldendic را از قسمت soft ware centerنصب نموده ام ولی متاسفانه آ‍‍پشن forvo که مخصوص فعال سازی تلفظ ها در این نرم افزار می باشد کلا وجود ندارد. در ضمن در آپشن prefrence و در گزینه audio  نیز آپشن play via phonon فعال نیست. خوشحال می شوم اگر به داد اینجانب برسید. با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در نصب نرم افزار golden dic
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1391، 11:18 ب‌ظ »
احتمالا phonon نصب نیست و باید دستی نصبش کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #2 : 28 خرداد 1391، 06:28 ق‌ظ »
بسم الله الرحمن الرحیم
من به تازگی وارد دنیای لینوکس (ابونتو ۱۰.۰۴)شدم. برای ترجمه لغات انگلیسی دیکشنری goldendic را از قسمت soft ware centerنصب نموده ام ولی متاسفانه آ‍‍پشن forvo که مخصوص فعال سازی تلفظ ها در این نرم افزار می باشد کلا وجود ندارد. در ضمن در آپشن prefrence و در گزینه audio  نیز آپشن play via phonon فعال نیست. خوشحال می شوم اگر به داد اینجانب برسید. با تشکر
چرا تلفظ‌های واقعی را نصب نمی‌کنی؟ چیزی که من می‌شناسم نامش هست WyabdcRealPeopleTTS و از این جا مثلاً می‌شود بارگرفتش:
http://www.filecrop.com/WyabdcRealPeopleTTS.tar.bz2.html
حجمش ۸۰ مگابایت است و تلفظ خیلی از واژه‌ها را دارد. باید به جای phonon گزینهٔ use external program را انتخاب کنی و برنامه‌اش را هم بگذاری aplay

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #3 : 28 خرداد 1391، 09:32 ق‌ظ »
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا تلفظ‌های واقعی را نصب نمی‌کنی؟ چیزی که من می‌شناسم نامش هست WyabdcRealPeopleTTS و از این جا مثلاً می‌شود بارگرفتش:
http://www.filecrop.com/WyabdcRealPeopleTTS.tar.bz2.html
حجمش ۸۰ مگابایت است و تلفظ خیلی از واژه‌ها را دارد. باید به جای phonon گزینهٔ use external program را انتخاب کنی و برنامه‌اش را هم بگذاری aplay
تفاوت WyabdcRealPeopleTTS  با forvo اینه که ، WyabdcRealPeopleTTS تلفظاش ماشینیه !
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!