تا حالا شده دنبال یه برنام اجرا شده بگردید؟ یک پنجره کجا میتونه باشه؟ باید توی دسکتاپ شماره ۱ تا n بگردید. که مقدار n بسته به همت عالی و روحیات شما داره!! البته خدا خیر دهاد اونایی که زحمت کشیدن واپلتی به اسم window selector رو نوشتن! باز خوبه. یه اپلت کوچولو هست که کمک میکنه پنجره مورد نظر پیدا بشه! اما بازم خداییش زور داره که توی یه لیست پنجره، یکی رو پیدا کردن! از این نظر من طرفدار پروپا قرص system tray هستم. کلی برنامه خوب مثل pidgin و برنامههای کاربردی اونجا هستن و دسترسی بهشون اصلا مشکل نیست. چه خوب میشه اگه بشه هر برنامهای رو فرستاد اون تو...
برنامه Alltray برنامهای هست که این کار رو انجام میده و همه چیز رو میفرسته توی system tray که به نظر من خیلی کار خوبیه. برای نصب این برنامه فقط کافیه که این دستور رو بزنید تا از مخازن نصب بشه:
sudo apt-get install alltray
این برنامه توی Accessories قرار میگیره و با کلیک روش، تمام! یه چیزی مثل این...
و به سادگی هر برنامهای به Alltray فرستاده میشه
AllTray و جلوههای ویژهمتاسفانه این برنامه با جلوههای ویژه اصلا خوب نیست! و اگه باجلوههای ويژه اجراش کنید هیچ کاری انجام نمیده! و مجبورید که از طریق خط فرمان باهاش کارکنید (که از کار با خط فرمان میگذرم و واگذارش میکنم به کسایی که علاقه دارن) اما، هر چیزی یه راهی داره! من یه جایی یه patch دیدم که این برنامه رو درست میکرد. (البته درستِ درست نه ولی خب از اینکه اصلا کار نکنه خیلی بهتره!)
این patch اعمال شد و الان نسخه patch شده برای سادگی، به صورت
deb ضمیمه شده که استفاده کنید. امیدوارم درست نصب بشه. لطفا اگه مشکلی توی این بسته بود بگین. بازم تاکید میکنم این patch فقط بخشی از مشکلات رُ حل میکنه.