انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بوت اوبونتو ۱۲.۰۴ پس از دانلود فایل iso  (دفعات بازدید: 2933 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahoonid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
من یه تازه کارمو اوبونتو 12.04 رو دانلود کردم ولی نمیشه اونو از طریق بوت بالا آورد.چرا این فایل iso که دانلود کردم و بعد از اینکه فایل هاشو تو یه سیدی ریختم مثله نصب ویندوز بوت نمیشه؟آیا باید یکی دیگه دانلود میکردم؟معذرت که نتونستم سوالمو خوب بپرسم.اگه نیاز بود بهتر میگم.البته اینم بگم که این کارو برای برای برنامه های پارتیشن بندی میخوام و درست کردن روت و هوم و سواپ.ممنون میشم جوابمو بدبد.
« آخرین ویرایش: 28 خرداد 1391، 02:08 ب‌ظ توسط ahoonid »

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : دوستان یه سوال
« پاسخ #1 : 28 خرداد 1391، 01:46 ق‌ظ »
سلام خوش آمدی
با چه برنامه ای رایت کردی ؟ از کجا دانلود کردی ؟ برای پارتیشن بندی موقع نصب میشه راحت پارتیشن بندی کرد . شاید ایزو دانلود شده خراب باشه .
« آخرین ویرایش: 28 خرداد 1391، 01:52 ق‌ظ توسط _Behrooz_ »
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین hyper

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #2 : 28 خرداد 1391، 03:34 ق‌ظ »
فایل iso رو باید مثل یک ایمیج روی سی دی رایت کنی. برای سالم بودن ایزو هم میتونی از الگوریتم md5 استفاده کنی.

دوست عزیز بهتره عنوانی که انتخاب میکنی در ارتباط با سوالی که میپرسی باشه. دوستان وقتی عنوان (( دوستان یک سوال )) رو می بینن تمایلی به باز کردن و پاسخ دادن ندارن بهتر بود عنوانی مثل این انتخاب می کردی (( مشکل در بوت اوبونتو ۱۲.۰۴ پس از دانلود فایل iso ))  اینجوری کسی که جواب رو بدونه با دیدن عنوان برای دیدن جزئیات وارد میشه.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #3 : 28 خرداد 1391، 05:37 ق‌ظ »
... بعد از اینکه فایل هاشو تو یه سیدی ریختم...
من حدس می‌زنم مشکل از همین «ریختن» فایل‌ها توی سی‌دی باشه. اگه مشکل از همین باشه، این دو تا صفحه رو ببین تا راه حل رو پیدا کنی:
https://help.ubuntu.com/community/BootFromCD
https://help.ubuntu.com/community/BurningIsoHowto

فکر کنم حتی دیدن عکس‌های این دو صفحه هم کافی باشه.

آفلاین ahoonid

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 28 خرداد 1391، 02:04 ب‌ظ »
نه دوستان.ببینید.من از سایت رسمس اوبونتو دانلود کردم.تو اون iso یه فایل اجرایی به نام wubi وجود داشت.من همونو اجرا کردم ولی اصلا چیزی در رابطه با پارتیشن ها نیاورد.اوبونتو رو نصب کردم ولی نمیدونم آیا swat و home و root رو خودش ساخته یانه.خلاصه هرجوری شده میخوام یاد بگیرم.

آفلاین ahoonid

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 28 خرداد 1391، 02:11 ب‌ظ »
بهتر بود عنوانی مثل این انتخاب می کردی (( مشکل در بوت اوبونتو ۱۲.۰۴ پس از دانلود فایل iso ))  اینجوری کسی که جواب رو بدونه با دیدن عنوان برای دیدن جزئیات وارد میشه.
حق با شماست.معذرت میخواهم.تو اون لحظه هیچ عنوانی به مخم نمیرسید.

آفلاین hyper

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
از طریق ویندوز که نصب می کنی فکر کنم خودش به صورت اتوماتیک root و swap رو بسازه. اگر دوست داری خودت پارتیشن بندی کنی میتونی با سی دی بوت بشی و همه چیز رو خودت دستی انجام بدی.

خیلی خیلی مراقب باش اگر اشتباه کنی اطلاعات روی هاردت رو ممکنه از دست بدی. پس از اطلاعات مهم حتما یک پشتیبان بگیر.

آفلاین ahoonid

• Newbie
  • *
ا اگر دوست داری خودت پارتیشن بندی کنی میتونی با سی دی بوت بشی و همه چیز رو خودت دستی انجام بدی.
مشکل منم همینه.اون iso که دانلود کردم تو فلاش یا سیدی ریختم ولی بوت نمیشه.

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
من هم به این مشکل برخوردم راه حلش اینه:
پس از اینکه فایل ایزو را دانلود کردی به هیچ وجه بهش دست نزن یه برنامه رایت سی دی مثل nero در ویندوز یا brasero در اوبونتو را باز کن بعدش قسمت رایت سی دی از روی ایمیج را انتخاب کن در صفحه ای که باز میشه ایمیجی که دانلود کردی را انتخاب کن و روی سی دی رایت کن اگر این کار را انجام بدی حتما درست میشه اگر این کار را انجام دادی و موقع بوت شدن ارور داد احتمالا نسخه ای که دانلود کردی با سیستمت سازگار نیست مثلا اگر ۳۲ بیتی دانلود کردی حالا برو و ۶۴ بیتی دانلود و بالعکس بازهم اگر به مشکلی برخوردی اطلاع بده موفق باشی
« آخرین ویرایش: 28 خرداد 1391، 06:46 ب‌ظ توسط eiman »
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)