انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: be mane ajeze darmoonnde komak konid!!!!!!!  (دفعات بازدید: 1838 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nezhadam_pershia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
be mane ajeze darmoonnde komak konid!!!!!!!
« : 13 اسفند 1386، 09:21 ب‌ظ »
salam.
bebakhshid ke farsi naminevisam kami moshkel daram.
mikhasatam az azizane perofeshenal dar khast konam ke be man ye rahnemayi baraye start ba linux bedan.
man ye karbare nesbatan profeshenale windows boodam vali be dalile alaghe be linux roo avordam.
man doost daram tamame karhaye rooz mare ke ba windows mikardam ro az ghabile web gardi,bazi,goosh dadan be moosighi va az in ghabil karha (felan vase start) anjam bedam.
dar morede tozi man az ubuntu 6.10 estefade mikonam.
doost daram dar ebteda tarigheye nasbe modem va etesal be internet ro be man amoozesh bedin.
dar morede chipseti ke daram fekr mikonam intel 563ep bashe.daghighan namidoonam
pishapish az komaketoon mamnoonam.

lomion

• مهمان
پاسخ به: be mane ajeze darmoonnde komak konid!!!!!!!
« پاسخ #1 : 13 اسفند 1386، 10:06 ب‌ظ »
سلام
به جمع گنو/لینوکس و به خصوص اوبونتو خوش اومدید.  :)
اینکه همه کارهای روز مره، قطعا همه رو می‌شه انجام داد اما متفاوت با ویندوز.
برای وب فایرفاکس و کلی مرورگر دیگه هست و مشکلی ندارن مگه با سایتهایی که مخصوص اکسپلورر ساخته شده باشن.  >:(
برای موسیقی مشکلی وجود نداره. اما اوبونتو، کدکهای بسته (مثل mp3، m4a و ...) رو به صورت پیشفرض توی توزیع قرار نمی‌ده. ولی اگه به اینترنت متصل بشید، به سادگی می‌تونید کدکها رو نصب کنید (چرا به صورت پیشفرض نیستن، این یه مساله حقوقی و کپی رایت هست که واردش نمی‌شم.)
برای توزیع بهتره از آخرین نسخه یعنی ۷.۱۰ استفاده کنید (البته نسخه ۸.۰۴ هم هست ولی نسخه نهاییش هنوز نیومده)
اما بازی...
بازی پاشنه‌ آشیل لینوکسه. هنوز متاسفانه شرکتهای ساخت بازی، هنوز وارد بازار گنو/لینوکس نیستن. البته بازیهایی تحت گنو/لینوکس هستن ولی قدرت بازیهای تحت ویندوز رو ندارن. اما برنامه‌ای هست به اسم wine که برنامه‌های تحت ویندوز ٰرو تحت گنو/لینوکس اجرا می‌کنه. خیلی از بازیها هم اجرا می‌شن اما هر کاری یه شروعی داره...

و به نظر من توی ابونتو، اتصال به اینترنته. چون سخته بدونش کار کنید. (هی باید برید توی ویندوز و بر گردید و معمولا جالب نیست)
خوشبختانه بخشی به اسم ویکی توی این سایت هست که توش راهنماهای خوبی وجود داره. اونجا برای شروع بهترین جاست. توی بخش سخت افزار، راهنماهای مربوط به مودم رو می‌تونید پیدا کنید.

یادتون باشه، همیشه بپرسید ولی برای اینکه هم تاپیکی تکراری نباشه، و وقت شما کمتر گرفته بشه. حتما در مورد موضوع حداقل در ویکی و انجمن، جستجو کنید  اگه چیزی که می‌خواستید، پیدا نشد، موضوع جدیدی با عنوان مناسب بازکنید (مثلا همین موضوعی که اینجا گذاشتید یه کمی مبهمه ;)) اینجا دوستانی هستن که همیشه تا حدی که می‌تونن کمک می‌کنن.

موفق باشید. :)

پ.ن. اگه بتونید فارسی بنویسید کار دوستان خیلی راحتتره و توی جستجوی بقیه هم مفید می‌تونه باشه.

آفلاین nezhadam_pershia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
« پاسخ #2 : 13 اسفند 1386، 10:28 ب‌ظ »
خیلی ممنون.
یه سوال.
من cd هما مخصوص ubuntu 7.10 رو دارم.میتونم wine اونو روی ubuntu 6.10 نصب کنم یا فقط باید مخصوص 6.10 رو نصب کنم.

آفلاین barsan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #3 : 14 اسفند 1386، 08:13 ق‌ظ »
با تشكر از همه عزيزان
در تاييد حرفهاي دوست عزيزم
فقط در مورد فاير فاكس كه به نظر من انعطاف پذيرترين مرورگر جهان محسوب مي شه
سايتهايي كه فقط مخصوص IE طراحي شدن در فاير قابل نمايش هستند
شما بايد اكستنشن IE Tab رو دانلود و نصب كنيد
كه با اين كار به راحتي قادر به استفاده از محبوب ترين آنتي فيلتر هم خواهيد بود Free Gate
با تشكر

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
« پاسخ #4 : 14 اسفند 1386، 09:40 ق‌ظ »
ie tab فقط تو ویندوز کار می‌کنه.
برای استفاده از free gate و غیره فایرفاکس اکستنشن‌هایی داره که نیاز به ie tab نباشه.
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین farnoud

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #5 : 14 اسفند 1386، 10:09 ب‌ظ »
ie tab فقط تو ویندوز کار می‌کنه.
برای استفاده از free gate و غیره فایرفاکس اکستنشن‌هایی داره که نیاز به ie tab نباشه.
چه جالب نمیدونستم اینو، خیلی از مهاجران به لینوکس فکر میکنند که این ضعف فایرفاکس هست اما باید بگم ایراد از طراحی اون سایت هاست چون معمولن استاندارد طراحی نشدند ( چون خود ie هم استاندارد نیست!  :D)