سلام به اهالیه انجمن.
سال نو مبارک.
ببخشید دیر جواب میدم.
میخواستم قبل از اینکه شروع به نصب اوبونتو 7.10 بکنم یه چند تا سوال بpرسم:
1.اول از همه این حرف p فارسی رو از کجا بیارم.
2.من الان اوبونتو 6.10 رو سیستم نصب دارم.میخوام یه جوری 7.10 رو نصب کنم که در
صورت fail شدن نصب 7.10 اون 6.10 آسیب نبینه.چون کلی اطلاعات و سخت افزار نصب
شده دارم.
3.آیا میتونم با سی دی 7.10 اون 6.10 رو آpدیت کنم و 6.10 تبدیل به 7.10 بشه و نیاز به نصب 7.10 نباشه.
4.آیا میتونم 6.10 و 7.10 رو با هم نصب کنم و هر دو از یک pارتیشن swap استفاده کنن.
5.اگه امکان داره درباره ی تغییر سایز partion های ویندوزی بدون خراب شدن اطلاعات
توضیح بدین.
لطفا جواب هر سوال رو مرحله به مرحله و مبتدی توضیح ندین.
mer30.
دوست عزیز باز هم سلام

لینک این پستتون رو توی یک پست دیگهتون دیدم (
اینجا ) . جواب این سوالهاتون رو دوست خوبم علیرضا طالقانی جواب داده و دیگه گفتم نیازی نیست توضیحات ایشون رو تکرار کنم. ولی خب اگر نظر من رو مورد سوالهاتون می خواهید بدونید باید بگم که :
۱- از دکمه M می تونید برای نوشتن حرف «پ» استفاده کنید.
۲- شما ۲حالت پیش رو دارین. یا 7.10 رو روی همون پارتیشنی نصب کنید که 6.10 رو دارید و یا اینکه روی پارتیشن جداگانه نصب کنید. اگر روی پارتیشن جداگانه نصب کنید که کاملاً این دو ورژن اوبونتو که روی دستگاه دارین از هم جدا و مستقل هستند و ارتباطی به هم ندارن و می تونید به راحتی هر کدوم رو که خواستید پاک کنید و یا هر تغییری که خواستید توش اعمال کنید بدون اینکه اتفاقی برای اون یکی نسخه اوبونتوتون بیافته. ولی اگر بخواهید که اوبونتوی 7.10 رو روی 6.10 نصب کنید، دیگه امکان برگردوندن ورژن قدیمی تر وجود نداره (تا جایی که اطلاع دارم، اگر اشتباه می کنم لطفاً دوستان راهنماییم کنن).
۳- بله می تونید ولی تنها با Alternate CD می تونید چنین کاری انجام بدین و با Live CD نمی تونید. اگر هم به اینترنت پر سرعت دسترسی دارین می تونید از دستور زیر برای upgrade کردن نسخه توزیع اوبونتوتون استفاده کنید:
sudo apt-get dist-upgrade
۴-کلاً هر کامپیوتر به یک پارتیشن swap بیشتر احتیاج نداره چه شما یک یا چند توزیع مختلف لینوکس روی سیستمتون داشته باشید. چون این پارتیشن مثل RAM عمل می کنه و وقتی سیستم خاموش میشه و یا restart می شه، همه اطلاعات روی این پارتیشن هم پاک می شه و وقتی که لینوکس شروع به بوت می کنه (اگر اجازه استفاده از پارتیشن swap بهش داده شده باشه) در حین بوت شدن پارتیشن swap رو پیدا می کنه و مورد استفاده قرار می ده.
۵- شما در اوبونتو نمی تونید چنین کاری بکنید و تنها از داخل ویندوز و یا یا استفاده از برنامه های ویندوزی می تونید چنین کاری رو انجام بدین. برنامه خیلی معرفی هست به اسم partition magic که تحت ویندوز اجرا می شه و شما می تونید با استفاده از این برنامه پارتیشن ها رو تغییر سایز بدین، درست کنید، پاک کنید، جابجا کنید، یکی کنید و یا اینکه تقسیم کنید و خیلی کارای دیگه که کلاً میشه با یک پارتیشن انجام داد رو می شه با این برنامه انجام داد.