انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک اوبونتو دیگه بالا نمیاد........{حل شد}  (دفعات بازدید: 7542 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nezhadam_pershia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
سلام دوستان.
نمی دونم چه بلایی سر این اوبونتو آوردم که دیگه نه خودش بالا میاد نه با cd لیو که دوباره اونو از اول نصب کنم.وسط بوت شدن قفل می کنه.
لطفا منو در مورد بر طرف کردن این مشکل و یا نصب مجدد آن راهنمایی بفرمایید.
mer29+1.
در ضمن من از ubuntu 6.10 استفاده می کنم.
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1387، 09:49 ب‌ظ توسط nezhadam_pershia »

آفلاین abbas zarei

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
پاسخ به: کمک اوبونتو دیگه بالا نمیاد........
« پاسخ #1 : 14 اسفند 1386، 09:39 ق‌ظ »
سلام
لطفاً كمي راهنمايي كنيد. از نظر سخت افزاري تغييري ايجاد نكرديد؟
وقتي سيستم قفل ميكنه تصوير داريد؟
وقتي سيستمتون قفل ميكنه چقدر بعدش reset ميكنيد؟
چراغ HDD تون موقعي كه قفله روشن ميمونه؟

آفلاین shayanlinux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #2 : 14 اسفند 1386، 11:11 ق‌ظ »
سلام
من درست متوجه نشدم که آیا شما موفق می‌شید که توی runlevel شماره ۱ (single user) سیستم را بوت کنید یا خیر.
اگر تا به حال امتحان نکردید، از system recovery mode در grub  برای بوت کردن سیستم در runlevel شماره ۱ استفاده کنید. به احتمال زیاد در این مود می‌توانید سیستم را بوت کنید و debug messages را بخوانید و مشکل را برطرف کنید.
برای خواندن debug messages از فرمان زیر استفاده کنید
dmesg
همچنین آدرس چند log مهم سیستم از این قرار است:
Linux Log files:
/var/log/boot : System boot log
/var/log/dmesg : Linux kernel ring buffer log
/var/log/kern.log : Kernel log file

موفق باشید

پ.ن. در ضمن این قبیل اشکالات ۹۹ درصد به خاطر تغییرات سخت افزاری و درایورهای اونهاست. اگر اخیرا درایوری یا kernel moduleی را نصب کردید مطمئن باشید که این درایور یا kernel module با kernel و یا سایر moduleها ناسازگاری (conflict) داره.
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1386، 11:19 ق‌ظ توسط shayanlinux »
زندگی جوری هست که باور نمیکنی
همیشه می‌تونه شگفت‌آور باشه

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #3 : 15 اسفند 1386، 02:32 ق‌ظ »
اخیراً سخت‌افزارتون تغییری نکرده؟ (مثلاً مودمی اضافه کرده باشید، کارت گرافیک عوض کرده باشید، ...)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین nezhadam_pershia

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 اسفند 1386، 07:12 ق‌ظ »
دوباره سلام.
اخیرا سخت افزاری رو نصب نکردم.داشتم با اوبونتو کار می کردم که یه دفه قفل کرد منم reset کردم و دیگه بالا نیومد.
تا اونجایی که اوبونتو در حاله بار گذاری هست بالا میاد بعد که چند لحظه وارد خط فرمان میشه دیگه جلوتر نمی ره.
از دوستان که توضیحاتی دادن متشکرم ولی چون تازه کارم نمی دونم باید چکار کنم.اگر امکانش هست لطفا با توضیحات
قدم به قدم منو راهنمایی کنید.در ضمن یه توضیحاتی در مورد recovery mode هم بدید.
mer28+2.

آفلاین shayanlinux

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 15 اسفند 1386، 09:42 ق‌ظ »
سلام

وقتی رایانه را روشن میکنید معمولا اولین چیزی که خواهید دید صفحه Grub است که در آن سیستم عاملی که می‌خواهید boot شود را انتخاب می‌کنید. (در صورتی که Grub را درست نصب کرده باشید - Grub به عنوان Multi OS Boot Loader شناخته می‌شود - برنامه مشابه آن LILO است که امروزه کمتر استفاده می‌شود)

شکل Grub باید چیزی شبیه این باشد:

اگر گزینه دوم (recovery mode) را انتخاب کنید، لینوکس با runlevel شماره 1 که در واقع single user با لود کردن کمترین ماژول‌های ممکن است بوت می‌شود. بعد از بوت کردن در این مد، و وارد کردن کلمه عبور root خط فرمان با سطح دسترسی root را خواهید داشت. (دقت کنید که در میانه boot کردن سیستم از شما می‌خواهد که یا کلمه عبور root را برای maintenance وارد کنید و یا Ctrl+D را برای ادامه بزنید، شما بایستی کلمه عبور root را وارد کنید.) در این خط فرمان می‌توانید log های سیستم را بخوانید و عیب یابی کنید. سعی کنید سه فایلی که در بالا ذکر کردم را در انجمن بفرسید تا من یا دوستان بخوانند و عیب یابی کنند. برای کپی کردن فایل ها از دستور زیر استفاده کنید:

cp [source] [destination]
معمولا درایوهای ویندوز شما در /media/sdaX و یا /media/hdaX سوار می‌شوند (mount). پس در نهایت باید این دستورات را در خط فرمان وارد کنید:

cp /var/log/boot /media/sda1/
cp /var/log/dmesg /media/sda1/
cp /var/log/kern.log /media/sda1/
که log فایلها را در درایوی که ویندوز آن را به عنوان C میشناسد کپی میکند (من در اینجا فرض کردم sda1 است).

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1386، 09:54 ق‌ظ توسط shayanlinux »

آفلاین MortezaE

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #6 : 18 اسفند 1386، 01:54 ب‌ظ »
مشکلتون حل نشد؟
تا اونجا که از شواهد و قرائن پیداست تغییر سخت افزاری نداشتیم، حالا اگه سی دی هم سالم باشه (که شما می گید حالت نصب شده هم بالا نمیاد پس مشکل از cd نیست) یک احتمال وجود داره: Swap
چون سی دی لایو اگه پارتیشن swap  پیدا کنه، به طور پیش فرض ازش استفاده می کنه. حالا اگه این پارتیشن معیوب باشه (چه می دونم، مثلا بد سکتور) ممکنه مشکل پیش بیاد. حالا شما اگه می تونی بری تو ویندوز، روی my computer  راست کلیک کن و گزینه ی manage رو بزن. حالا از توی این پنجره Disk management رو پیدا کن و از توش پارتیشن swap رو delete کن. بعدش دوباره  با اوبونتو لایو امتحان کن و خبرشو به ما بده!
Freedom first, then security

آفلاین nezhadam_pershia

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 اسفند 1386، 07:39 ق‌ظ »
سلام به همه ی اهالیه انجمن.
ببخشید پاسخم طول کشید.من همه ی راه های شما رو امتحان کردم ولی نتیجه نداد به خاطر همین هم گفتم اوبونتو 6.10 رو پاک کنم به جاش 7.10 رو نصب کنم.
من پارتیشن های اوبونتو رو هم delete کردم ولی بازم موقع بالا اومدن اوبونتو 7.10 با سی دی لایو هم همون مشکل هست با این تفاوت که این پیغام رو میده و
بعد وارد خط فرمان میشه و من چون با خط فرمان بلد نیستم کار کنم نمی دونم چکار کنم.
Busybox v1.1.3 (debian1:1.1.3-5ubuntu7)built-in shell (ash)                                                                                       )
                                                                                                                  enter 'help' for a list of built-in commands
                                                                                                                                                              (initramfs)         
همونطور که نوشته اگه help رو جلویه (initramfs) تایپ کنم فقط لیستی از دستورات رو واسم میاره.
با چند تا از دوستان که صحبت کردم گفتن احتمالا اشکال سخت افزاریه.اگه کسی با این نظر موافقه لطفا به صورت کامل وگام به گام منو راهنمایی کنه.
mer29+2-1.

آفلاین shayanlinux

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 22 اسفند 1386، 08:58 ق‌ظ »
ظاهرا این مشکلیست که با برخی از HDDهای IDE پیش می‌آید.
برای حل این مشکل بایستی پارامتر
all_generic_ideرا به انتهای boot options اضافه بشه.
من درست متوجه نشدم که آیا شما موفق به بوت کردن از روی live cd می‌شوید یا خیر. به هر حال اگر از روی live cd رایانه را بوت میکنید اول اون پارامتر را به انتهای optionها قبل از -- اضافه کنید. (فکر کنم باید F6 را بزنید)
اگر هم از روی grub بوت میکنید، اول روی خطی که ubuntu را بوت میکند بروید، سپس کلید e را بزنید، در انتهای خط پس از quite و splash پارامتر all_generic_ide را اضافه کنید و سپس enter را و بعد از آن دکمه b را بزنید.

من از این موضوع در انجمن اوبونتوی انگلیسی استفاده کردم: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=602957

موفق باشید

آفلاین nezhadam_pershia

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 اسفند 1386، 08:14 ب‌ظ »
با سلام مجدد.
نه من نمی تونم یا live cd اوبونتو رو بوت کنم چون موقع بوت شدن قفل کرده و بعد از چند دقیقه وارد خط فرمانی که نوشتم(busybox) میشه.نه با grub بالا میاد نه با live cd.
لطفا به صورت خیلی مبتدی واسم توضیخ دهید.
mer27+4-1.

آفلاین nezhadam_pershia

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 25 اسفند 1386، 07:20 ق‌ظ »
آهای بی وفایان000000
دیگه کسی نمی خواد جواب بده000000000
منو از اوبونتو نا امید نکنید. :'(

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #11 : 25 اسفند 1386، 09:32 ق‌ظ »
خب از یه توزیع دیگه استفاده کن.مثلا با پارسیکس درستش کن! ???

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #12 : 25 اسفند 1386، 04:00 ب‌ظ »
آهای بی وفایان000000
دیگه کسی نمی خواد جواب بده000000000
منو از اوبونتو نا امید نکنید. :'(

دوست عزیز سلام
باور کنید کسی اینجا اهل بی وفایی و بی تفاوتی نسبت به مشکلات دوستان نیست. چون هدف همه ما از دور هم جمع شدن، کمک کردن به خودمون هست و هرکس تا جایی که در حد توانش باشه، کمک می کنه  ;)

دوست عزیز در مورد مشکلاتون یه کاری کنید. وقتی صفحه بوت GRUB اومد (همون صفحه سیاه رنگ با نوشته های سفید که عکسش رو چند پست قبل دوستمون آقای shayanlinux برامون ارسال کردن) روی گزینه اول برین و دکمه e رو بزنید. بعد مکان نما رو روی خط دوم بیارین (که با کلمه kernel شروع می شه) و بعد دکمه e رو مجدد بزنید. از داخل صفحه جدیدی که ظاهر می شه، کلمه splash و نیز quiet رو پاک کنید و یکبار اینتر بزنید که به صفحه قبلی برگرده و بعد بدون اینکه هیچ کار دیگه ای انجام بدین، دکمه b رو بزنید تا سیستم شروع به بوت بشه. اگه این مراحل رو درست انجام بدین، کلی نوشته روی صفحه شما ظاهر می شه که نشون دهنده پروسس های لازم برای مرحله بوت هست. هر جا که دیدید سیستم قفل کرده و دیگه هیچ حرکتی نمی کنه، آخرین متن نوشته ها رو یادداشت کنید و برامون بگین تا به این صورت بشه فهمید اشکال از کجاست.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #13 : 25 اسفند 1386، 04:04 ب‌ظ »
اول که به این زودی نا امید نشید!
دوم که یک زحمتی بکشید::
     دوم-یک: کابل هارد اتون رو جدا کنید! یعنی هارد به سخت افزارتون وصل نباشه
     دوم-دو: هرچی آتاشغال اضافی داری هم قطع کن!  ;)
تبصره:: استثنا نداره! اسکنر ۰ پرینتز - مودم SUB  و خلاصه ..... هرچی لازم نیست برای تست بوت رو قطع کن

سوم که بازم با دیسک زنده بوت ات رو تست کن
نکته:: قبل اشم بایوس ات رو دیفالت کن
زیاد النگولک اشم نکن

.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین ImanSystem

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • خدا ما رو هم ببین !
    • لینوکس سرور ویندوزه
« پاسخ #14 : 25 اسفند 1386، 06:08 ب‌ظ »
منم یه موقع این مشکل رو داشتم ولی بعد کلی ور رفتن فهمیدم که مشکل از DVD-ROM هستش !
یعنی سی دی اوبونتو داخل DVD-ROM بالا نمی اومد (دقیقا همین مشکل رو داشت)
ولی با CD_ROM امتحان کردم و به راحتی بالا اومد و هیچ مشکلی نداشت .
(فقط با تغییر درایو)
من وایسادم ... پس چرا نشستی ...
من وایسادم ... تو هم باید پاشی ...
ببخشید ... من وایسادم ... یه درخواست دارم ...
همه پای پیشرفت ایران باس پاشن ...