سلام
وقتی رایانه را روشن میکنید معمولا اولین چیزی که خواهید دید صفحه Grub است که در آن سیستم عاملی که میخواهید boot شود را انتخاب میکنید. (در صورتی که Grub را درست نصب کرده باشید - Grub به عنوان Multi OS Boot Loader شناخته میشود - برنامه مشابه آن LILO است که امروزه کمتر استفاده میشود)
شکل Grub باید چیزی شبیه این باشد:

اگر گزینه دوم (recovery mode) را انتخاب کنید، لینوکس با runlevel شماره 1 که در واقع single user با لود کردن کمترین ماژولهای ممکن است بوت میشود. بعد از بوت کردن در این مد، و وارد کردن کلمه عبور root خط فرمان با سطح دسترسی root را خواهید داشت. (دقت کنید که در میانه boot کردن سیستم از شما میخواهد که یا کلمه عبور root را برای maintenance وارد کنید و یا Ctrl+D را برای ادامه بزنید، شما بایستی کلمه عبور root را وارد کنید.) در این خط فرمان میتوانید log های سیستم را بخوانید و عیب یابی کنید. سعی کنید سه فایلی که در بالا ذکر کردم را در انجمن بفرسید تا من یا دوستان بخوانند و عیب یابی کنند. برای کپی کردن فایل ها از دستور زیر استفاده کنید:
cp [source] [destination]
معمولا درایوهای ویندوز شما در /media/sdaX و یا /media/hdaX سوار میشوند (mount). پس در نهایت باید این دستورات را در خط فرمان وارد کنید:
cp /var/log/boot /media/sda1/
cp /var/log/dmesg /media/sda1/
cp /var/log/kern.log /media/sda1/
که log فایلها را در درایوی که ویندوز آن را به عنوان C میشناسد کپی میکند (من در اینجا فرض کردم sda1 است).
موفق باشید