انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: با مودم اکسترنال باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 3081 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
سلام ٰ انصافا من از این مودم بازی ها خسته شدم رفتم یه سره یه مودم اکسترنال genius خریدم  فک نمی کنم اصلا مودمم رو شناخته با مودم اینترنال shuttle و چیپ 735 تونستم کانکت بشم تا اینکه مودمم سوخت و من یه سره رفتم اکسترنال گرفتم حالا باید چی کار کنم آیا اکسترنال هم دردسر داره یا نه ؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: با مودم اکسترنال باید چی کار کنم ؟
« پاسخ #1 : 15 اسفند 1386، 06:11 ب‌ظ »
اگر مودمتون اکسترنال با پورت سریال باشه که کارتون عالیه! فقط کافیه بزنید:
sudo pppconfigو مراحل رو دنبال کنید.

اگر هم ترجیح میدید با ترمینال کار نکنید، از kppp استفاده کنید که نزم‌افزار خوبیه برای اتصال به اینترنت.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
برای اینکه بفهمم مودممو شناخت چی کار باید بکنم ؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
نمی دونم از چه درگاهی هستش ؟
راستی ژس از دستور sudo pppconfig وساختن اکونت دوباره چه طوری کانکت بشم در ضمن مودمم  genius agere systen usb 2.0 soft modem هستش؟؟؟  ??? ??? ??? ???

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
مودم شما هیچ فرقی با مودمهای Internal نداره!
راهنمای زیر رو مطالعه کنید...
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
نمی دونم از چه درگاهی هستش ؟
راستی ژس از دستور sudo pppconfig وساختن اکونت دوباره چه طوری کانکت بشم در ضمن مودمم  genius agere systen usb 2.0 soft modem هستش؟؟؟  ??? ??? ??? ???

دوست عزیز شما قبل از اینکه میرفتید مودم بخرید باید مثل من تو فروم می پرسیدید که با چه پورتی بگیرم. الان که شما USB خریدید کارتون همون شده. ترخیح میدم عوضش کنید.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
من مودممو نصب كردم lucen/agere فكر ميكنم باشه تو system restreicted به نام lucent/agere ثبت شد و تو قسمت system information به اسم اصليش هست چون قبل از نصب نبود و حالا هست و اينجا يه مشكلي دارم اول اينكه آيا واقعا مودم نصب شد يعني اگه تو system restreicted  اومد و چراغ سبز داد آيا واقعا مودممو شناخت به وسيله برنامه يا اينكه من اگه هر مدم ديگه اي داشتم و مراحل نصب اين مودم رو دنبال مي كردم بازم مي اومد ؟
دوم اينكه اگه مودم رو واقعا درست تشخيص داد و چراغ سبز داد چرا پس از دستور  sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf  پيغام خطا مي ده و هيچ پورتي رو واسه مودم پيدا نمي كنه ؟
البته بايد متدكر بشم كه مرحله   :
$ sudo modprobe ltserial
$ sudo modprobe ltmodem
رو انجام نداد چون مي گفت موجود نست ويه همچين چيزايي حالا كه چراغ سبز داد چي ؟؟؟؟
 ??? ???