انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یه سوال در مورد پارتیشن؟  (دفعات بازدید: 1974 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
یه سوال در مورد پارتیشن؟
« : 15 اسفند 1386، 05:54 ب‌ظ »
سلام ؛ من می خواستم چند تا از درایوام رو پارتیشن لینوکس کنم (ex3) اول با پاراگون این کار رو کردم  و  ولی امکان کپی پیست رو به صورت مستقیم نتونستم انجام بدم (تو محیط اوبونتو )بعدش از  خود جی پارت استفاده کردم نمی دونم از چه پارتیشنی استفاده کنم که امکان خواندن و نوشتن به صورت مستقیم وجود داشته باشه و نیاز به دادن دستور نباشه . ؟؟؟؟؟؟؟ ( home ... )

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: یه سوال در مورد پارتیشن؟
« پاسخ #1 : 15 اسفند 1386، 06:09 ب‌ظ »
برای پارتیشن‌های لینوکسی مانند روت (/) یا home/ از فرمت ext3 استفاده کنید.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 15 اسفند 1386، 06:53 ب‌ظ »
می دونم که باید از ex3 استفاده کنم منظورم اینه که فقط برای ایجاد چنین پارتیشنی از /home از / و کلا باید از چه ex3 باید استفاده کنم ؟؟؟؟؟
فقط می خوام اطلاعات رو روی این پارتیشن ذخیره کنم فقط و فقط همین !؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #3 : 15 اسفند 1386، 07:06 ب‌ظ »
والا من نفهمیدم منظورتونو! ex3 که نداریم! شاید منظورتون ext3 هست. این یک فرمت فایل سیستم خوب مخصوص لینوکسه. میتونید توش فایلهاتونم ذخیره کنید.
اگر منظورتون پارتیشنی غیر از / و home/ هست هم میشه از همین ext3 استفاده کنید که خوندنش توی ویندوز کمی مشکله  nvnsv nhvi  همچنین fat32 و NTFS که توی ویندوز و لینوکس به راحتی میتونید ازش استفاده کنید.

اگر باز هم مشکلی هست یا به جوابتون نرسیدید بگید.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #4 : 15 اسفند 1386، 07:22 ب‌ظ »
درود
۱- منظور از خوندن و نوشتن مستقیم توی لینوکس یا ویندوزه ؟
۲- اگه منظورتون تو لینوکس یعنی می‌خواین بدون دستور sudo و یا در حالت کلی بدون نیاز به کاربر root کپی کاری انجام بدید؟
فکر کنم این دوتا رو اگه مشخص کنید راحت‌تر جواب بگیرید.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 15 اسفند 1386، 08:32 ب‌ظ »
همون ext3 هستش من قبلا یه پارتیشن به فرمت home/ ext3 درست کردم اما تو کاربری خودم نمی تونستم فایل ها رو مثلا از یه درایو به داخل این درایو کپی کنم و ارور میداد هر فیلی از چند بیتی تا چند گیگی و ارور روت می داد با دستور تو ترمینال تونستم فقط یه فایل رو کپی کنم ولی من دوست ندارم با دستور باشه می خوام مثل ویندوز به راحتی یه فایلی رو  به  درایوی با فرمت ext3  در لینوکس کپی کنم و بتونم عمل نوشتن مثل کپی دیلیت  کات و ... رو به آسونی وبه راحتی انجام بدم ( تو لینوکس ) ؟؟؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 اسفند 1386، 08:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
درود
۱- منظور از خوندن و نوشتن مستقیم توی لینوکس یا ویندوزه ؟
۲- اگه منظورتون تو لینوکس یعنی می‌خواین بدون دستور sudo و یا در حالت کلی بدون نیاز به کاربر root کپی کاری انجام بدید؟
فکر کنم این دوتا رو اگه مشخص کنید راحت‌تر جواب بگیرید.

بله شما منظورمو فهمیدی همینطوره چیزی که شما تو گزینه دوم گفتی .

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 16 اسفند 1386، 02:09 ب‌ظ »
الان برای نصب اسکنرم باید فرمویرش رو به یه آدرس کپی کنم این عمل رو با دستور sudo cp انجام می دم فایل مورد نظر به نظر می آد در محل کپی می شه  ولی یه علامت ضربدر روی فیل می آد و اسکنر کار نمی کنه من همین عمل رو تو اوبونتوی قبلی انجام دادم و به راحتی کپی شده بود. اینو چی کارش کنم ؟؟؟؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 اسفند 1386، 06:13 ب‌ظ »
واقا نمی دونم با این همه مشکلات چی کار کنم ؟ آیا واقا راه حلی برای اینها هست ؟ اگه نیست که ....

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #9 : 17 اسفند 1386، 01:09 ب‌ظ »
ببینید فایل سیستم (یا به عبارت عامه‌تر فرمت) ext3 برای نصب لینوکس لازم هست. اگر شما می خواهید که روش بدون وارد کردن دستور و به راحتی فایل کپی کنید ۲ تا راه دارین:
۱- تمام پارتیشن رو با دستور زیر قابلیت خواندن و نوشتن بهش بدین (که این راه رو توصیه نمی کنم. چون در اون صورت هر کس که پای سیستم شما بشینه می تونه هر کاری که دلش خواست با سیستمتون انجام بده):
sudo chmod -R 755 /۲- خودتون رو به عنوان کاربر گروه روت به سیستم تعریف کنید. با این کار این فقط شما هستید که می تونید بدون وارد کردن دستور هر فایلی رو هر جا که خواستید کپی کنید و یا هر کاری دیگه ای خواستید انجام بدین.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !