انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو 12.04  (دفعات بازدید: 898 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imijo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
اوبونتو 12.04
« : 31 خرداد 1391، 09:06 ب‌ظ »
سلام به همه ما خریت کردیم این اوبونتو رو ابدیت کردیم الان کلا باهاش مشکل دارم و رغبت نمیکنم باهاش بالا بیام بیشتر با ویندوز میام ولی وقتی 11.10 داشتم همش با اون بالا میومدم اما مشکلات:
تو 11.10 وقتی رو اسپیس فشار میدادی فایلو خودش باز میکرد حالا عکس بود آهنگ بود خودش اجرا میکرد ولی الان اینجوری نیست
هر درایوی رو باز میکنم میگه مانت شه قبلا یه کاری کرده بودم این پیغام نمیومد حالا نمیدونم اینو چه جوری ور دارم
تو 11.10 وقتی رو من بالا پنجره ها کلیلک راست میکردم مینیمایز میشد اما الان نمیتونم ایکارو کنم و یادم نیست چیکار کرده بودم قبلاْ
کلا احساس میکنم این 12.04 خیلی باگ داره و خیلی لش هم هست  ](*,)

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
پاسخ : اوبونتو 12.04
« پاسخ #1 : 31 خرداد 1391، 10:15 ب‌ظ »
هر درایوی رو باز میکنم میگه مانت شه قبلا یه کاری کرده بودم این پیغام نمیومد حالا نمیدونم اینو چه جوری ور دارم
کلمه fstab رو توی انجمن سرچ کن

تو 11.10 وقتی رو اسپیس فشار میدادی فایلو خودش باز میکرد حالا عکس بود آهنگ بود خودش اجرا میکرد ولی الان اینجوری نیست
تو 11.10 وقتی رو من بالا پنجره ها کلیلک راست میکردم مینیمایز میشد اما الان نمیتونم ایکارو کنم و یادم نیست چیکار کرده بودم قبلاْ
تنظیماتی که خودت انجام داده بودی و حالا یادت نیست باعث شده اوبونتو کار نکنی دیگه ؟!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 01 تیر 1391، 05:34 ب‌ظ »
سلام. اتفاقا اوبونتو ۱۲.۰۴ نسبت به ۱۱.۱۰ خیلی بهتر شده و باگ‌های زیادی توش رفع شدن.
برای پیش‌نمایش پرونده‌ها باید gnome-sushi رو نصب کنی.
برای mount شدن هم fstab رو ببین
آخری هم که تنظیمات خودت بوده دیگه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #3 : 01 تیر 1391، 06:48 ب‌ظ »
من هم تأیید می‌کنم که اوبونتوی ۱۲٫۰۴ بسیار بسیار بهتر از نسخه‌های پیش شده. هر روز بیشتر ازش خوشم میاد. این ویژگی جستجو توی منوها (HUD) در حد معجزه است. سرعت و پایداری هم خیلی خوبه (هر چند هنوز عالی نیست) و قطعاً نسبت به نسخه‌های پیش بهتر شده.

من فقط یک مشکل باهاش داشتم، این که با یک گیگ رم همیشه لپتاپم در عالم هپروت بود. فقط به خاطر این که بتونم از یونیتی لذت ببرم رفتم و رم لپتاپم رو کردم دو گیگ! :D

بلافاصله بعد از بالااومدن اوبونتو حدود ۳۵۰ مگابایت از رم من اشغال شده. ولی کمی پس از این که شروع به کار می‌کنم، میاد روی یک گیگ. جالبه که خودشون می‌گن کمترین رم مورد نیاز برای اوبونتوی ۱۲٫۰۴ یک گیگابایته. ولی به تجربهٔ من یک گیگابایت اصلاً جواب نمی‌ده.

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
« پاسخ #4 : 02 تیر 1391، 08:09 ق‌ظ »
میدونم الان همه دعوام میکنید و میریزید سرم ولی منم با این ۱۲ حال نمیکنم. نصبش نکردم ولی لایو که اومدم بالا دیدم با این یونیتی اصلا راحت نیستم. آخرین اوبونتویی که نصب کردم 10.04 بود و الان هم دارم از اون استفاده میکنم. ولی میگم منم خریت کنم این 12 رو بنصبم. هر چند میدونم بعدش پشیمون میشم
ای بابا!