انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خلاصه و راحت انتخاب کنید .  (دفعات بازدید: 1367 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
خلاصه و راحت انتخاب کنید .
« : 01 تیر 1391، 07:49 ق‌ظ »
*لطفا فقط به این سوال ها درهمین جا پاسخ دهید یا حداقل لینک  بدید.و از گفتن برو سرچ کن یا برو به سایت فلان جا و فلان جا خودداری کنید.*البته به صورت کوتاه و خلاصه *
**لطفا بحث را نپیچانید و سلیقه شخصیتان را دخیل نکنید
***من می خوام کسی که میاد بتونه راحت انتخاب کنه و بدونه چی انتخاب میکنه.سوال ها کاملا ابتدایی و مورد تفکر تازواردان است.اگر اشتباه است فقط بگویید که اشتباه است و درست آن اینگونه است.

1.گنو یا گنوم یا اوبونتو یا Kubuntu ؟کدام درست است ؟ تفاوت لغوی و زیر شاخه ای ؟
    2-لینوکس زیر مجموعه کدام است ؟ یا خودش سرشاخه بوده ؟
    3-تفاوت گنو(م) با لینوکس؟
    4-توزیع های مختلف مربوط به گنو(م) است یا لینوکس؟
    5-نسخه رسمی منتشر شده در اینترنت -2012Kubuntu 12.04 LTS- مربوط به لینوکس است ؟ یک   توزع جدید است ؟ مربوط به گنو(م) است ؟
    6-نسخه های ارائه شده نسخه قابل حمل (پرتیبل)یا نصبی (اینستالیشن) هستند؟
    7-تفاوت DVD های ارائه شده با CD آن چیست؟
    8-آیا توزیع های ارایه شده دارای پشتیبانی و آپدیت است ؟این توزیع ها توسط چه کسی تایید و منتشر میشود؟
    9-در نهایت ویژگی ها و مقایسه توزیع ها ؟بر طبق نظر دوستان به این سوال پاسخ ندهید.و در انجمن موجود است
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1391، 01:25 ب‌ظ توسط sasizubuntu »
مدیریت چیز عجیبی نیست .!!!!!!!!!!ما گاهی مغرور و خشک میشویم .کار های اشتباه خودمان را نمی بینیم .کسی هست که تا به حال در عمرش فحش نداده باشد؟؟؟؟به من پخ بده.
Let's be kind
I want to go from here
world will change soon ...
لبخند تنها دلیل زندگی من است .........باور کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : خلاصه و راحت انتخاب کنید .
« پاسخ #1 : 01 تیر 1391، 10:33 ق‌ظ »
عزیزم اگه کسی تو هر موردی داره تو این فورم به کسی دیگه جواب می‌ده، داره یه جورایی بهش لطف می‌کنه و اصلا وظیفه‌اش هم نبوده و نیست که بخواد جواب کسی رو بده، تنها وظیفه‌ی انسانیش رو انجام می‌ده تا چیزهایی که می‌دونه رو به دیگران که نمی‌دونن منتقل کنه. درسته که از دیگر عزیزان نمی‌تونیم درست تشکر کنیم ولی در حد خودمون باید قدردان زحمت‌هاشون باشیم. بس از بکار بردن لفظ‌هایی مثل پیچوندن و ... جداً تاکید می‌کنم که خودداری کن. چون اینجا نه کسی پول می‌گیره و نه چیزی که بخواد کسی رو بپیچونه. و من خودم هم از دور دست تک تک بچه‌ها رو می‌بوسم که بی هیچ چشم‌‌داشتی دارن نه تنها یک سیستم‌عامل جدید بلکه یک تفکر جدید رو جا می‌اندازن. همه می‌دونن که گنو/لینوکس یک سیستم‌عامل تنها نیست بلکه یه فرهنگ هست که به ما می‌گه «دیگران کاشتن ما خوردیم، حالا ما می‌کاریم دیگران بخورن». یه فرهنگی که به ما انسان‌دوستی رو می‌آموزه. این جا جاش نیست وگرنه ۱۰۰ صفحه در مورد تاثیر گنو/لینوکس بر اخلاق انسان‌ها می‌نوشتم.

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
« پاسخ #2 : 01 تیر 1391، 10:49 ق‌ظ »
۱-GNU یا GNUs Not Unix یا گنو یه سیستم عامل آزاد به حساب میاد. Gnome به صورت نام خونده میشه و یکی از Desktop Environment های این سیستم عامل هست. Ubuntu و Kubuntu از توزیع های سیستم عامل GNU هستن.
۲- Linux در اصل هسته یا Kernel سیستم عامل GNU به حساب میاد که تقریبا ۱۵ درصد از این سیستم عامل و تشکیل میده. در حقیقت بهتره از لفظ GNU/Linux استفاده کرد.
۳- توضیح اول
۴- تمامی توزیع ها مربوط به GNU یا همون گنو میشن
۵- توضیح چهار
۶- در توزیع Ubuntu هم نسخه قابل حمل (بر روی فلش یا CD) وجود داره هم نسخه نصبی. این موضوع اگه اشتباه نکنم توی اکثر توزیع ها وجود داره.
۷- چون توزیع ها حجم زیادی نمیگیرن معمولا روی CD ارایه میشن. فکر نکنم تفاوتی داشته باشن. البته یه سری توزیع هم هستن که مخصوص سرور طراحی شدن ولی تفاوت خیلی زیادی با توزیع های دسکتاپ ندارن و یه سری تنظیمات دیگه دارن.
۸- برای تمامی نسخه های Ubuntu توزیع هایی که به صورت LTS یا Long Term Support هستن توسط شرکت Canonical ارایه میشن یعنی این شرکت مسیولیت سیستم های Ubuntu رو در اختیار داره. مثلا توزیه Ubuntu 12.04 LTS تا پایان سال ۲۰۱۷ میلادی توسط Canonical پشتیبانی میشه.
۹- این یکی رو دیگه شرمنده ام چون خیلی طولانی میشه، ویژگی های Ubuntu رو میتونی از سایت رسمی اش بررسی کنی.
من خودم تازه کار هستم ولی دوستانی که حرفه ای در این زمینه کار می کنن قطلا از این نحو سوال پرسیدن استقبال نمی کنن چون اکثر این موضوع های توی تاپیک های دیگه مطرح شده.
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1391، 10:54 ق‌ظ توسط نوید امامی »
آزادی == نرم افزار آزاد == گنو/لینوکس

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 01 تیر 1391، 10:50 ق‌ظ »
سلام.
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
اساسا یکی از اصول اولیه این انجمن اینه که سوال اینطوری پرسیده نشه.جواب همه سوالات شما تو فروم هست و این کار حجم تاپیکهای مثل هم رو میبره بالا فقط.
یه ویکی داریم که توش کلی مطلب مفید هست.همچنین تو انجمن تازه کارا میتونین موضوعات چسبنام رو مطالعه کنین تقریبا همه چیز توش پیدا میشه.
سوالاتتون بنظر چیزی نیس که خلاصه بشه جواب داد.
۱-گنو یه طرز فکر و یه فلسفه است در رابطه با آزادی نرم افزار که برا بعضیا یه چیز مقدسه.
گنوم یه میز کاره که میزکار پیشفرض اوبونتو هم هست.
اوبونتو و کوبونتو هردو یه توزیعن.توزیع هم ینی کرنل یا همون هسته رو بگیری و پیکربندیش کنی و میزکار روش نصب کنی و با یه سری نرم افزار بدی بیرون.حالا اوبونتو میزکار پیشفرضش گنوم هست و کوبونتو KDE
۲- لینوکس هسته است.این هسته است که با سخت افزار در ارتباطه و روش میزکار نصب میشه و کاربر هم با میزکار طرفه.
۳- این باید مشخص شده باشه تاحالا.
۴- لینوکس
۵-اول اینکه دنبال کوبونتو نباش که بیزار میشی از لینوکس.ولی اوبونتو هر ۶ ماه یه بار یه نسخه میده بیرون که روش میزکارای متفاوت نصبه.الان کوبونتو با میزکار KDE اوبونتو با میزکار گنوم زوبونتو با میزکار xfce لوبونتو با میزکار lxde
پس نسخه مربوط به گنوم که بروترین نسخه هم باشه میشه UBUNTU12.04
۶-هر دو
۷-زبانهای بیشتر که تو دی وی دی هستن برا نصب انگار.کلا cd رو دانلود کنی بهتره.هرچی اضافه میخواستی خود بعدا روش نصب میکنی.
۸-بله.همون نسخه ای که من نام بردم یا همون کوبونتو که خودت نام بردی ۵ سال پشتیبانی داره بصورت رایگان.
۹-آخریشو دیگه برو خوت بخون.۵۰ صفحه هم براش کمه.یه سر بزن ویکیپدیا ببین چقد توزیع داریم بعد بیا بپرس!!خود نسخه های متفاوت اوبنتو رو که فرقاشو گفتم.
ضمنا اون شرایطی رو که اول آوردی خیلی عجیب غریبن.اینجا اگه مسی لینک هم داد باید ازش ممنون بود نه اینه شرط تعیین کنی و اخم کنی که چنان و چنین.
موفق باشی.
همزمان که مینوشتم ۲تا ازدوستان پست دادن.اگر تکراریه معذرت میخوام.
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1391، 11:19 ق‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #4 : 01 تیر 1391، 11:07 ق‌ظ »
لطفا فقط به این سوال ها درهمین جا پاسخ دهید و از دادن ارجاع به فلان جا و فلان جا خودداری کنید.
www.ubuntu-book.org
www.fzerorubigd.github.com/plf

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 01 تیر 1391، 01:05 ب‌ظ »
عزیزم
و تو ای عزیزم سلام
نقل‌قول
اگه کسی تو هر موردی داره تو این فورم به کسی دیگه جواب می‌ده، داره یه جورایی بهش لطف می‌کنه و اصلا وظیفه‌اش هم نبوده و نیست که بخواد جواب کسی رو بده، تنها وظیفه‌ی انسانیش رو انجام می‌ده تا چیزهایی که می‌دونه رو به دیگران که نمی‌دونن منتقل کنه
دوست من اصلا بحث سر وظیفه انسانی نیست هر کسی با شخصیت خوب یا بد که به ما هم مربوط نیست بعد از عضویت در یک تالار و فروم در شرایط میخواند که باید سعی کند اطلاعات را به اشتراک بگذارد.و فروم یعنی شیر اطلاعات
نقل‌قول
درسته که از دیگر عزیزان نمی‌تونیم درست تشکر کنیم ولی در حد خودمون باید قدردان زحمت‌هاشون باشیم.
ما بودیم و هستیم
نقل‌قول
بس از بکار بردن لفظ‌هایی مثل پیچوندن و ... جداً تاکید می‌کنم که خودداری کن
متاسفانه بدلیل گستردگی زبان و اطلاعات کج/کم شما  این لغت را بد تفسیر نموده اید .پیچاندن در اینجا یعنی اینکه با دادن مطالب بی ربط راه اصلی کج شود مانند همین مطلب شما .و الان شما به عن.ان یک اسپم عمل نموده اید .چون وقت خواننده را میگیرید و نمیگذارید فرد به هدف و سوالش برسد و باید مطالب بی ربطی بخواند .
نقل‌قول
چون اینجا نه کسی پول می‌گیره و نه چیزی که بخواد کسی رو بپیچونه. و من خودم هم از دور دست تک تک بچه‌ها رو می‌بوسم
شما دست هر کسی رو دوست داری ببوس این از شخصیت والای شماست .ولی حالا اگه کسی به خاطر انجام کاری پول بگیره شما دیگه تشکر و بوس نمیکنی؟؟؟؟؟؟
نقل‌قول
این جا جاش نیست وگرنه ۱۰۰ صفحه در مورد تاثیر گنو/لینوکس بر اخلاق انسان‌ها می‌نوشتم.
شما لازم نیست 100 صفحه بنویسی یک صفه آبدار بنویس یعنی به همین سوالات پاسخ بدهید و یا با خذف سریع تر این مطلب لطف بفرمایید مانع از رسیدن دوستان بعدی در رسیدن به جوابشان نشوید .بگذارید پست ساده و پرمحتوا باشد .لطفا این پست را حذف نمایید .لطفا
  لطفا به این پست نقل قول نکنید و بیشتر از این تاپیک را نپیچانید .
  هر چه جواب دارید که به شخص من مربوط است را پ.خ کنید.
  اینجا فقط درباره سوال ها بنویسید.
  مجددا میگویم پستتان را حذف کنید.و مانع جواب درست نشوید
  به زبان فارسی مسلط شوید دربالا گفته ام فقط درباره سوال ها بنویسید چون نه من فقط جواب به شما را دارم و نه دیگران وقت دارن دعوای من و شما را بخوانند.{پایان لطفا}
 خداحافظ
مدیریت چیز عجیبی نیست .!!!!!!!!!!ما گاهی مغرور و خشک میشویم .کار های اشتباه خودمان را نمی بینیم .کسی هست که تا به حال در عمرش فحش نداده باشد؟؟؟؟به من پخ بده.
Let's be kind
I want to go from here

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 تیر 1391، 01:21 ب‌ظ »
سلام.
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
اساسا یکی از اصول اولیه این انجمن اینه که سوال اینطوری پرسیده نشه.جواب همه سوالات شما تو فروم هست و این کار حجم تاپیکهای مثل هم رو میبره بالا فقط.
۹-آخریشو دیگه برو خوت بخون.۵۰ صفحه هم براش کمه.یه سر بزن ویکیپدیا
ضمنا اون شرایطی رو که اول آوردی خیلی عجیب غریبن.اینجا اگه کسی لینک هم داد باید ازش ممنون بود نه اینه شرط تعیین کنی و اخم کنی که چنان و چنین.
موفق باشی.
اگر تکراریه معذرت میخوام.
ضمن سلام و تشکر
*بله خیلی چیزها تو فروم هست ولی کمکم مجتمع میشن و این خوب است.ولی حرف شما هم کاملا صحیح است
**دوست نادیده ام : منظور از ارجاع ،، دادن لینک نیست .ارجاع یعنی اینکه "" خودت برو تو ویکی پدیا ..""
***تکراری بودن یک مطلب نشون میده که اون مورد اتفاق نظر چندین فرد است و خود دلیلی بر صحت و تاکید
****متشکرم از شما
Let's be kind
I want to go from here

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 01 تیر 1391، 01:30 ب‌ظ »
Let's be kind
I want to go from here

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 01 تیر 1391، 03:00 ب‌ظ »
سلام بر شما. اصولا باز کردن چنین تاپیک‌هایی برخلاف قوانین انجمن هست. هر تاپیک باید شامل فقط یک سوال باشه که قبلا در فروم مطرح نشده و با عنوانی متناسب با متن سوال. بهترین روش جواب دادن هم دادن سرنخ به سوال کننده و سپردن مراحل تحقیق به خودش هست، چرا که تجربه ثابت کرده در غیر این صورت اثرگذاری جواب فقط در یک دوره‌ی کوتاه‌مدت هست و به سرعت فراموش می‌شه. با این حال جواب پرسش‌های شما:

۱. اینایی که گفتی به هم ربطی ندارن. گنو اسم یه سیستم‌عامله که سیستم‌عامل‌های ما (عمدتاً توزیع‌های گنو/لینوکس) همه مبتنی بر اون هست. http://gnu.org
گنوم یه میزکاره، در واقع یه محیط گرافیکی برای سیستم‌عامل گنو که می شه به جای اون از هر میزکار دیگه‌ای مثل KDE یا LXDE یا XFCE یا… استفاده کرد. http://gnome.org
اوبونتو یه توزیع گنو/لینوکسه، یعنی سیستم‌عامل گنو که توش به جای هسته‌ی خودش از لینوکس استفاده شده و یه سری برنامه‌ها رو به صورت پیش‌فرض همراه خودش داره، مثلا از گنوم با پوسته‌ی یونیتی به عنوان میزکار استفاده می‌کنه و… http://ubuntu.com
کوبونتو یه اسپین از اوبونتو هست، یعنی همون توزیع گنو/لینوکسی که تفاوتش با اوبونتو در برنامه‌هایی هست که به صورت پیش‌فرض روش نصبه،مهم‌ترین تفاوت اون با اوبونتو در استفاده از میزکار KDE به جای گنوم هست. http://kubuntu.com

۲. لینوکس برخلاف چیزی که افراد ناآگاه بیان می‌کنن سیستم‌عامل نیست، بلکه یک هسته‌ی سیستم‌عامل هست که به جای هسته‌ی هرد که هنوز روند توسعه‌اش کامل نشده تو سیستم‌عامل گنو می‌شینه و موقتا کار اون رو انجام می‌ده. شاخه‌بندی ای هم نداره http://kernel.org

۳. گنوم که گفتیم میزکاره و ربطی به این‌دوتا نداره. گنو یه سیستم‌عامله، لینوکس هم یه هسته‌ی موقت برای این سیستم‌عامل

۴. توزیع‌هایی که امروزه مرسوم هستن توزیع‌های گنو/لینوکس هستن، گرچه توزیع‌های آزمایشی گنو هم چند وقتیه منتشر شدن.

۵. Kubuntu 12.04 LTS آخرین نسخه ی توزیع کوبونتو گنو/لینوکس هست. اگه تازه می‌خوای شروع کنی به نظرم Ubuntu 12.04 LTS بهتره.

۶. امروزه بیش‌تر توزیع‌ها یک نسخه‌دارن که هم برای اجرای زنده و هم نصب اون‌ها به کار می‌ره.

۷. دی‌وی‌دی‌ها معمولاً یه سری بسته‌های اضافی مثل بسته‌های زبان‌های مختلف و… رو هم درون خودشون دارن.

۸. تقریبا هرتوزیعی که ببینی از سوی توسعه‌دهنده پشتیبانی می‌شه. مثلا Ubuntu 12.04 LTS تا پنج‌سال پشتیبانی رایگان داره.
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1391، 03:07 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن