انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب ubuntu  (دفعات بازدید: 566 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esmahdi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مشکل در نصب ubuntu
« : 02 تیر 1391، 05:58 ب‌ظ »
سلام
من قبلا یه مقدار با محیط ubuntu آشنا بودم الان که می خواستم دوباره نسخه جدیدش (12.04) رو نصب کنم به مشکل بر خوردم. من هر دو نسخه 32 و 64 رو نصب کردم ولی مشکلم حل نشد. من قصد دارم که اوبنتو رو روی هارد اکسترنالم نصب کنم. سیستم رو با سی دی بوت می کنم و دو پارتیشن روی هاردم می سازم یکی برای swap با حجم دو گیگ و دومی ما بقی فضای هارد با پارتیشن پیش فرض اوبونتو و شاخه \  فایلای اوبنتو کوپی و نصب می شن در نهایت هم وقتی که موقعیت جغرافیایی رو تهران انتخاب می کنم و کلید ادامه رو انتخاب می کنم علامت صبر (معادل ساعت شنی ویندوز) میاد و همینجوری باقی می مونه. حتی یک ساعت هم صبر کنم ولی همینطوری موند و به هیچ جایی نرسید. به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
پاسخ : مشکل در نصب ubuntu
« پاسخ #1 : 02 تیر 1391، 06:46 ب‌ظ »
با سلام

موقعیت جغرافیاییتون رو بذار به صورت پیش فرض باشه بعد از نصب اصلاحش کنید نتیجشو اعلام کنید.
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین esmahdi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #2 : 02 تیر 1391، 07:48 ب‌ظ »
این کار رو هم انجام دادم ولی بازم مشکلم حل نشد. راه حل دیگه ای به نظرتون نمی رسه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 05 تیر 1391، 01:01 ق‌ظ »
اینرنت رو قطع کن و ببین باز هم این مشکل رو داری یا نه؟ اگه داشتی md5 سی‌دی رو چک کن و ببین با چیزی که تو خودش هست تطابق داره یا نه؟ اگه داشت درایور نوری رو چک کن.

در ضمن چرا سه تا پارتیشن نمی‌سازی که بتونی بعداً ابونتو رو بدون از بین رفتن پرونده‌ها و تنظیماتت به‌روزرسانی کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن