انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم کم شدن اعتبار اینترنت با استفاده از اوبونتو  (دفعات بازدید: 4727 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ghasem001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام
من یه اکانت اینترنت پر سرعت گرفتم وقتی از ویندوز استفاده میکنم اعتبارم به اندازه استفاده تغییر میکنه ولی وقتی از اوبونتو استفاده میکنم اعتبارم تغییری نمیکنه . به ای اس پی نگاه کردم زمان اتصالم به اینترنت را نشان می دهد اما هیچ ترافیک اطلاعاتی ثبت نمیکنه یعنی حجم اعتبارم تغییر نمیکنه . این دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟آیا اطلاعات اکانت من در جای دیگری ثبت می شه ؟ راستش چند با امتحان کردم با هر سیستم عامل لینوکسی که استفاده میکنم این اتفاق رخ میده .
یه سوال دیگه با توجه به اینکه میزان اطلاعات دریافتی و ارسالی من صفر ثبت شده آیا در سرور سایت هایی که من رفتم ثبت شده ؟؟؟؟

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
  • Your World.Your Way
والا نمی تونم دلیل خاصی به خاطر کم نشدن حجمتون بگم ولی در مورد سوال دیگتون
بله و امکان ذخیره شدن هستش :)
The Best Weapon Against An Enemy Is Another Enemy

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
سلام
من یه اکانت اینترنت پر سرعت گرفتم وقتی از ویندوز استفاده میکنم اعتبارم به اندازه استفاده تغییر میکنه ولی وقتی از اوبونتو استفاده میکنم اعتبارم تغییری نمیکنه . به ای اس پی نگاه کردم زمان اتصالم به اینترنت را نشان می دهد اما هیچ ترافیک اطلاعاتی ثبت نمیکنه یعنی حجم اعتبارم تغییر نمیکنه . این دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟آیا اطلاعات اکانت من در جای دیگری ثبت می شه ؟ راستش چند با امتحان کردم با هر سیستم عامل لینوکسی که استفاده میکنم این اتفاق رخ میده .
یه سوال دیگه با توجه به اینکه میزان اطلاعات دریافتی و ارسالی من صفر ثبت شده آیا در سرور سایت هایی که من رفتم ثبت شده ؟؟؟؟
این چه طوری ممکنه؟
واسه ما که اینج.ری ها نیست! (برو حالشو ببر چی کارش داری؟)
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین shadow_fog

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
شما مودم رو روشن خاموش کن اگه بازم تغییر نکرده بود برو زندگی کن!!!!!!!
چون همیشه بعد از این که مودم روشن خاموش میشه اطلاعات برای isp فرستاده میشه و تغییر اعمال میشه

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
برو حالشو ببر. به این کارا چکار داری. یه مدت اینترنت ایرانسل هم ترفند هایی داشت که پول کم نمیشد ولی بعد فعمیدن. برو دعا کن نفهمن  8)
ای بابا!

آفلاین ghasem001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
چون همیشه بعد از این که مودم روشن خاموش میشه اطلاعات برای isp فرستاده میشه و تغییر اعمال میشه
با خاموش و روشن شدن مودم هم تغییر نکرد میترسم یه ماه دیگه بگن ۵۰ گیگ استفاده کردی پولش را بدههههههه!!!!!!!!!

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
با خاموش و روشن شدن مودم هم تغییر نکرد میترسم یه ماه دیگه بگن ۵۰ گیگ استفاده کردی پولش را بدههههههه!!!!!!!!!

همچین ادعایی نمی تونن بکنن !‌چون مشکل از طرف خودشون بوده و شما دست کاری یا بهتر بگم خرابکاری نکردید.
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1391، 09:22 ب‌ظ توسط smemamian »
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
سلام
دوست عزیز یک سوال؟!خدایی ناکرده ISP شما پارس انلاین که نیست؟!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
فکر نمیکنم این حرف که موقع خاموش کردن مودم اطلاعات ارسال میشه درست باشه. چون خیلی پیش اومده که وسط دانلود اعتبارم تموم بشه. یا اگه به سایت آی اس پی تون برید میتونید موقع دانلود کم شدن ترافیک باقی مونده رو ببینید
ای بابا!

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
نمی‌فهمم اوبونتو چه ربطی به اینترنت داره؟ احتمالا اگه از این مخابراتی‌ها باشه که ربطی به اوبونتو نداره، کلا سیستمشون به کل مشکلات داره. ولی این هیچ ربطی به هم نداره.
و این که موقع خاموش کردن مودم اطلاعات ارسال میشه (؟)، اینم از اون نظریات عجیب غریب بود.

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .