این مساله ربطی به موضوع بحث ما نداره.... یه سوال مطرح میکنم....شما اگه یه ایده داشته باشین و بخواین عملیش کنین و قدم های اولیه رو هم بردارین اگه به جای اینکه حمایت بشین یهو از همه طرف بهتون حمله بشه واکنشتون چیه؟ توقعاتتون چیه؟
یکی مثل محمدرضا حقیری اومد جبیر رو ارائه بده همه زدین لهش کردین...باز خوبه این بنده خدا اعتماد به نفسش بالاتر از این حرفاست...بهرحال اگه کسی مثل مهدی فتاحی اومده آریوس رو ارائه داده اونم صرفا یه ریمستر بیشتر نیست از اوبونتو... و مهم اینه که این سیستم همون mfat OS سابق بوده که کم کم پیشرفت کرده و تبدیل به یه توزیع خوب شده... کار دوستمون هم قابل تقدیره...انشالله کم کم تفاوت هاشو توی نسخه های بعدی می بینین...
حرف من اینه که چرا انقدر واکنش های منفی نشون میدین شما..... واقعا تعجبه برام این همه تناقضات در دنیای نرم افزارهای آزاد
عزیز من دنیای متن باز به یه دنیای باز و ازاد نیاز داره نه اینجا(منظورم ایرانه)که هر کس فکر منافع شخصیه خودشه!این اقایی که جبیر رو تبلیغ میکرد هدفش ساخت سیستم عامل بود نه توضیع و اینجا سیستم عامل جایی نداره!شما دوست داری من بیام اینجا از ویندوز صحبت کنم؟عزیزم همیشه یاد بگیریم اتفاقی رو که نیوفتاده راجع بهش حرف نزنیم و بلند پروازی نکنیم و بزرگ نمایی نکنیم.
ببین دوست عزیز؛ من خودم هدفم ساخت سیستم عامل بوده ؛ هست و خواهد بود. بالاخره باید برای هر سلیقه و هر استفاده ای چیزی باشه یا نه؟ مثلا اوراکل ؛ هم سولاریس رو داره هم لینوکسش رو. هیچ کدوم هم به کار هم کار ندارند که هیچ ؛ در کل موجب پیشرفت همدیگه هستند.
کار من هم همینطوره. خیلی چیزایی که توی لینوکس یادگرفتم روی یونیکس به بهترین شکل پیاده سازی میشه و برای ساخت سیستم عامل مستقل کمک بزرگیه.
اما شما ؛ شما که از جامعه بد میگید؛ خودتون هم عضو همین جامعه هستید پس از توهین هایی که به جامعه یا ملیت خودتون میکنید مستثنا نیستید.
لطفا در نظراتتون تجدید نظر کنید