انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جزئیات سیستم عامل بومی "زمین" / سیستم عامل کاملا آزاد و متن باز  (دفعات بازدید: 9162 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
شما فکر میکنین یکی مثل شرکت کنونیکال دنبال منافع شخصی خودش نیست؟ قطعا هست....پس نمیشه بگیم چون دنیای آزاده پس کسی حق کار تجاری یا منفعت دار رو نداره...هر کاری که بتونه به پیشرفت جامعه نرم افزاری آزاد کمک کنه ارزشمنده... حالا میخواد ایجاد یک توزیع باشه میخواد ایجاد یک سیستم عامل جدید باشه... میخواد ایجاد یک نرم افزار باشه یا حتی گزارش یک باگ!  کاری به بلندپروازی های افراد نداریم....شما خودت اگه ایده ای داره بیا مطرح کن!

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
شما فکر میکنین یکی مثل شرکت کنونیکال دنبال منافع شخصی خودش نیست؟ قطعا هست....پس نمیشه بگیم چون دنیای آزاده پس کسی حق کار تجاری یا منفعت دار رو نداره...هر کاری که بتونه به پیشرفت جامعه نرم افزاری آزاد کمک کنه ارزشمنده... حالا میخواد ایجاد یک توزیع باشه میخواد ایجاد یک سیستم عامل جدید باشه... میخواد ایجاد یک نرم افزار باشه یا حتی گزارش یک باگ!  کاری به بلندپروازی های افراد نداریم....شما خودت اگه ایده ای داره بیا مطرح کن!

من ایده ای ندارم فقط حرفم اینه که الکی چیزی رو بزرگ نکنین!بعدشم شما چرا رو جبیر قفل کردی؟عزیز من اونجا هم گفتم جبیر چیز شاخی نیست که من نصبش کنم و بگم واییییییییییییییی مامانم اینا عجب چیز خفنیه! اقا بیا اینم مشخصاتش:
نقل‌قول
جبیر ۲ بتا منتشر شد!

05.21.12 - 11:04ق.ظ

جبیر ۲ بتا منتشر شد.

تغییرات :

۱- برپایه اوبونتو ۱۲.۰۴

۲- استفاده از گنوم کلاسیک + AWN بعنوان نشست اصلی سیستم.

۳- فلش + جاوا ( OpenJDK)

۴- فونت های فارسی وب و مایکروسافت (حل مشکل فونت در فایرفاکس)

۵- VLC Media Player بجای Totem

۶- برنامه های پیجین و فایل زیلا

برای دانلود روی لینک های زیر کلیک کنید.

http://jabirproject.ir/?p=26

یه نگاه بنداز به امکاناتش! به جز کرنلش همشو خیلی از تازه کارا میتونن رو اوبونتو پیاده کنن!حتی عکس بک گراندش مال اوبونتوه!

یه برزگی میگفت وقتی میخوای یه چیزی طراحی کنی نگاه به مدلای مشابه ی که تو بازار هست نکن.فک کن تو اولین نفری هستی که میخوای طراحیش کنی.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
عزیز جان راستی اینم سند این که جبیر داره سیستم عامل میشه نه توضیعی که بخواد اینجا مطرح بشه!
نقل‌قول
    prp-e {دوشنبه 25 ژوئن, 2012 الساعة 9:19 ب.ظ}

خیلی خوشحالم که جبیر تونسته راضیتون کنه. اما مساله اینجاست ؛ که این فعلا سیستم عامل جبیر نیست. این لینوکس جبیر هست. پروژه ای که تقریبا یک سال از عمرش میگذره ولی سیستم عامل جبیر یک سیستم عامل شبه یونیکس مستقل هست که ایشالا تا یک سال دیگه عرضه میشه. سیستم عامل جبیر هدف و غایتی فرا تر از این داره.

کارت صدا کار نمیکرد؟ شما بسته kmix رو هم نصب کنید. یا برنامه vlc و چند برنامه مشایه. اگر هم مشکل مشابه گزارش بشه (چون ظاهرا بعضی وقتا وایرلس هم نمیشناسه) توی نسخه ۲ نهایی حلش کنیم :)

ارسال نظر

اقا سیستم عامل در این فروم جایی نداره!من نمیدونم چرا مدیران انجمن کاری نمیکنن؟!حتما یکی باید یه موضوع بزاره از فواید ویندوز تا باهاش برخورد بشه؟!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
عزیز جان راستی اینم سند این که جبیر داره سیستم عامل میشه نه توضیعی که بخواد اینجا مطرح بشه!
نقل‌قول

خیلی خوشحالم که جبیر تونسته راضیتون کنه. اما مساله اینجاست ؛ که این فعلا سیستم عامل جبیر نیست. این لینوکس جبیر هست. پروژه ای که تقریبا یک سال از عمرش میگذره ولی سیستم عامل جبیر یک سیستم عامل شبه یونیکس مستقل هست که ایشالا تا یک سال دیگه عرضه میشه. سیستم عامل جبیر هدف و غایتی فرا تر از این داره.

کارت صدا کار نمیکرد؟ شما بسته kmix رو هم نصب کنید. یا برنامه vlc و چند برنامه مشایه. اگر هم مشکل مشابه گزارش بشه (چون ظاهرا بعضی وقتا وایرلس هم نمیشناسه) توی نسخه ۲ نهایی حلش کنیم :)

ارسال نظر

اقا سیستم عامل در این فروم جایی نداره!من نمیدونم چرا مدیران انجمن کاری نمیکنن؟!حتما یکی باید یه موضوع بزاره از فواید ویندوز تا باهاش برخورد بشه؟!

دوست عزیز اون چیزی که خوندی هم نفهمیدی.

مثلا الان شما باید اوراکل رو هم محکوم کنی. چون هم اوراکل لینوکس رو داره هم سولاریس (البته سولاریس مال خودش نبوده ولی خریدتش).
یا همچنین شرکتهای دیگه. حتی دبیان و جنتو. چرا ؟ چون اونها هم کرنل FreeBSD و Hurd و ... رو دارند.
این توزیع جبیر هست ؛ یعنی جبیر لینوکس و خب طبیعتا اینجا براش بهترین جاست. هر موقع سیستم عامل شد ؛ میره توی یه فروم دیگه.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
نقل‌قول

ارسال نظر

مثلا الان شما باید اوراکل رو هم محکوم کنی. چون هم اوراکل لینوکس رو داره هم سولاریس (البته سولاریس مال خودش نبوده ولی خریدتش).
یا همچنین شرکتهای دیگه. حتی دبیان و جنتو. چرا ؟ چون اونها هم کرنل FreeBSD و Hurd و ... رو دارند.
این توزیع جبیر هست ؛ یعنی جبیر لینوکس و خب طبیعتا اینجا براش بهترین جاست. هر موقع سیستم عامل شد ؛ میره توی یه فروم دیگه.

دوست من مشخص کن این جبیر توضیعه یا سیستم عامل؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول

ارسال نظر

دوست من مشخص کن این جبیر توضیعه یا سیستم عامل؟

ایندکس همین سایت :

نقل‌قول
اوبونتو یک سیستم عامل است که به کمک یک تیم جهانی از توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری با تجربه آماده میشود. این سیستم عامل همه برنامه‌های مورد نیاز شما را داراست: یک مرورگر وب، مجموعه اداری دفتری، برنامه‌های چندرسانه‌ای، پیغام‌رسانهای اینترنتی و بسیاری دیگر.

این در مورد اوبونتو. پس اوبونتو هم اینجا جایی نداره.

جبیر اول از همه یک توزیع یا سیستم عامل نیست ؛ بلکه مجموعه ای از سرویس هاست که توزیع و سیستم عامل بخش های اصلیش هستند.

شما فکر میکنید برای چی توزیع دادیم بیرون؟ برای اینکه بازار دستمون بیاد. مطمئن باشید سیستم عامل رو حتما موقعی میدم بیرون که توزیع به بخش عمده ای از اهداف بلند مدت ما رسیده باشه.

• Full Member
  • *

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
منظورمو درست متوجه نشدی!شایدم من نتونستم منظورمو برسونم!منظورم اینه که جبیر انحصاری میخواد بشه مث ویندوز یا مثل اوبونتو توضیعه؟همه ی اینا سیستم عامل هستن. تعریف سیستم عامل:

سیستم عامل چیست؟

سیستم عامل مهمترین برنامه ای است که بر روی یک کامپیوتر اجراء می گردد و امکانات لازم به منظور اجرای هر نوع برنامه دیگر را سیستم عامل فراهم می نماید .
واژه سیستم عامل

سیستم عامل (به انگلیسی: Operating System) با حروف اختصاری OS اساسی ترین برنامه سیستم است
دلایل ساخت سیستم عامل

یک سیستم کامپیوتری پیشرفته از یک یا چند پردازنده ، مقداری حافظه اصلی ، دیسک ها ، چاپگر ها ، صفحه کلید ، صفحه نمایش ، واسط های شبکه ای و دیگر دستگاه های ورودی و خروجی تشکیل شده است .
چند ‌سیستم عامل معروف جهان

یونیکس ، لینوکس ، سولاریس (سیستم عامل) ، بی اس دی ، مک او اس ، ام وی اس ، ویلز (سیستم عامل) ، ویندوز اکس‌پی ، ویندوز ویستا ، ویندوز ۷ ، ویندوز ان‌تی ، ویندوز سی‌ئی ، پالم (سیستم عامل) ، سیمبیان (سیستم عامل)

انواع سیستم عامل

سیستم عامل تک پردازنده ، سیستم عامل شبکه ای ، سیستم عامل توزیع شده ، سیستم عامل بی درنگ

چگونه سیستم عامل مورد علاقه خود را انتخاب کنیم؟

زمانی که شما یک کامپیوتر را خریداری می نمائید ، انتخاب خود را در خصوص نوع سیستم عامل نیز انجام داده اید، چراکه سیستم عامل بر روی کامپیوتر خریداری شده نصب و در اختیار شما قرار داده می شود .

سیستم عامل یه رابط بین سخت افزار و کاربره در اصل برادر.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام به همگی
ببخشید وسط بحثتون اومدم! می‌خوام به عنوان یه کوچکتر یه چیزی بگم. شما همتون حرفاتون درسته!!. می‌خوام یه مثال بزنم. یک عده‌ای تو دنیای نرم‌افزار هستند که دارای دو عقیده‌ی کاملا متفاوت برای شروع یک پروژه‌ی نرم‌افزار آزاد هستند ولی جفتشون موفق هستن! یکی پروژه‌ی گنو و دیگری بنیاد موزیلا. یک عده‌ای می‌گن برای اینکه یک پروژه publicize (عمومی) بشه و در اینترنت بخواد افرادی رو به عنوان داوطلب برای کار رو پروژه دعوت کنه لازم نیست که حتی اون برنامه کار خاصی انجام بده ولی یک عده‌ای می‌گن تا اون برنامه به سطح قابل قبولی نرسیده باشه، نه نباید کدهاشو تو اینترنت گذاشتو و وب‌گاه زد و ...

فایرفاکس کارشو با کدهای نت‌اسکیپ شروع کرد زمانی که حتی قابلیت اجرا شدن هم نداشت! ولی به دیگران گفت که بیان رو پروژشون کار کنن و الآن هم که دیگه جایگاهش مشخصه. ولی پروژه‌ی گنو با اینکه خودش بوجود آورنده‌ی خیلی چیزا هست هنوز صلاح ندیده که چیزی به اسم GNU operating system بده بیرون! و مثلا یه لینک بذاره بگه بیاید همه روش کار کتید. می‌خوان که اول همه‌ی قطعه‌های پازل درست بشه و بعد یک سیستم‌عامل خوب و کامل بده بیرون. چرا بنیاد گنو دیسترو خودشو نداره؟ فکر می‌کنید برای اونا کاری داره که همچین چیزی بسازن؟ مسلما نه.

حالا بنظر شما کار بنیاد گنو درست بوده یا بنیاد موزیلا؟ آیا موزیلا می‌تونه به گنو بگه که داره راه اشتباهی می‌ره؟ گنو چی؟ اون می‌تونه به موزیلا بگه؟؟

هرکی متدولوژی خودشو داره و اینو یادتون نره که ۹۰ تا ۹۵ درصد پروژه‌های نرم‌افزار آزاد شکست می‌خورن! اینو هم من نمیگم Karl Fogel تو کتاب Producing Open source Software می‌گه!!
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1391، 11:52 ب‌ظ توسط salmaan »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
منظورمو درست متوجه نشدی!شایدم من نتونستم منظورمو برسونم!منظورم اینه که جبیر انحصاری میخواد بشه مث ویندوز یا مثل اوبونتو توضیعه؟همه ی اینا سیستم عامل هستن.

خب ظاهرا شما اهداف قبلی و کنونی و ... رو کلا با هم قاطی کردی (البته تقصیر من هم هست چون چند بار اساسی تغییر رویه دادم).
درسته اوایل کار قرار بود جبیر یک سیستم عامل شبه یونیکس باشه ؛ یک باغ زیبا با دیوارهای آهنین دورش (مثل مک).
اما وقتی سقوط اپل رو بعد مرگ استیوجابز دیدم ؛ ناخودآگاهانه به نرم افزار آزاد بیش از پیش علاقمند شدم. چون بدون وجود شخص من هم رشد و ترقی میکنه.
اگر اون سیستم عامل شبه یونیکس بر پایه BSD رو عرضه کردم (حداقل ۵ سال زمان میبره تکمیلش. چون میخوام یه چیز ناب باشه. وگرنه میتونم یه ریمستر خیلی ساده از Debian KFreeBSD بزنم). ؛ حتما کدباز خواهد بود (اگر آزاد نباشه).
چون دیدم که چطور اپل توی سراشیبی افتاد بعد از مرگ استیو جابز. من برای کارم ارزش قائلم و خب این اوپن سورس و آزاد بودن باعث میشه ارزش حفظ بشه ;)

• Full Member
  • *
سلام به همگی
ببخشید وسط بحثتون اومدم! می‌خوام به عنوان یه کوچکتر یه چیزی بگم. شما همتون حرفاتون درسته!!. می‌خوام یه مثال بزنم. یک عده‌ای تو دنیای نرم‌افزار هستند که دارای دو عقیده‌ی کاملا متفاوت برای شروع یک پروژه‌ی نرم‌افزار آزاد هستند ولی جفتشون موفق هستن! یکی پروژه‌ی گنو و دیگری بنیاد موزیلا. یک عده‌ای می‌گن برای اینکه یک پروژه publicize (عمومی) بشه و در اینترنت بخواد افرادی رو به عنوان داوطلب برای کار رو پروژه دعوت کنه لازم نیست که حتی اون برنامه کار خاصی انجام بده ولی یک عده‌ای می‌گن تا اون برنامه به سطح قابل قبولی نرسیده باشه، نه نباید کدهاشو تو اینترنت گذاشتو و وب‌گاه زد و ...

فایرفاکس کارشو با کدهای نت‌اسکیپ شروع کرد زمانی که حتی قابلیت اجرا شدن هم نداشت! ولی به دیگران گفت که بیان رو پروژشون کار کنن و الآن هم که دیگه جایگاهش مشخصه. ولی پروژه‌ی گنو با اینکه خودش بوجود آورنده‌ی خیلی چیزا هست هنوز صلاح ندیده که چیزی به اسم GNU operating system بده بیرون! و مثلا یه لینک بذاره بگه بیاید همه روش کار کتید. می‌خوان که اول همه‌ی قطعه‌های پازل درست بشه و بعد یک سیستم‌عامل خوب و کامل بده بیرون. چرا بنیاد گنو دیسترو خودشو نداره؟ فکر می‌کنید برای اونا کاری داره که همچین چیزی بسازن؟ مسلما نه.

حالا بنظر شما کار بنیاد گنو درست بوده یا بنیاد موزیلا؟ آیا موزیلا می‌تونه به گنو بگه که داره راه اشتباهی می‌ره؟ گنو چی؟ اون می‌تونه به موزیلا بگه؟؟

هرکی متدولوژی خودشو داره و اینو یادتون نره که ۹۰ تا ۹۵ درصد پروژه‌های نرم‌افزار آزاد شکست می‌خورن! اینو هم من نمیگم Karl Fogel تو کتاب Producing Open source Software می‌گه!!
+1

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
جزئیات سیستم عامل بومی "زمین" / سیستم عامل کاملا آزاد و متن باز
عنوان این تایپیک با بحثی که شما دارین بهش می‌پردازین رابطه‌ای نداره  ](*,)
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
سلام به همگی

+1

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
مشکل ما بازی با کلماته
به قول بابام یارو رفتگره ازش میپرسن کارت چیه میگه من مسئول نظافت و پاکیزگی استان تهران بزرگ هستم
کلا این تو خون ایرانی هاس که قلمبه سلمبه حرف بزنن
الان این زمین هم چیز خاصی نکرده
هر چند کارش قابل تقدیره ولی خیلی با کلمات بازی میکنن واسه همین مردم علیهش موضع میگیرن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
مشکل ما بازی با کلماته
به قول بابام یارو رفتگره ازش میپرسن کارت چیه میگه من مسئول نظافت و پاکیزگی استان تهران بزرگ هستم
کلا این تو خون ایرانی هاس که قلمبه سلمبه حرف بزنن
الان این زمین هم چیز خاصی نکرده
هر چند کارش قابل تقدیره ولی خیلی با کلمات بازی میکنن واسه همین مردم علیهش موضع میگیرن

+1 به پدرتون!