انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرخ‌هاي جديد اينترنت در ايران  (دفعات بازدید: 3061 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
نرخ‌هاي جديد اينترنت در ايران
« : 04 تیر 1391، 05:31 ب‌ظ »
قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب خط STM1 ‌ به شركت‌هاي مخابرات استاني و شركت‌هاي داراي مجوز PAP يا همان شركتهاي ندا تحويل مي‌شود، صرفاً جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL يا اينترنت پرسرعت به ميزان 20 درصد كاهش مي‌يابد و بدين معني است كه قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1 كه در حال حاضر 486 ميليون ريال است به 375100000 ريال كاهش پيدا كرد.
بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 تعيين شده است.‌
براي پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلوبيت بر ثانيه ‌99200 ريال، 256 كيلوبيت بر ثانيه 12560 ريال،‌ 512 كيلوبيت بر ثانيه، 204800 ريال و براي پهناي باند 1024 كيلوبيت بر ثانيه 383200 ريال و پهناي باند 2048 كيلوبيت بر ثانيه 745600 ريال در نظر گرفته شده است.
شركت مخابرات استان تهران در اين باره شرايط و ضوابطي را اعلام كرده است؛ هزينه مودم و راه‌اندازي آن برعهده مشترك خواهد بود و بابت راه‌اندازي سرويس نيز نبايد هزينه‌اي از مشتركين دريافت شود.
شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راه‌اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورتجلسه اقدام كنند.
به گزارش ايسنا، شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات همچنين موظف هستند نرم‌افزار لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
ضمناً‌ كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه كرده بود كه به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركت‌هاي PAP و رعايت منافع طرفين، اين خدمات را ارائه كند. به گزارش ايسنا درصورت نداشتن مشاركت،‌ شركت‌هاي PAP مي‌توانستند سرويس‌ مربوطه را حداكثر تا سقف 20 درصد بالاتر از اين تعرفه‌هاي مصوب ارائه كنند. همچنين شركت‌هاي PAP بايد كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هاي مصوب فوق اصلاح ميكردند.
كليه مشتريان درصورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفه‌هاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفت‌گانه گزارش كنند.

http://itanalyze.com/news/2012/06/23/18150.php
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نرخ‌هاي جديد اينترنت در ايران
« پاسخ #1 : 05 تیر 1391، 01:34 ق‌ظ »
شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راه‌اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورتجلسه اقدام كنند.
به گزارش ايسنا، شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات همچنين موظف هستند نرم‌افزار لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.

چی؟ :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #2 : 05 تیر 1391، 08:25 ق‌ظ »
من اینترنت خونه رو پارسال از مخابرات خراسان رضوی گرفته بودم .
تا اواخر اردیبهشت ماه برای هر یک گیگ اضافی ۳۰۰۰ تومان باید پرداخت می کردم ولی از اون به بعد این رقم شده ۳۱۵۰ تومان ](*,)
سرویس های ۳ ماه هم حذف شدن و فقط ۶ ماهه و یک ساله داره!
این چه وضعیه >:(

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #3 : 05 تیر 1391، 11:10 ق‌ظ »
تا اواخر اردیبهشت ماه برای هر یک گیگ اضافی ۳۰۰۰ تومان باید پرداخت می کردم ولی از اون به بعد این رقم شده ۳۱۵۰ تومان ](*,)

برای من هم به هزینه اشتراکم در صورت تمدید یکماهه حدود هزار و هفتصد اضافه شده در حالی که برای سه ماهه همون قیمت پیشینه
البته با این افزایش قیمتها در سطح کشور فکر نمی‌کنم که قیمت اینترنت همینطوری بمونه و به زودی افزایش پیدا کنه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 05 تیر 1391، 02:31 ب‌ظ »

برای من هم به هزینه اشتراکم در صورت تمدید یکماهه حدود هزار و هفتصد اضافه شده در حالی که برای سه ماهه همون قیمت پیشینه
البته با این افزایش قیمتها در سطح کشور فکر نمی‌کنم که قیمت اینترنت همینطوری بمونه و به زودی افزایش پیدا کنه

برید خدا رو شکر کنید !!! من 1گیگ ترافیک رو 5150 تومان میخرم !

آفلاین sobhan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • i am how i am and i cannot be changed
« پاسخ #5 : 14 تیر 1391، 12:33 ق‌ظ »
کلا مردشور اینترتت ایران رو ببرن
یکی می گفت (چار پنج سال پیش)تو فرانسه با پول   128Kb/sایران 8Mb/sمیده
remove the fun of unix with mac

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #6 : 14 تیر 1391، 02:28 ب‌ظ »
مبین نت ؛ سرعت ۵۱۲ و ترافیک ۱۰ گیگ ماهی چهل هزار تومن.
همچنین الان دو ماهی میشه که قطع هست و دستمون به هیچ جا بند نیست! الانم دارم با USB Tethering آندروید کانکت میشم  ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #7 : 14 تیر 1391، 02:36 ب‌ظ »
اینجا فارس/گراش قیمت ها تقریبا خوبه هر گیگ اضافه ۶هزار تومان
سه ماهه با قابلیت ۶ گیگ دانلود و سرعت ۵۴۲Kb/s پنجاه و سه هزار تومان
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #8 : 14 تیر 1391، 03:31 ب‌ظ »
کلا مردشور اینترتت ایران رو ببرن
+100

آفلاین amissboy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #9 : 14 تیر 1391، 04:26 ب‌ظ »
خوش بحالتون
من که با ایرانسل وصل میشم چی بگم.
خواستم اینترنت ماهوارهای را بندازم گفتن میگیرنت موندم چیکار کنم. ](*,)
اگر ملتی انتظار داشته باشد که هم احمق باشد و هم آزاد، این انتظار هیچگاه عملی نشده و نخواهد شد
توماس جفرسون

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #10 : 14 تیر 1391، 09:58 ب‌ظ »
خوش بحالتون

عزیزم هیچ دلیلی نداره بگیرنت... کی می خواد بگیرت؟ ( این همه دیش روی پشت بوم هاست ) از کجا می خوان بفهمن؟ یه سری تصوارت غلط توی ذهن برخی افراد هست فکر می کنن که بله امکانات مافوق طبیعی دارند بچه های بالا!!! توی گرفتن اینترنت ماهواره ای!!!

خیالت راحت هیشکی نمی فهمه اگه خودت لو ندی  ;)
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #11 : 15 تیر 1391، 11:11 ق‌ظ »
خوش بحالتون

عزیزم هیچ دلیلی نداره بگیرنت... کی می خواد بگیرت؟ ( این همه دیش روی پشت بوم هاست ) از کجا می خوان بفهمن؟ یه سری تصوارت غلط توی ذهن برخی افراد هست فکر می کنن که بله امکانات مافوق طبیعی دارند بچه های بالا!!! توی گرفتن اینترنت ماهواره ای!!!

دوست عزیز، اون همه دیش که رو خونه ها هست ریسور هست. (یعنی دریافت کننده). بر دریافت و ارسال اطلاعات فرق داره.
شما وقتی چیزی ارسال کنید امواجی رو میفرستید که به راحتی قابل شناسایی هست. اونقدر دقیق که به راحتی میتونن بیان دم در خونتون.

ماهواره هایی که ارسال و دریافت رو انجام میدن به شدت ممنوع هست و باهاش برخورد شدیدی هم میشه.
ولی شنیدم اونایی که فقط دریافت دارن آزاده. ولی ارسال هارو مطمعنم که جرم سنگینی هم هست.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 15 تیر 1391، 11:26 ق‌ظ »
خوش بحالتون

دوست عزیز، اون همه دیش که رو خونه ها هست ریسور هست. (یعنی دریافت کننده). بر دریافت و ارسال اطلاعات فرق داره.
شما وقتی چیزی ارسال کنید امواجی رو میفرستید که به راحتی قابل شناسایی هست. اونقدر دقیق که به راحتی میتونن بیان دم در خونتون.

ماهواره هایی که ارسال و دریافت رو انجام میدن به شدت ممنوع هست و باهاش برخورد شدیدی هم میشه.
ولی شنیدم اونایی که فقط دریافت دارن آزاده. ولی ارسال هارو مطمعنم که جرم سنگینی هم هست.

دقیقا !

جالب اینه اگه ردیابی بشین علاوه بر جریمه پی سی شما هم می برن و خیلی مسایل دیگه که نمیشه گفت .

سری که درد نمیکنه . . . ؟ :)

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #13 : 15 تیر 1391، 11:54 ق‌ظ »
دوستان خوبم یا شما اطلاعی ندارید یا من که از این امکانات استفاده کردم خیلی خوش شانسم!!!! :o

ببینید برای یه ارتباط ماهواره ای از نوعی که الان توی ایران وجود داره نیازی به ارسال ماهواره ای نیست.

یه جور شبکه ی نیمه ماهواره ای محسوب میشه. یعنی ارسال از طریق خطوط مخابراتی مثل موم دایال آپ، ADSL،  جی چی ار اس و وایرلس... و دریافت از طریق همین دیشی که روی پشت بوم هست.

شما با تنظیم MAC آدرس و PID مورد نظر و همچنین تنظیمات کانکشن و کارت DVB به راحتی می تونید ارسال رو از طریق اینترنت معمولی داشته باشید و دریافت رو از طریق ماهواره.

شرکتهای زیادی هستند که این خدمات رو ارائه میدن.

این یه راهنما برای راه اندازی : http://inventormahdi.persianblog.ir/post/24/
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 15 تیر 1391، 12:04 ب‌ظ »
این شرکت ها که این خدمات رو ارایه می کنند باید دارای مجوز و . . باشی  و به کاربران خانگی به هیچ صورت نمی دهند !

حتی در بعضی شهرا و استان ها به کاربران خانگی اینترنت پرسرعت نمی دهند چه برسه به ماهواره ای !

در مورد آدرس وبلاگی که هم داده بودید قسمت آخرش رو بخونید :

نقل‌قول
در صورت امکان از تجهیزات معمول امکان ارسال اطلاعات هم هست ؟
این تجهیزات همگی قابلیت فقط دریافت اطلاعات را دارند و ارسال اطلاعات باید اط طرق مختلف مانند Dial up و ADSL و Wireless و یا راه های دیگر انجام پذیرد و تجهیزات ارسال ماهواره ای قیمتهای بالایی داشته که برای کاربران معمولی و خانی قابل استفاده نمی باشد