انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جدیدترین محدودیت گوگل برای کاربران ایرانی!  (دفعات بازدید: 1639 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
شرکت گوگل در راستای همراهی با تحریم‎های دولت آمریکا علیه ایران، یکی از سرویس های خود را برای ایرانیان مسدود کرده است.

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (23 june)، شرکت گوگل در راستای همراهی با تحریم‎های دولت آمریکا علیه ایران، سرویس google analytics را برای آی پی آدرس های ایران بست.

به نوشته سیتنا، کاربرانی که با آی پی ایران به سرویس google analytics مراجعه می‎کردند از روز سه شنبه با عدم دسترسی به این سرویس گوگل مواجه شده‎اند و پیغامی مبنی بر اینکه آی پی آدرس شما در محدوده‎ی کشور تحت تحریم دولت آمریکا قرار دارد مواجه می‎شوند.
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
به امید روزی که همه ی تحریم ها باز بشه.من ارزومه که نمایندگیه رسمیه شرکتای بزرگ رو تو ایران ببینم.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
تا قبل از این فقط دسترسی به سرویس های خاص محدود بود (مثل Google Code) روزهای اول نوروز دسترسی به یه سری از این سرویس ها باز شد و تا چند هفته پیش هم مشکلی نداشت ولی تو این ۱۰ روزه نه تنها به یه سری سرویس های خاص، کاربران ایرانی دسترسی ندارند بلکه آدرس IP اون ها هم Ban میشه! نمونه اش خودم که هفته گذشته داشتم یه سایت دروپالی رو آپلود می کردم ولی وقتی خواستم شناسه Google Analytics رو تو سایت تنظیم کنم فهمیدم که IP من به کل Ban شده بود و دیگه دسترسی به سایت نداشتم(Request میرفت ولی Response نمیداد!). با پشتیبانی که تماس گرفتم گفت که IP کامیپیوتر ات از طرف Thawte SGC (شرکتی که امنیت تبادل اطلاعات بین سرویس های Google رو فراهم می کنه) Ban شده! دهنم باز مونده بود تا ۱۰ دقیقه  ](*,)
آزادی == نرم افزار آزاد == گنو/لینوکس

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
این مسائل زیاد مشکل ساز نیستند اما چیزی که روی اعصاب میره سایتهایست که ارتباطی با گوگل ندارند یکسری وبلاگ ، سایت هستند که وقتی داخلشون میشی گوگل اونها به روی ما بسته  ](*,)

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
این مسائل زیاد مشکل ساز نیستند اما چیزی که روی اعصاب میره سایتهایست که ارتباطی با گوگل ندارند یکسری وبلاگ ، سایت هستند که وقتی داخلشون میشی گوگل اونها به روی ما بسته  ](*,)
یعنی چی گوگل این سایت ها رو روی ما بسته ؟ مثلا؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

این سایت مصداق کامل حرف این دوست عزیز هست : http://puredarwin.org
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *

این سایت مصداق کامل حرف این دوست عزیز هست : http://puredarwin.org

آخه چه ربطی به گوگل داره ؟‌ ???

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176