انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

حمایت می‌کنید؟

بله
22 (71%)
خیر
5 (16.1%)
بابا جمع کن این مسخره‌بازیا رو روانی
4 (12.9%)

مجموع آرای اعضا: 31

نویسنده موضوع: وضعیت اسفناک گنو/لینوکس در ایران و جهان  (دفعات بازدید: 13908 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
نقل‌قول
مثل این می‌مونه که یه انگشتر طلا رو بدیم دست یه بچه‌ی ۲ ساله. نهایتا یه کم باهاش بازی می‌کنه و بعد که دلش رو زد، اون رو می‌اندازه دور.

+1
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
حس می‌کنم بحث داره فرسایشی می‌شه
نقل‌قول
درمورد این که چرا این کار روی قدرت سرمایه‌داری تأثیر نداره:
من که گفتم اول از ایران خودمون باید شروع کنیم. کل دنیا لقمهٔ خیلی‌ بزرگی و من هیچ وقت چنین حرفی‌ نزدم.
نقل‌قول
درمورد این که چرا همه باید حتماً فلسفه‌ی آزادی رو بدونن:
بنده ۲ روز دارم تایپ می‌کنم دقیقا برای اینکه همین اشتباه بزرگ شما رو بهتون نشون بدم. عزیز من شما که خودت میگی‌ انگشتر طلا! آخه چرا انگشتر طلا میدید دست بچه؟؟؟ من میگم به جاش یه بسته خمیر بازی‌ یا لگو بدید دستش. کاری که مایکروسافت و امثاله دارن انجام میدن. اون‌وقت خیلی‌ هم باهاش حال می‌کنه و خسته هم نمی‌شه....
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
من که گفتم اول از ایران خودمون باید شروع کنیم. کل دنیا لقمهٔ خیلی‌ بزرگی و من هیچ وقت چنین حرفی‌ نزدم.
نقل‌قول
بنده ۲ روز دارم تایپ می‌کنم دقیقا برای اینکه همین اشتباه بزرگ شما رو بهتون نشون بدم. عزیز من شما که خودت میگی‌ انگشتر طلا! آخه چرا انگشتر طلا میدید دست بچه؟؟؟ من میگم به جاش یه بسته خمیر بازی‌ یا لگو بدید دستش. کاری که مایکروسافت و امثاله دارن انجام میدن. اون‌وقت خیلی‌ هم باهاش حال می‌کنه و خسته هم نمی‌شه....

الان دقیق دقیق منظورت رو گرفتم. ببین فلسفه هم مهمه ؛ ولی خب اول کار نیاز نیست که بگیمش (این از حرفات برداشت میشه).

مثلا مثل اپل میایم یه سیستم عامل خوشگل و ترگل ورگل میدیم دست مشتری ؛ با یه سخت افزار گرون که حس کنه سیستم عامل رایگانه ؛ بعد که آپدیت میدیم ؛ بیایم ۲۹ دلار ازش بگیریم!

این تقریبا مصداق حرف شماست. حالا حرف شما:

بیایم یه توزیع بدیم دست مردم ؛ همه چی مثل کدکها و حتی واین هم توش باشه. بعد کم کم یکی یکی امکانات غیرآزاد رو حذف کنیم تا کاربر دیگه بخودش میاد ببینه برای خودش یه پا RMS شده :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
نقل‌قول

الان دقیق دقیق منظورت رو گرفتم. ببین فلسفه هم مهمه ؛ ولی خب اول کار نیاز نیست که بگیمش (این از حرفات برداشت میشه).

مثلا مثل اپل میایم یه سیستم عامل خوشگل و ترگل ورگل میدیم دست مشتری ؛ با یه سخت افزار گرون که حس کنه سیستم عامل رایگانه ؛ بعد که آپدیت میدیم ؛ بیایم ۲۹ دلار ازش بگیریم!

این تقریبا مصداق حرف شماست. حالا حرف شما:

بیایم یه توزیع بدیم دست مردم ؛ همه چی مثل کدکها و حتی واین هم توش باشه. بعد کم کم یکی یکی امکانات غیرآزاد رو حذف کنیم تا کاربر دیگه بخودش میاد ببینه برای خودش یه پا RMS شده :)

بابا ایول! دقیقا. اول کار نیایم به خاطر اینکه یه کاربر معمولی فلسفه ملسفه حالیش نمی‌شه کلا دستشو از دنیای آزاد قطع کنیم. اما همچین که پاگیر شد طرف کم‌کم فلسفه‌های اساسی‌ رو بهش نشون می‌دیم.
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1391، 11:13 ب‌ظ توسط arman1992 »

آفلاین cholazer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
درود دوستان
حس میکنم اصلا این پست به نتیجه ای نرسیدـ(البته من اینطور حس میکنم)
روی این موضوع باید بیشتر از اینا کار بشه و به نظر بنده خیلی ها کم لطفی کردن و نظری ندادن
بنده چندتا ایده دارم (البته از یه کاربر اماتوری مثل من همین هم غنیمته)
تبلیغ:
دیدین وقتی ویندوز یا مک میاد چه جنجالی به پا میشه
سایت های خبری و امثالهم  از رابطه کاربر و غیرش میگن
اما لینوکس اینطور نیست یا لااقل من نفهمیدم
حالا راه حل
۱- بیایم از این سایت ها فروم ها و... درخواست کنیم خبرای لینوکس یا اوبونتو رو هم پخش کنن
مثل همین ۲۰:۳۰ که میاد نرم افزار پولی و دزدکی رو میزاره رو سایت و تبلیغش رو هم میکنه (یه بار اومدم اعتراض کنم ولی حوصلم نشد(باور کنید که کار مشکلیه!!!))(این سایتها و ... رو دعوت به همکاری کنیم)
خیلی وقت ها شده بخوام از لینوکس دفاع کنم اما همین مملکت کاری کرده که با حرف منطق هم کاربران متقاعد نمیشن
بطور مثال خیلی از افراد مذهبی میان میگن چون مثلا ماکروسافت (تاکید بر مثلا (;) یک تولید کننده مشرک و یا دشمن هست استفاده از محصولات اونا (هر محصول پولی که خارج از ایران تولید میشه) هیچ مشکل (تاکید بر هیچ مشکل) شرعی نداره . حلاله ... حق و نا حق هم هیچی...
یا مسولان نمیان کپی رایت رو در ایران اجرا کنن. توجه داشته باشید که کپی رایت فقط مربوط به نرمافزار نیست (خیلی دزدی میشه (مطلب ها و...)(حتی یک گروه ایرانی دست به کپی و فروش یک نرم افزار اوپن سورس و تغییر نامش کردن!!!))
۲- باید به مسولان گوشزد بشه . در این مورد بنده با اون دوستمون موافقم که باید به ملت فلسفش رو یاد داد
بنده در جهت تبلیق اوبوننتو میخواستم بیام بازی یا نرم افزار ارائه بدم یا حتی قبول کردم ساپورت چندتا  از کامپیوتر دوستانم رو به عهده بگیرم (مثل درایور و ...) تا اوایل با این سیستم عامل اشنا بشن و بعدش کمکم به این سمت کشیده بشن
۳− در این مورد بنده با نظر این دوستمون که بیایم یه سیستم عامل اماده بدیم دست ملت موافقم که خیلی درگیر نصب پکیج های و ... نشن(بعدشم با فلسفش اشناشون میکنیم و بعد تراش هم قلق کار دستشون میاد)
خیلی ها ممکنه اوایل به لینوکس مهاجرت کنن اما بعدش مببینیم به خاطر بازی و امثالهم دوباره برمیگردن به همون جای اول
یا یه درصدی به خاطر کیفش نصبش میکنن (احتمالا باید دیده باشید که یه سری میان هکینتاش و اوبونتو و ویندوز و تم های مختلف رو میگیرن چون قشنگه ... حال میکنن )
یا یه سری میگن اوبونتو مال خارجی هاست که که پول ندارن بخرن میان اینو مصرف میکنن
۳- در این مورد با اون دوستمون موافقم که باید یه ملت فلسفه استفاده از این سیستم عامل ها رو فهموند
این نظر بنده بود
اینم یه عکسه که گفتم بودش به از نبودشه

سورس عکس
http://www.jeremyperson.com/xkcd-open-source-ninjas/
مخلص همگی

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
سلام. دوست عزیز این پست به جز خودم، ۱۰ تا موافق گرفته اما خوب درونمایهٔ اکثر پست‌ها منفی‌ بود. برای انجام چنین کار بزرگی‌، نیاز به پشتیبانی‌ِ (به اصطلاح) بزرگان جامعه هست که خب دیدید همگی‌ نظرات خودشون رو داشتن. پس ابتدا باید این مساله اوکی بشه. که بنده از اول هم چشمم آب نمی‌خورد!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
سلام. دوست عزیز این پست به جز خودم، ۱۰ تا موافق گرفته اما خوب درونمایهٔ اکثر پست‌ها منفی‌ بود. برای انجام چنین کار بزرگی‌، نیاز به پشتیبانی‌ِ (به اصطلاح) بزرگان جامعه هست که خب دیدید همگی‌ نظرات خودشون رو داشتن. پس ابتدا باید این مساله اوکی بشه. که بنده از اول هم چشمم آب نمی‌خورد!

طبق گفته یک پست قبل از شما ؛ واقعا با خودتون فکر کردید مک او اس ۱۰.۸ یا آی او اس ۶ چی دارند که اینقدر بزرگ میشن یهو؟ اینقدر فروش میکنند؟ علت امر اینه که یه عده بدون دریافت پول خود به خود تبلیغ میکنند برای این شرکت ها! و این که خود شرکت هم به محصول خودش میباله!
توی اکثر جوامع کاربری (چه آزاد و چه غیرآزاد) اکثر بحث ها سر بیهوده ترین مسائل بوده و فقط وقت تلف میکرده و چه بسا حرفه ای ها و بزرگهای جامعه (!) که ازشون انتظاری نمیره هم در این مباحث بیهوده شرکت میکنند (مثلا مقایسه برنامه S-Voice و Siri). خود من در انجمنی که داشتم اینطور موضوعات رو ؛ حالا چه خودمون تدوین کرده بودیم و چه از جایی اقتباس شده بود قفل میکردم چون بحث فرسایشی دوست نداشتم.
متاسفانه توی جوامع کاربری فارسی زیان ؛ اکثرا دوست دارند بحث های عادی رو فرسایشی کنند! مثلا سر مشکل یه بنده خدایی در نصب اوبونتو؛ طرفدارای فدورا میومدند و شروع میکردن کوبیدن اوبونتو (توی انجمن خودم همینطور بود! متاسفانه این مشکل هم بین اعضای تیم مدیریت پیش اومد که مجبور شدم عده ای رو از تیم مدیریت کنار بذارم!).
جامعه باید مدیریت قوی ؛ و از همه مهم تر سخت گیر داشته باشه تا خیلی از مباحث فرسایشی جلوش گرفته بشه. من حتی نمیگم بیایم یه سیستم عامل بدیم دست مردم ؛ میگم جوامع رو اصلاح کنیم!
من خودم قصد داشتم برای کاربران سابایون و جنتو جامعه کاربری فارسی راه بندازم که واقعا با دیدن رفتارهایی که در جوامع فارسی زبان گنو/لینوکس پشیمون میشم از این تصمیم.
من در جامعه کاربری سایر سیستم عاملها بودم ؛ خودم هم مدتی مدیریت فرومی رو داشتم که به طور جامع به انواع سیستم عاملها میپرداخت. هیچ کجا چنین مشکلاتی ندیدم!
اگر جامعه اصلاح بشه تا آخرش همه چیز اصلاح میشه. این نظر بنده هست.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!

طبق گفته یک پست قبل از شما ؛ واقعا با خودتون فکر کردید مک او اس ۱۰.۸ یا آی او اس ۶ چی دارند که اینقدر بزرگ میشن یهو؟ اینقدر فروش میکنند؟ علت امر اینه که یه عده بدون دریافت پول خود به خود تبلیغ میکنند برای این شرکت ها! و این که خود شرکت هم به محصول خودش میباله!
توی اکثر جوامع کاربری (چه آزاد و چه غیرآزاد) اکثر بحث ها سر بیهوده ترین مسائل بوده و فقط وقت تلف میکرده و چه بسا حرفه ای ها و بزرگهای جامعه (!) که ازشون انتظاری نمیره هم در این مباحث بیهوده شرکت میکنند (مثلا مقایسه برنامه S-Voice و Siri). خود من در انجمنی که داشتم اینطور موضوعات رو ؛ حالا چه خودمون تدوین کرده بودیم و چه از جایی اقتباس شده بود قفل میکردم چون بحث فرسایشی دوست نداشتم.
متاسفانه توی جوامع کاربری فارسی زیان ؛ اکثرا دوست دارند بحث های عادی رو فرسایشی کنند! مثلا سر مشکل یه بنده خدایی در نصب اوبونتو؛ طرفدارای فدورا میومدند و شروع میکردن کوبیدن اوبونتو (توی انجمن خودم همینطور بود! متاسفانه این مشکل هم بین اعضای تیم مدیریت پیش اومد که مجبور شدم عده ای رو از تیم مدیریت کنار بذارم!).
جامعه باید مدیریت قوی ؛ و از همه مهم تر سخت گیر داشته باشه تا خیلی از مباحث فرسایشی جلوش گرفته بشه. من حتی نمیگم بیایم یه سیستم عامل بدیم دست مردم ؛ میگم جوامع رو اصلاح کنیم!
من خودم قصد داشتم برای کاربران سابایون و جنتو جامعه کاربری فارسی راه بندازم که واقعا با دیدن رفتارهایی که در جوامع فارسی زبان گنو/لینوکس پشیمون میشم از این تصمیم.
من در جامعه کاربری سایر سیستم عاملها بودم ؛ خودم هم مدتی مدیریت فرومی رو داشتم که به طور جامع به انواع سیستم عاملها میپرداخت. هیچ کجا چنین مشکلاتی ندیدم!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
نقل‌قول
واقعا با خودتون فکر کردید مک او اس ۱۰.۸ یا آی او اس ۶ چی دارند که اینقدر بزرگ میشن یهو؟ اینقدر فروش میکنند؟

عزیز من اگه شما تونستی یه برنامه نام ببری که به قدرت فتوشاپ باشه و در لینوکس باشه من میشم طرفداره پر پا قرص جبیر!نه فقط فتوشاپ،خیلی از نرم افزار های دیگه مثل IDM یا EDIUS هستند که باعث میشه منی که عاشق اوبونتو هستم مجبور بشم یه ویندوز کنار اوبونتو نصب کنم که به این مشکلات بر نخورم.بنده واقعا متاسفم که دارم این حرفو میزنم ولی کاربرای لینوکس اکثرا به خاطر رایگان بودن نرم افزاراش میان سمتش!(البته تو ایران اینطور نیست چون نرم افزار پولیاشو با کرک میگیرن)!!!!!!

یا کلا بخاطر تنوع میان سمت اوبونتو!یکیش خود من!!!وقتی اوبونتونصب کردم هاردم کلا پاک شد و همه چیم رفت.گفتم عیبی نداره اوبونتو رو نصب کردم و کلــــــــــــــــــــــــی با محیطش حال کردم!موزیک پلیر متفاوت،فضای شبیه مک و...!
ولی کم کم به مشکل خوردم!وقتی میخواستم یه لوگو واسه بابام طراحی کنم گیمپ جواب کار منو نمیداد!وقتی میخواستم چهارتا عکس میکس کنم نرم افزاراش کارمو را نمینداخت!وقتی میخواستم فایل دانلود کنم uget ارور میداد!اینا باعث شد که من برگردم سر خونه ی اول یعنی ویندوز!!!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
نقل‌قول
واقعا با خودتون فکر کردید مک او اس ۱۰.۸ یا آی او اس ۶ چی دارند که اینقدر بزرگ میشن یهو؟ اینقدر فروش میکنند؟

عزیز من اگه شما تونستی یه برنامه نام ببری که به قدرت فتوشاپ باشه و در لینوکس باشه من میشم طرفداره پر پا قرص جبیر!نه فقط فتوشاپ،خیلی از نرم افزار های دیگه مثل IDM یا EDIUS هستند که باعث میشه منی که عاشق اوبونتو هستم مجبور بشم یه ویندوز کنار اوبونتو نصب کنم که به این مشکلات بر نخورم.بنده واقعا متاسفم که دارم این حرفو میزنم ولی کاربرای لینوکس اکثرا به خاطر رایگان بودن نرم افزاراش میان سمتش!(البته تو ایران اینطور نیست چون نرم افزار پولیاشو با کرک میگیرن)!!!!!!

یا کلا بخاطر تنوع میان سمت اوبونتو!یکیش خود من!!!وقتی اوبونتونصب کردم هاردم کلا پاک شد و همه چیم رفت.گفتم عیبی نداره اوبونتو رو نصب کردم و کلــــــــــــــــــــــــی با محیطش حال کردم!موزیک پلیر متفاوت،فضای شبیه مک و...!
ولی کم کم به مشکل خوردم!وقتی میخواستم یه لوگو واسه بابام طراحی کنم گیمپ جواب کار منو نمیداد!وقتی میخواستم چهارتا عکس میکس کنم نرم افزاراش کارمو را نمینداخت!وقتی میخواستم فایل دانلود کنم uget ارور میداد!اینا باعث شد که من برگردم سر خونه ی اول یعنی ویندوز!!!
شما inkscape یا openshot و همچنین kget رو استفاده کردید؟ هر سه تقریبا کاملترین ها هستند.
من خودم برای کارهایی که با iTunes و xCode انجام میدم؛ مجبورم مک نصب کنم کنار سیستم عامل دیگه ای که دارم!
خودم از طرفدارای پر و پاقرص اپل هستم ؛ ولی وقتی یک واقعیت هست ؛ چرا نگم؟ مثلا به نظر شما جایگزین شدن نقشه های گوگل با نقشه های خودت؛ میشه یه آپدیت اساسی از ۵ به ۶؟
اینجا هم جای بحث در مورد معادل سازی نرم افزار و ... نیست. تشریف بیارید تاپیک های مربوطه بنده براتون معادلهای قوی تر از نمونه های ویندوزی معرفی میکنم.
بعد هم نظر من اصلاح جامعه بود نه معادل سازی!

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
نقل‌قول
شما inkscape یا openshot و همچنین kget رو استفاده کردید؟

openshot رو بله استفاده کردم!به گرد پای corel video studio نمیرسه چه برسه به edius!شما از EDIUS استفاده کردی؟
kget هم استفاده کردم اونم اصلا قابل مقایسه با IDM نیست!

اوبونتو و امثال اوبونتو برای کسی ازاده که از سورس برنامه ها سر در بیاره و بتونه با سلیقه ی خودش برنامشو تنظیم کنه نه کسی مثل من که هنوز نمیتونم کامپایل کنم!
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1391، 04:56 ب‌ظ توسط morteza_machin »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول

openshot رو بله استفاده کردم!به گرد پای corel video studio نمیرسه چه برسه به edius!شما از EDIUS استفاده کردی؟

اوبونتو و امثال اوبونتو برای کسی ازاده که از سورس برنامه ها سر در بیاره و بتونه با سلیقه ی خودش برنامشو تنظیم کنه نه کسی مثل من که هنوز نمیتونم کامپایل کنم!
شما هم از همون افرادی هستید که با فلسفه آشنا نشده اومدی تو کار. حداقل وقتی زدی تو کار  یه مطالعه ای میکردی.
من به شخصه برنامه ای از اوپن شات بهتر برای تدوین خطی ندیدم.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
نقل‌قول

شما هم از همون افرادی هستید که با فلسفه آشنا نشده اومدی تو کار. حداقل وقتی زدی تو کار  یه مطالعه ای میکردی.
فلسفه؟!ببینید اقای عزیز منطق میگه کاری رو کن که راحت تره!و من الان راحتیمو تو اوبونتو میبینم ولی با اینکه ازاده خیلی محدوده چون رایگانه ولی امید دارم به این که شرکتای بزرگ بیان و روش سرمایه گذاری کنن!اخیرا هم کمپانیه EA یه بازی واسه لینوکس ساخته و این جای امید واری داره!شما هنوز جواب منو ندادی!از edius استفاده کردی؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
بفرما. اینم یه مثال زنده.  ;D همه به دنبال راحتین. نه آزادی. داداش اینجا که تایپیک معادل‌سازی نیست.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1391، 05:48 ب‌ظ توسط arman1992 »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول

فلسفه؟!ببینید اقای عزیز منطق میگه کاری رو کن که راحت تره!و من الان راحتیمو تو اوبونتو میبینم ولی با اینکه ازاده خیلی محدوده چون رایگانه ولی امید دارم به این که شرکتای بزرگ بیان و روش سرمایه گذاری کنن!اخیرا هم کمپانیه EA یه بازی واسه لینوکس ساخته و این جای امید واری داره!شما هنوز جواب منو ندادی!از edius استفاده کردی؟
باز خدا عمرت بده که شعار نمیردی و حقایق رو میگی.
از ایدیوس هم استفاده کردم. بله نرم افزار قدرتمندیه. اما ببین اینجا جای این بحثا نیست.

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
بفرما. اینم یه مثال زنده.  ;D همه به دنبال راحتین. نه آزادی. داداش اینجا که تایپیک معادل‌سازی نیست.

همه؟ شما به حرف های دیگران توجه نکردید و تا یک نفر چیزی رو گفت که دنبالشین اون رو تعمیم دادید به همه !
اگه برای همه فقط راحتی مهم بود اوبونتو و گنو/لینوکس ایقدر کاربر نداشت. شاید لازم باشه بیشتر راجع به فلسفه ی آزادی مطالعه کنید
این بحث کلا بی نتیجست :)

بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.((اُرد بزرگ))

منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها