درود دوستان
حس میکنم اصلا این پست به نتیجه ای نرسیدـ(البته من اینطور حس میکنم)
روی این موضوع باید بیشتر از اینا کار بشه و به نظر بنده خیلی ها کم لطفی کردن و نظری ندادن
بنده چندتا ایده دارم (البته از یه کاربر اماتوری مثل من همین هم غنیمته)
تبلیغ:
دیدین وقتی ویندوز یا مک میاد چه جنجالی به پا میشه
سایت های خبری و امثالهم از رابطه کاربر و غیرش میگن
اما لینوکس اینطور نیست یا لااقل من نفهمیدم
حالا راه حل
۱- بیایم از این سایت ها فروم ها و... درخواست کنیم خبرای لینوکس یا اوبونتو رو هم پخش کنن
مثل همین ۲۰:۳۰ که میاد نرم افزار پولی و دزدکی رو میزاره رو سایت و تبلیغش رو هم میکنه (یه بار اومدم اعتراض کنم ولی حوصلم نشد(باور کنید که کار مشکلیه!!!))(این سایتها و ... رو دعوت به همکاری کنیم)
خیلی وقت ها شده بخوام از لینوکس دفاع کنم اما همین مملکت کاری کرده که با حرف منطق هم کاربران متقاعد نمیشن
بطور مثال خیلی از افراد مذهبی میان میگن چون مثلا ماکروسافت (تاکید بر مثلا (
یک تولید کننده مشرک و یا دشمن هست استفاده از محصولات اونا (هر محصول پولی که خارج از ایران تولید میشه) هیچ مشکل (تاکید بر هیچ مشکل) شرعی نداره . حلاله ... حق و نا حق هم هیچی...
یا مسولان نمیان کپی رایت رو در ایران اجرا کنن. توجه داشته باشید که کپی رایت فقط مربوط به نرمافزار نیست (خیلی دزدی میشه (مطلب ها و...)(حتی یک گروه ایرانی دست به کپی و فروش یک نرم افزار اوپن سورس و تغییر نامش کردن!!!))
۲- باید به مسولان گوشزد بشه . در این مورد بنده با اون دوستمون موافقم که باید به ملت فلسفش رو یاد داد
بنده در جهت تبلیق اوبوننتو میخواستم بیام بازی یا نرم افزار ارائه بدم یا حتی قبول کردم ساپورت چندتا از کامپیوتر دوستانم رو به عهده بگیرم (مثل درایور و ...) تا اوایل با این سیستم عامل اشنا بشن و بعدش کمکم به این سمت کشیده بشن
۳− در این مورد بنده با نظر این دوستمون که بیایم یه سیستم عامل اماده بدیم دست ملت موافقم که خیلی درگیر نصب پکیج های و ... نشن(بعدشم با فلسفش اشناشون میکنیم و بعد تراش هم قلق کار دستشون میاد)
خیلی ها ممکنه اوایل به لینوکس مهاجرت کنن اما بعدش مببینیم به خاطر بازی و امثالهم دوباره برمیگردن به همون جای اول
یا یه درصدی به خاطر کیفش نصبش میکنن (احتمالا باید دیده باشید که یه سری میان هکینتاش و اوبونتو و ویندوز و تم های مختلف رو میگیرن چون قشنگه ... حال میکنن )
یا یه سری میگن اوبونتو مال خارجی هاست که که پول ندارن بخرن میان اینو مصرف میکنن
۳- در این مورد با اون دوستمون موافقم که باید یه ملت فلسفه استفاده از این سیستم عامل ها رو فهموند
این نظر بنده بود
اینم یه عکسه که گفتم بودش به از نبودشه
سورس عکس
http://www.jeremyperson.com/xkcd-open-source-ninjas/مخلص همگی