انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب نشدن ویندوز  (دفعات بازدید: 2385 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رضا منصوری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • kali linux
    • اموزش تخصصی هک
نصب نشدن ویندوز
« : 05 تیر 1391، 12:12 ب‌ظ »
سلام دوستان
من روی لپتاپ ام فقط لینوکس نصب کردم اوبونتو ۱۰.۴ حالا می خواهم در کنارش ویندوز هم نصب کنم اما مثل دفعات قبل نمی تونم چون توی مراحل نصب ویندوز صفحه ابی میاد و می گه سیستم شما ویروسی شده و برای نصب ویندوز باید ویروس را با chkdsk هارد را فرمت کنید . حالا من توی هاردام اطلاعات دارم ۵۰ گیگ که خیلی برام مهم هست . اما من با این اجرا و کار با chkdsk اشنایی ندارم اما می دونم برای فرمت و کار بر روی هارد در داس هست . حالا مثل ... تو گل گیر کردم نمی دونم چی کار کنم چون اگر هارد را پاک کنم که فایل هام پریده . راهی می دونید برای حل این کار . 

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
پاسخ : نصب نشدن ویندوز
« پاسخ #1 : 05 تیر 1391، 12:40 ب‌ظ »
من روی لپتاپ ام فقط لینوکس نصب کردم اوبونتو ۱۰.۴
بهتره با سی دی نصب اوبونتو 12.04 یا با اینترنت به 12.04 آپگرید کنی :)

حالا می خواهم در کنارش ویندوز هم نصب کنم
چه ویندوزی؟ 95؟ 98؟ Me؟ 2000؟ xp؟ Vista؟ 7؟ 8؟

. حالا من توی هاردام اطلاعات دارم ۵۰ گیگ که خیلی برام مهم هست .
50گیگ  همش میشه 12-13تا دی وی دی 4 گیگ :)

اما مثل دفعات قبل نمی تونم چون توی مراحل نصب ویندوز صفحه ابی میاد و می گه سیستم شما ویروسی شده و برای نصب ویندوز باید ویروس را با chkdsk هارد را فرمت کنید
متن ارور رو کامل بذار.
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1391، 12:45 ب‌ظ توسط identi »

آفلاین رضا منصوری

• Jr. Member
  • *
  • kali linux
    • اموزش تخصصی هک
« پاسخ #2 : 05 تیر 1391، 01:35 ب‌ظ »
ویندوز ۷ را چند روز پیش بوت می کرد اما الان بوت نمی کنه اما این ارور مال ویندوز xp هست . اما وقتی هم که ویندوز ۷ را بوت می کرد وقت انتخاب درایو درایو ها را نمایش نمی داد . من الان حدس می زنم که اصلا خود هارد مشکل پیدا کرده یعنی به حالت لینوکسی شده چون لینوکس را می خواهم برام نصب میکنه اما ویندوز نه . ارور هم صفحه ابی داره .

متن ارور :
check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated . run chkdsk /F to check for hard drive corruption and then restart your computer.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 05 تیر 1391، 02:02 ب‌ظ »
این که ویندزد نتونه دیسک شما رو بشناسه طبیعیه، چون این شبه‌سیستم‌عامل در شناسایی فایل‌سیستم‌های مرسوم ناتوانه و فقط روی فایل‌سیستم‌های قدیمی و ضعیف fat و ntfs نصب می‌شه. بهترین کار اینه که یه virtualbox نصب کنی و داخل اون ویندزد رو نصب کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رضا منصوری

• Jr. Member
  • *
  • kali linux
    • اموزش تخصصی هک
« پاسخ #4 : 05 تیر 1391، 02:14 ب‌ظ »
روی virtual box دارم اما می خواهم داشته باشم جدا چون ویرتال باکس خیلی روی سی پی یو م فشار میاره . بعد بعضی از کار ها را هم نمیشه انجام داد روی ویرتال باکس . من الان باید چیکار کنم هر راهی هست بگین ممنون میشم . فقط یک درایو ام ext4 و بقیه ntfs هست.
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1391، 02:26 ب‌ظ توسط linux1212 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 05 تیر 1391، 04:16 ب‌ظ »
چه کاری رو نمی‌شه روی ویرچوال‌باکس انجام داد؟ معمولا امکانات ویرچوال باکس از سیستم واقعی بیش‌تره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رضا منصوری

• Jr. Member
  • *
  • kali linux
    • اموزش تخصصی هک
« پاسخ #6 : 06 تیر 1391، 11:53 ق‌ظ »
مثلا فول اسکرین نیست . بعد من شبکه را با استفاده از اموزش یک سایت فعال کردم اما وقتی توی لینوکس ام می خواهم باز اش کنم وارد اکانت ویندوز می شم می زنه وصل نیست اما با کار هایی که کردم یوزر ویندوز را می شناسه اما باز اش نمیکنه بعد این که لپ تاپ ام داغ می کنه و خیلی به سی پی یو اش فشار میاد . دی وی دی رایتر را نمیشناسه توی ویرچال . بعد مشکل دیگه من این هست که گرافیک لپ تاپ ام را لینوکس نمیشناسه و نمی دونم باید چجوری نصب اش کنم که فکر میکنم فشار زیاد سی پی یو به این خاطر باشه مدل ATI Radeon 6470 هست و مدل لپ تاپ هم
HP Pavilion G6  هست . بعد این که ایا دیگه هیچ راهی نیست که من ویندوز نصب کنم یعنی دیگه خدا حافظی کنم با نصب ویندوز ؟   

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 10 تیر 1391، 03:57 ق‌ظ »
این‌چیزهایی که می‌خوای همه با نصب Guest additions درست می‌شن. می‌تونی ویندوز هم نصب کنی، ولی نصب با ویرچوال‌باکس به نفعته