انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه تغییرات Desktop بعد خاموش شدن ثابت میمونن؟ {حل شد}  (دفعات بازدید: 1116 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Diba

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام دوستان عزیز

وقتی تصویر بکگراندو تغییر میدم یا فایلی تو دیسکتاپ قرار میدم یا رنگ نوار بالایی رو تغییر میدم بعداز shut down دوباره به حالت پیش فرض برمیگرده و همه تغییرات از بین میرن
چطور میتونم این مشکلو حل کنم؟
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1391، 02:50 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام. به دنیای آزاد خوش اومدی.
در این دنیای آزاد اولین قدم برای گرفتن جواب خوب اینه که سوال خوب بپرسی. باید بگی از کدوم نسخه‌ی اوبونتو استفاده می‌کنی، مشخصات سیستمت چیه؟ چه‌طور نصب شده؟ عکس‌ها کجا قرار دارن؟ رنگ نوار بالایی رو چه‌طور تغییر می‌دی؟ و…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Diba

• Newbie
  • *
سلام
ممنون از وقتی که گذاشتین
نسخه اوبونتو 12.04 و32بیتی هستش.
از طریق Inestaller نصب شده.
سیستم پنتیوم4 با رم 1گیگ وگرافیک128.
عکسا تو درایو دیگه ای قرار دارن البته وقتی تصاویر بکگرانده خوده اوبونتو رو هم انتخاب میکنم باز تغییر میکنن.
نوار بالایی رو باکلیک راست تو دسکتاپ گزینه Change Desktop Background پنجره Appearance برگه Look از قسمت Theme تغییر میدم.زبان سیستم عاملم که دیروز 2زبانه کرده بودم از بین رفته و تک زبانه شده که اونم از طریق System Setting آیکن Keybord Layout تغییر داده بودم.

تشکر از لطفتون
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1391، 11:03 ق‌ظ توسط Diba »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
اگر تصاویر در درایو دیگه ای باشن و مانت شدن اتوماتیک براش فعال نشده باشه سیستم نمیتونه تصویر رو بخونه و اینطوری میشه.
در مورد بقیه مسائل نظر خاصی نمیتونم بدم چون تا الان با چنین مشکلاتی روبرو نبودم!
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
روی ویندوز از برنامه‌های مشابه deep freeze استفاده می‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
آیا شما تو Guest Session وارد نشدید؟ یا تو اکانت خودتون وارد شدید؟ چون اگه اول کار که اوبونتو بوت می‌شه دو تا یوزر هست که می‌تونید انتخاب کنید الف: خودتون ب: guest session

تو guest session چیزی رو نمی‌شه ذخیره کرد. {به نظر من} برای کارایی هست که نمی‌خوایید هیچ ردپایی از خودش رو کامپیوتر شما به جا بذاره!

آفلاین Diba

• Newbie
  • *
بله شما درست گفتید خیلی ممنون ازتون قبلش متوجه این موضوع شدم Numlock خاموش بود وقتی رمز وارد میکردم بعد اینتر میزدم وارد قسمت guest session میشد
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1391، 11:56 ق‌ظ توسط Diba »