انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا فارسی رو فارسی تاپ می کنید؟  (دفعات بازدید: 6574 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
پاسخ : چرا فارسی رو فارسی تاپ می کنید؟
« پاسخ #15 : 06 تیر 1391، 01:10 ق‌ظ »
زمان ثبت نام اصلا قوانین رو نخوندی !!!!!!

نقل‌قول
۱۲. شما توافق می‌کنید که زبان اصلی انجمن فارسی است.
لطفاً تا حد امکان سوالات خود را با حروف فارسی طرح نموده و از ارسالهای با حروف لاتین شدیداً پرهیز کنید. ضمنا جهت تبدیل متون پینگلیش یا فارسی‌نویسی می‌توانید از سرویس سایت‌های http://www.google.com/transliterate و یا http://www.behnevis.com استفاده نمائید.

حاضرم قسم بخورم ۷۰٪ کاربرا قوانین رو نخوندن!+خودم  :oops:
حرفتون رو قبول دارم ، شما میگید 70% ولی من میگم 90% !!!
بهتره احترام بزارید به انجمن و جامعه ای که درونش فعالیت میکنید
و در آخر هم ممنون از این صداقت که گفتی نخوندی :) من از این صداقتت خیلی خوشم اومد
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #16 : 06 تیر 1391، 02:05 ق‌ظ »
زمان ثبت نام اصلا قوانین رو نخوندی !!!!!!

نقل‌قول
۱۲. شما توافق می‌کنید که زبان اصلی انجمن فارسی است.
لطفاً تا حد امکان سوالات خود را با حروف فارسی طرح نموده و از ارسالهای با حروف لاتین شدیداً پرهیز کنید. ضمنا جهت تبدیل متون پینگلیش یا فارسی‌نویسی می‌توانید از سرویس سایت‌های http://www.google.com/transliterate و یا http://www.behnevis.com استفاده نمائید.
حاضرم قسم بخورم ۷۰٪ کاربرا قوانین رو نخوندن!+خودم  :oops:
حرفتون رو قبول دارم ، شما میگید 70% ولی من میگم 90% !!!
بهتره احترام بزارید به انجمن و جامعه ای که درونش فعالیت میکنید
و در آخر هم ممنون از این صداقت که گفتی نخوندی :) من از این صداقتت خیلی خوشم اومد

منم اولش میخواستم بگم ۹۰٪ ولی گفتم بهتره روشن بین باشم.ولی خیلی اشتباهه که قوانین رو ندونی!مثل رانندگی بدون گواهی نامه میمونه.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #17 : 06 تیر 1391، 11:50 ق‌ظ »
البته این دوستمون ذکر کردن دلایل شخصی ، خیلی از دوستان هم توضیح دادن !

ببین دوست جان ، جدا از اینکه قانونه و باید احترام گذاشت ، برای مثال من خودم حال خوندن پست های پینگلیش رو ندارم و کلا صفحه رو میبندم ، احتمالا خیلی از دوستان هم مثل من هستند اما چرا ؟

شاید متوجه شده باشید که برای تشخیص کلمات لازم نیست تمام حروف رو چک کنید ! با دیدن ظاهر کلمه مفهوم رو سریع متوجه میشید ، به جرات میتونم بگم از متون انگلیسی و یا فارسی من 60 - 70 درصد رو هم شاید نخونم و خیلی سریع با گذر چشم مفهوم کلی مطلب رو میگرم !

اما در پینگلیش وضعیت متفاوته ، چون یک چیز ابداعی هست ، اون قدرت تشخیص قبلی وجود نداره و حرف به حرف باید چک کنید ببینید چی نوشته شده ! که خوب که حال داره ;d

تو یاهو و ... هم اگر پینگلیش بنوسم دلیلش اینکه اونجا سرعت حرف اول رو میزنه و تایپ انگلیسی من سریع تره و متون کوتاه هستن و مشکل کشف رمز ندارند ، اکثر دوستان هم کلا انگلیسی مینویسند : هم سریع ، هم خوانا ، قطعا اون فردی هم که فارسی مینویسه تو نوشتن فارسی سریع تره .
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1391، 11:53 ق‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #18 : 06 تیر 1391، 11:48 ب‌ظ »
البته این دوستمون ذکر کردن دلایل شخصی ، خیلی از دوستان هم توضیح دادن !

ببین دوست جان ، جدا از اینکه قانونه و باید احترام گذاشت ، برای مثال من خودم حال خوندن پست های پینگلیش رو ندارم و کلا صفحه رو میبندم ، احتمالا خیلی از دوستان هم مثل من هستند اما چرا ؟

شاید متوجه شده باشید که برای تشخیص کلمات لازم نیست تمام حروف رو چک کنید ! با دیدن ظاهر کلمه مفهوم رو سریع متوجه میشید ، به جرات میتونم بگم از متون انگلیسی و یا فارسی من 60 - 70 درصد رو هم شاید نخونم و خیلی سریع با گذر چشم مفهوم کلی مطلب رو میگرم !

اما در پینگلیش وضعیت متفاوته ، چون یک چیز ابداعی هست ، اون قدرت تشخیص قبلی وجود نداره و حرف به حرف باید چک کنید ببینید چی نوشته شده ! که خوب که حال داره ;d

تو یاهو و ... هم اگر پینگلیش بنوسم دلیلش اینکه اونجا سرعت حرف اول رو میزنه و تایپ انگلیسی من سریع تره و متون کوتاه هستن و مشکل کشف رمز ندارند ، اکثر دوستان هم کلا انگلیسی مینویسند : هم سریع ، هم خوانا ، قطعا اون فردی هم که فارسی مینویسه تو نوشتن فارسی سریع تره .
+1  :)
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #19 : 07 تیر 1391، 07:34 ب‌ظ »
درود...

آیا زمانی که چراغ قرمز هست باید از خیابان رد شد. اما ما ایرانی ها عادت داریم رد بشیم.

خیلی سوال شما به من برخورد. یعنی انقدر ما از ماهیت و اصالت خودمون فاصله گرفتیم که باید برامون سوال بشه که چرا داری به زبان خودمون مطلب مینویسیم. اگر شما یک مطلبی رو برای مدرسه یا دانشگاه به زبان فینگیلیش بنویسید با شما چطور برخورد میکنند؟ شاید بهتون بخنندن شاید بی تفاوت باشن اما کسی تاییدتان نمیکند. مخصوصا اساتید. کسی که سطح سوادش از شما بالاتره.

من کاری به قانون انجمن ندارم. اما من دارای چه ماهیتی هستم آیا از این آگاهی دارم. پس اگر من بر خودم آگاهم باید رفتار مربوط رو هم داشته باشم....

در فیسبوک و توییتر چند روزی هست مطلبی در حال انتشاره که بجای کلمه (فارسی) بنویسیم (پارسی) درسته خیلی ها اونجا فینگیلیش مینویسند اما دلیل بر صحیح بودن و فراگیر شدن نیست.
درصورت نبودن امکانات ایرادی بر کسی نیست ولی وقتی می توانیم از امکاناتی که خیلی ها با زحمت برای ما فراهم کردند که ما اصالت خود را حفظ کنیم چرا نباید استفاده ببریم.

از شما بابت این سوال تشکر میکنم. مارا بر خود بیشتر آگاه کردید...

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #20 : 07 تیر 1391، 09:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
یعنی انقدر ما از ماهیت و اصالت خودمون فاصله گرفتیم که باید برامون سوال بشه که چرا داری به زبان خودمون مطلب مینویسیم.
اینه که باهاش مینویسیم نامش  دبیره است . دبیره بگمانم از دوویره باشد یعنی دو ویر . ویر به معنی حس و هوش و میل و هوس است . دو ویر یعنی هوش نوشتن و خواندن .
دبیره   زبان نیست بلکه ابزار نوشتن و خواندن زبان است .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #21 : 07 تیر 1391، 09:57 ب‌ظ »
دوست عزیز شما تو فروم انگلیسی زبان اینو بنویس:

نقل‌قول
هلو آل. آی ام إ نیو یوزر. پلیز هلپ می

بعد توی فروم فارسی زبان هم اینو:

نقل‌قول
salam be hame. man user jadidam. lotfn be man komak konin

این دقیقا مصداق همینه که توی یه فروم انگلیسی با حروف فارسی بنویسید ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #22 : 08 تیر 1391، 11:43 ق‌ظ »
دوستان دقت بفرمایند اینکه ما فارسی را به خط لاتین بنویسیم هیچ اشکالی ندارد بلکه هم بسیار پر سود است ( جدا بودن واکه ها + پشتیبانی بسیار خوب از پردازش حروف لاتین در رایانه) لاکن نکته اینجاست که :
الف : خواندن خط کنونی فارسی بسیار آسان است چرا که :
1 - زیر و زبر ندارد ( ُ-ِ-َ) و این خواندن را بسیار آسان میکند
2 - از بچگی با این خط کار کرده ایم پس برایمان آشناتر است
ب : نوشتن فارسی به خط لاتین هنوز استاندارد نشده است و برخی واکه ها با دو یا چند علامت نمایش داده میشود و این سردرگمی می آورد
================
پس این که فارسی را به خط لاتین بنویسیم نه زشت است نه نشانه ی غرب پرستی .
 پس چرا فارسی را به خط لاتین نمینویسیم ؟ چون هنوز استاندارد نشده است

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #23 : 08 تیر 1391، 04:36 ب‌ظ »
چون فارسی است.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #24 : 08 تیر 1391، 05:34 ب‌ظ »
به نظر من سؤال رو باید برعکس کرد
چرا از فینگلیسی استفاده کنیم؟
یک زمان در زمان امویان - توجه داشته باشید که مروان خلیفه اموی - دبیره کهن ایرانی رو به زور به دبیره عربی تغییر دادند و با این کار خیلی از متون اصیل تاریخی ما از دسترس ما خارج شد اگر نبودند عده ای که این متون را حفظ کردند همین حالا متونی مثل کلیله و دمنه و شاهنامه و ... دیگر نبودند همین حالا هم برخی کتاب های ما را به نام خودشان کردند مثل هزار و یک شب حالا که این اتفاق افتاده و در طول این زمان زبان ما با این دبیره شکل گرفته و حالا به جرأت می توان گت که این دبیره فارسی است و با دبیره عربی متفاوت چرا بیاییم با دست خودمان این خیانت را در حق فرهنگ و اصالت کشورمان بکنیم؟؟؟ تغییر دبیره چیز کوچکی نیست که بگوییم از امروز مثلا به جای علی بنویسم ali و کار تمام شود در مرور زمان حتی باعث می شود که زبان تغییر کند مثلا همین فرق نوشتاری بین دو حرف عین و الف اگر از بین برود این دو حرف ادغام می شود و باعث می شود که یک ایرانی در آینده نتواند خیلی از متون پیشینیان خودش را بخواند اگر هم بتواند نتواند آن را بفهمد.
خلاصه این مسئله شوخی بردار نیست ما باید با تمام قوا فرهنگ و هومیتمان را حفظ کنیم و فناوری باید خودش را با ما هماهنگ کند نه ما
یه کمی از این چینی ها یاد بگیریم بد نیست جالب است که بدانید چینی ها از گذشته دور
علاقه زیادی به تاریخ نگاری داشته اند
جنگ های خانمان برانداز مثل حمله یونانی ها و رومی ها و اعراب و مغول ها و روس ها و متفقین به ایران نداشته اند
دبیره خود را تقریبا حفظ کرده اند با وجود این که دبیره آنها هجا نگاری نیست و مفهوم نگاری است
به همین خاطر هر چینی می تواند تمام متون باستانی کشورش را بخوانند
ET

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #25 : 08 تیر 1391، 05:38 ب‌ظ »
دوستان دقت بفرمایند اینکه ما فارسی را به خط لاتین بنویسیم هیچ اشکالی ندارد بلکه هم بسیار پر سود است ( جدا بودن واکه ها + پشتیبانی بسیار خوب از پردازش حروف لاتین در رایانه) لاکن نکته اینجاست که :
الف : خواندن خط کنونی فارسی بسیار آسان است چرا که :
1 - زیر و زبر ندارد ( ُ-ِ-َ) و این خواندن را بسیار آسان میکند
2 - از بچگی با این خط کار کرده ایم پس برایمان آشناتر است
ب : نوشتن فارسی به خط لاتین هنوز استاندارد نشده است و برخی واکه ها با دو یا چند علامت نمایش داده میشود و این سردرگمی می آورد
================
پس این که فارسی را به خط لاتین بنویسیم نه زشت است نه نشانه ی غرب پرستی .
 پس چرا فارسی را به خط لاتین نمینویسیم ؟ چون هنوز استاندارد نشده است
رسم الخط فارسی یه جورایی نشان دهنده و منتقل کننده فرهنگ و هویت ماست. این آرامش و زیبایی که تو رسم الخط فارسی و به ویژه خط نستعلیق می بینیم فکر نکنم تو هیچ رسم الخط (دبیره) دیگه ای پیدا بشه. با فینگیلیش نوشتن داریم فقط داریم خودمون رو بی هویت نشون می دیم. مثل این می مونه که به جای فارسی حرف زدن، بی دلیل انگلیسی با هم حرف بزنیم. زشت نیست واقعا؟
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #26 : 08 تیر 1391، 06:21 ب‌ظ »
هدف از این تاپیک ؟
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #27 : 09 تیر 1391، 01:32 ق‌ظ »
زرشک طلایی برای این تاپیک

آفلاین آزادنویس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • آزادنوشته های گنو/لینوکسی
« پاسخ #28 : 09 تیر 1391، 02:32 ق‌ظ »
سوال عجیبی بود. کسی تابحال ازم نپرسده بود چرا با رسم الخط زبان خودت می نویسی. در حقیقت تایپ فارسی حسن نیست، بلکه تایپ پینگلیش می تونه مشکل دار باشه. به هرحال من که با فارسی راحتم و فکر می کنم نقایصش برطرف می شه. اگر هر کسی برای راحتی رسم الخط خودش رو ترک کنه همه فرهنگ ها به سمت فرهنگ و زبان انگلیسی باید حرکت کنند و هویت خاص ملت های مختلف کمرنگ می شه که به نظر من خوش آیند نیست.
زنده باد آزادی
http://azadnevis.wordpress.com

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #29 : 09 تیر 1391، 09:08 ق‌ظ »
نقل‌قول
برای من عجیبه که چرا فارسی تاپ می کنید نه پینگلیش (من به دلیل اینکه به پست های پینگلیش جواب نمی دهند فارسی می نوسم واقعا سخته)هر کسی می تونه بگه چرا؟

مگه شما بیکارید که به همچین سوال مضحکی جواب میدید؟ >:(
دوبار که پینگیلیش بنویسه هیچ کس جوابشو نده ، فارسی تایپ کردنو یاد میگیره.