انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ظاهر انجمن‌ها  (دفعات بازدید: 17245 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
ظاهر انجمن‌ها
« : 25 اسفند 1385، 04:34 ب‌ظ »
سلام
من متاسفم اما واقعا ظاهر انجمن‌های سایت افتضاحه،‌چندباری قبل از این گفته بودم که ظاهر جالب نیست، اگر کمک لازمه بیام برای بهتر کردن ظاهر کمک کنیم اما خبری از کسی نشد. مجبورم حقیقت رو بگم که واقعا گشت  زدن توی انجمن‌ها عذاب آوره.

من ۵-۶ سال هست که توی انجمن‌های مختلف فارسی و انگلیسی عضو هستم اما هرگز تمی به بدی تم این سایت ندیده بودم! واقعا تمام اجزا توی هم هستند.
ارسال‌ها،پاسخ‌ها و امضاها همه توی هم هستند. در حقیقت SMF اینجا حتی از انجمن‌های Drupal هم بی نظم‌تر به نشر میاد. جدا هر بار که اومدم خودم رو مقید کنم نیم ساعتی یک یاعتی بشینم و به انجمن‌ها نگاه کنم بعد از چند دقیقه سرگیجه گرفتم.

در حقیقت پشت زمینه‌ی ارسال‌ها و بلوک وست یعنی جایی که محتوی ارسال‌ها هست به قدری کم رنگ هست که با باقی اجزای سایت یکی شده،‌از طرفی رنگ ارسال‌ها هم بسیار شبیه هم هست، خز‌هایی که برای جدا کردن اجزا کشید شدند هم به همون کم رنگی و همه‌ی یان‌ها دست به دست هم داده تا یه ظاهر کاملا شلوغ داشته باشیم که هم گج کننده هست هم خسته کننده.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: ظاهر انجمن‌ها
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1385، 11:18 ب‌ظ »
والا شما ناظری و میتونی تم رو تغییر بدی!  ;)
پیشنهاد من اینه که چند تا تم جدید برای فروم بگذارید و این قابلیت smf رو هم که به کاربر اجازه بکارگیری تم دلخواه رو میده برای همه فعال کنید. این طوری حداقل همه میتونن چیزی که کمی هم مطابق میلشونه پیدا کنن!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 26 اسفند 1385، 12:38 ق‌ظ »
راستش من یکی که تقریبا هیچ مشکلی با تم ندارم و بسیار هم ازش لذت میبرم :) تم ما بر اساس تم اوبونتو هست و بر اساس نیازهای خودمون یه مقدار تغییر کرده.

همینجا باید تشکر کنم از همه دوستانی که پیشنهادات بسیار خوبی دادند. از آقای ریاضی برای درست کردن چند تا آیکن و از میلاد برای چند بار ویرایش css و چند تا پیشنهاد خیلی خوب و از mohi برای پیشنهادات خوبش و از آقای پیشگوی و cheshmak و سایر دوستان که ایرادات رو تذکر میدن! سعی شده تا حد امکان نظرات دوستان لحاظ بشه :)

چند نفری از SMF کاران هم که گاهی سری به سایت میزنن از قالب سایت راضی بودن و خوششون اومده و تعریف کردن...

من با رزولوشن های 1024x768 و 1280x1024 و مانیتورهای LCD و CRT معمولا Samsung و Hansul هیچ مشکلی ندارم! هیچ در هم رفتگی نمیبینم و رنگها هم به خوبی قابل تمیز دادن هستند (هر چند میشه یه مقدار بیشتر روشون کار کرد که وضوح بهتری داشته باشند). در مورد امضاها هم که قبلا تذکر داده بودی و خوشبختانه همه رعایت میکنند. سرعت انجمنها هم که به نظرم عالیه و واقعا قابل مقایسه با بقیه انجمنها نیست.
نوید بد نیست چند تا shot از چیزی که میبینی بگذاری تا بشه مشکلت رو دقیقتر بررسی کرد و دید که دقیقا کجاها مشکل داری... ضمنا شما چون ناظر هستی نسبت به سایر بچه‌ها اجزای بیشتر و دکمه‌ها و امکانات بیشتری میبینی، نمیدونم شاید اینها اذیتت میکنن و شاید بتونی اینها رو تو تنظیمات کاربریت تغییر بدی...
« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1385، 12:42 ق‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #3 : 26 اسفند 1385، 02:21 ب‌ظ »
اول از مهدی ممنونم. پیشنهاد و اظهار نظر کمترین کاریه که میتونم بکنم!
بعد هم لازم به ذکره که من هم شخصا با ظاهر فعلی فروم هیچ مشکلی ندارم و طرفدار این هستم که کمتر دستکتری بشه (البته تا جاییکه امکان داره و غیر از موارد لزوم)
اما چند قالب متنوع دیگه میتونه برای اشخاص دیگه جذاب تر باشه!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
« پاسخ #4 : 26 اسفند 1385، 02:27 ب‌ظ »
سلام
 خوب من یه تصویر از آنچه می‌بینم و ناراضی هستم گرفتم.
می‌تونید تصویر رو در این آدرس مشاده کنید.
برای نمونه اون فضایی که داخل مستطیل مشکی هست حاوی یه خط حائل هست. یعنی یه خطی که قراره جدا کننده‌ی دو ارسال قبل و بعد باشه. اما همون‌طور که در تصویر معلومه، در حقیقت خط حائلی نیست چرا که پشت زمینه‌ی فضای شماره‌ 1 و 2 بسیار نزدیک به هم هستند، یعنی رنگی که در اونها استفاده شده با اختلاف کمی انتخاب شده و این باعث می‌شه زمانی که به انجمن نگاه می‌کنید یه صفحه ببینید که همش تقریبا یه رنگه در حالی که باید اختلاف بین رنگ دو پست از هم مشخص باشه.

ویا یه این تصویر نگاه کنید. (اینجا) می‌تونید ببینید که بین پشت زمینه و فضای میانی هیچ تفاوتی نیست.
یعنی اگر به شماره‌ها نگاه کنید بین 1 و 2 یکمی تفاوت هست اما بین ۴ و ۵ هیچ حائلی نیست انگار نه انگار که ادامه‌ی ۶و۷ هستند و باید با پشت زمینه فاصله داشته باشند. در حقیقت این نداشتن مرز بین جزئیات داخل صفحه باعث می‌شه که به نظر بیاد تمام پست‌ها پشت سر هم مثل یه پست نمایش داده بشوند و تمیز کردن یه پست از پست دیگه و یا از امضاها و ... بسیار سخت بشه.

در حقیقت این که اوبونتو از این تم استفاده می‌کرده به نظرم دلیل این نیست که این تم قشنگ بوده. اما امروز که به اوبونتو سر زدم تا ببینم اون‌ها چطور با این شرایط کنار میان دیدم که دقیقا همین مسائل رو توی ظاهر جدید انجمن‌هاشون رعایت کردند. مثلا به این صفحه از انجمن‌های اوبونتو نگاه کنید. (اینجا)

البته این تمشون هم عالی نیست اما بازم قابل تحمل هست. مثلا توی این عکس به شماره‌های  ۴ و۵ نگاه کنید.
یا توی همون عکس به مستطیل با کادر آبی نگاه کنید، یه خط اضافی رو نمایش می‌ده که باعث می‌شه که اجزای صفحه کاملا از هم تمیز داده بشوند.

در حقیقت یکی از بزرگترین مشکلات این ظاهر همرنگ بودن همه‌ی اجزا هست.
الآن تونستم منظورم رو برسونم یا لازمه تصاویر و یا توضیحی بفرستم/ بنویسم؟

مثلا به سایت خود SMF نگاه کنید، قشنگ معلومه چی به چیه!

« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1385، 02:34 ب‌ظ توسط navid »

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1386، 02:18 ب‌ظ »
سلام
فکر میکنم اگه این کد را به استایل اضافه کنید بهتر باشه، در حال حاضر فاصله ای بین متن پست ها و باکس نقل قول وجود نداره!
.quote {margin: 20px 0px 20px;}
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #6 : 10 فروردین 1386، 03:29 ب‌ظ »
سلام نويد جان
من هم فكر مي كنم اگه يا قالب خوب و ساده براي سايت طراحي بشه عالي ميشه .در مورد خود سايت smf بلي دقيقا حق با شماست

آفلاین milad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
« پاسخ #7 : 10 فروردین 1386، 08:21 ب‌ظ »
من فکر کنم حالا که خود سایت اوبونتو هم تغییر قیافه داده خیلی خوبه که این فروم هم یکمی تغییر کنه. من جدید اومدم توی این فروم ولیزیاد باهاش راحت نیستم. شکل فروم انگلیسیه خود اوبونتو واقعا قشنگه!!

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #8 : 13 فروردین 1386، 01:50 ب‌ظ »
خوب ظاهر انجمن تغییراتی داشته. امیدوارم نظرات دوستان تامین شده باشه و Navid دیگه اینقدر غر نزنه ;)...

mohi درست کردن تم و سازگار کردن اون با نسخه‌های مختلف SMF با حساسیتهایی که ما داریم کار سخت و وقت گیریه و فعلا کسی رو نداریم که بتونه این کارها رو انجام بده و نگهداری کنه!

این آقا میلاد خیلی کارش درسته! همیشه وقتی پیشنهاد میده راه حل رو هم میده :) میلاد این روشی که گفتی مشکل رو حل نمیکرد. من برای اینکه اون فاصله بهتر بشه یه کار دیگه کردم که تو style.css میتونی ببینیش... راستی اون مشکل نظر سنجیها هم همون‌جوری که پیشنهاد داده بودی حل شد! روش خیلی جالبی بود... ممنون

آقای پیشگوی به نظر من قالب فعلی خوب و ساده است. از اینها مهم‌تر اینکه قالب استاندارده (در واقع قالب اصلی خود SMF هست) به ۱۰۰۱ دلیل امکان عوض کردن قالب فعلی وجود نداره و فقط میتونیم فایلهای CSS رو دست بزنیم!

milad بسته انجمن سازی که ما استفاده میکنیم با بسته انجمن ساز اوبونتوی انگلیسی فرق میکنه! بنابراین تفاوتهایی وجود داره. سعی کردیم تفاوتها بسیار کم باشه و با کمکهای دوستان بصورت بهینه از انجمن‌ساز فعلی که یکی از پرطرفدارترین انجمن‌سازهای موجود هست، استفاده کنیم.

دوستان، یک نسخه از فایل style.css که تنها فایلی هست که *در صورت نیاز* مایل به تغییرش هستیم رو من اینجا گذاشتم. میتونید از این فایل استفاده کنید و تغییراتی رو که احساس میکنید میتونه به بهتر شدن انجمنها کمک کنه با توجه به این فایل مطرح کنید.

ممنون برای انتقادات و پیشنهادات
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 13 فروردین 1386، 03:43 ب‌ظ »
سلام مهدی جان
راستش منظورم قرار دادن امکانات هستش نه ادیت کردن theme . من خودم با smf خیلی زیاد کار کردم و می فهمم منظورت چیه ؟
ولی ببین وقتی تاپیک زده میشه به مرور میاد پایین و جزو تاپیکهایی قرار میگیره که بهشون حواب داده نمیشه و این بده . همه بلد نیستن از فروم درست استفاده کنن و ممکنه اصلا ندونن rss چیه . برای همین میگم که امکاناتش رو زیاد کنیم . فروم ساده خوبه ولی اکثر اوقات جوابگو نیست .
می تونیم از کسانی خواهش کنیم که قالب سایت رو به عهده بگیرن .

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #10 : 13 فروردین 1386، 07:34 ب‌ظ »
سلام
تغییرات جدیدی که دادید خیلی خوبه منم اگه چیزی به ظهنم رسید میگم، الان خیلی بهتر شده.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
« پاسخ #11 : 13 فروردین 1386، 07:52 ب‌ظ »
اوه، من الان داشتم به HTML قالب سایت نگاه می‌کردم. طراحی فوق‌العاده وحشتناک که می‌شه گفت سی اس اس هیچ نقشی توش نداره!! همین باعث می‌شه که نشه ظاهر خیلی از جاهای قالب سایت رو فقط با تغییردادن style.css تغییر داد. تیبل‌های تودرتو خوندن اچ تی ام ال رو خیلی سخت کرده. استفاده‌ی بیش از حد و نابجا از کلاس‌ها و عدم استفاده از Identifierها هم خودش به سختی کار تغییردادن style.css اضافه کرده.

من فقط یکی دوتا چیز رو که بیشتر تو نظرم میومد و می‌شد از style.css تغییرش داد رو اینجا می‌نویسم:
.code {
background-color: #e2dcc6;
font-family: "courier new", "times new roman", monospace;
[color=red]font-size: 0.9em;[/color]
line-height: 1.4em;
border: 1px solid #816647;
margin: 1px auto;
[color=red]padding: 3px;[/color]
white-space: nowrap;
overflow: auto;
max-height: 24em;
direction: ltr;
}
.quoteheader, .codeheader
{
font-weight: bold;
font-size: x-small;
[color=red]margin: 0.9em 0.4em 0.7em;
line-height: 0.5em;[/color]
}

[color=red].windowbg td[rowspan=2], .windowbg2 td[rowspan=2]
{
border-left: 1px solid #eaeada;
}[/color]

ضمنا آقای پیشگوی، می‌شه بیشتر توضیح بدید چه جور امکاناتی مد نظرتونه؟

(چرا کد [color] فعال نیست؟ کدها که درستن، ولی رنگ نکرد!)
« آخرین ویرایش: 13 فروردین 1386، 07:57 ب‌ظ توسط پسر مریخی »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 13 فروردین 1386، 10:01 ب‌ظ »
منظورم اینه مثلا کنار سایت یه لینک متحرک باشه که تمامی پستهای خوانده نشده توش باشن و هر گاه که خوندم میشن از لیست حذف بشن . من کدش رو فکر کنم بتونم برای سایت یه کاری بکنم
و اینکه وقتی به جواب کاربر پاسخ داده شد اتومات با یک پنجره لینک دار بتونه اونها رو بخونه . (منظورم استفاده از باخبر سازی خود فروم نیست )مثل این باشه که شما یه پیغام خصوصی جدید دارید . با یک پنجره کوچیک عناوینش با لینک نمایش داده بشه . و ...

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #13 : 13 فروردین 1386، 10:36 ب‌ظ »
سلام

اینکه در صفحه اول فروم در مقابل هر انجمن مثلا نوشته:

آخرین ارسال: توسط مهدی پیشگوی
در پاسخ به: Vista or Ubunt...
حاضر مارس 29, 2007, 10:20:23 am

این کلمه "حاضر" یعنی چی؟ فک کنم به جاش باید نوشته بشه: "در زمان" یا "در"