انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل ذخیره نشدن اعداد بصورت فارسی در Libre Office  (دفعات بازدید: 5834 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fghotbi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام دوستان
من تازگی از اوبونتو و LibreOffice استفاده می کنم. دو تا سوال داشتم:
اول اینکه می خواستم ببینم می شه مثل ویندوز با ترکیب کلیدهای آلت و شیفت سمت راست زبان سیستم رو فارسی و انگلیسی کرد؟ من الان با سمت راست فارسی می کنم با سمت چپ انگلیسی، می خواستم با سمت راست هم انگلیسی کنم هم فارسی.
دوم اینکه وقتی فونت عدد ها رو فارسی می کنم عدد ها فارسی می شن ولی وقتی ذخیره می کنم دوباره باز می کنم می بینم دوباره انگلیسی شدن اعداد!

با تشکر از راهنماییتون

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951

با سلام

در مورد سوال اول که بارها در انجمن مطرح شده . . .

در قسمت سیستم ستینگ روی keyboard layout قسمت آپشن کلیک کنید و سپس :

key to choose 3rd level  ===> گزینه ی right alt key never chooses 3rd level رو مارکش کنید.

در مورد سوال دوم فونت رو عوض کنید ببینید خوب میشه ؟
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
یکی از بهترین فونت‌هایی که به فارسی بوده و من دیدم «نازلی» هست که تحت پروانه‌ی GNU GPL هست، برای نصبش ابتدا به اینترنت وصل شو و سپس دستور زیر رو تو «ترمینال» بزن.

sudo apt-get install fonts-farsiweb

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1391، 04:33 ب‌ظ توسط identi »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
عزیزم اینا ! ازش یه عکس گرفتم و آپلود کردم! خودش می‌گه GNU GPL است! لازم نیست که از کس دیگه‌ای بپرسیم!

http://aui.netau.net/photos/ee5605917626.png

« آخرین ویرایش: 07 تیر 1391، 05:02 ب‌ظ توسط salmaan »

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
شاید!
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1391، 11:41 ب‌ظ توسط identi »

آفلاین fghotbi

• Newbie
  • *
بله فونت رو که عوض می کنی فارسی می شه همونطور که گفتم ولی وقتی ذخیره می کنی خارج می شی دوباره وارد می شی می بینی فونت دوباره شده Arial و هر چقدر اینکار و تکرار کنی فایده نداره...

آفلاین fghotbi

• Newbie
  • *
الان یه تستی کردم دیدم وقتی با پسوند پیش فرض یعنی .ods که ذخیره می شه مشکلی نداره من چون مجبورم .xls ذخیره کنم این مشکل بوجود می یاد. به نظر شما از چه برنامه دیگه ای غیر از libre office می تونم استفاده کنم که حداکثر سازگاری رو با MS office و زبان فارسی داشته باشه. تا اونجایی که من اطلاع دارم بیشترین سازگاری رو با زیان فارسی Libre office داره و بیشترین سازگاری رو با MS office برنامه open office نسخه Go-oO داره.

آفلاین fghotbi

• Newbie
  • *
دوستان یه تست دیگه کردم، با پسوند .xls فونت های B مانند B Nazanin رو ذخیره نمی کنه، نازلی و free farsi رو ذخیره می کنه که البته متاسفانه این دو فونت عدد ها رو فارسی نشون نمی دن. یه نکته جالب دیگه اینکه نوشته های فارسی به خوبی با فونت های B ذخیره می شن و فقط عدد ها هستند که با این فونت ها ذخیره نمی شن. کسی نظری نداره؟؟؟

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
نازلی و free farsi رو ذخیره می کنه که البته متاسفانه این دو فونت عدد ها رو فارسی نشون نمی دن.
برای نازلی با دکمه های بالای حرفهای کیبورد عددتایپ کن. XB فونتها رو هم امتحان کن.
نقل‌قول از: فرود
اینبار یه سری فونت هست که با XB شروع میشن و هم تکنولوژی OpenType رو پشتیبانی میکنن و هم Apple Advanced Typography و اخیرا چون با لاتک زیاد سر و کار داشتم، خیلی کمکم کردن.
http://cyberrabbits.net/344/farsifonts-installer-linux
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1391، 11:39 ب‌ظ توسط identi »

آفلاین fghotbi

• Newbie
  • *
identi عزیز،

ممنون از راهنمایی ات اما من دنبال فونتی هستم که توی ویندوز هم باشه مثل فونت های B چون در غیر اینصورت وقتی فایل ها رو برای کارفرما یا مشریان می فرستم Layout درستی نخواهد داشت و اونا دانش اینو ندارن که بخوان تنظیمش کنن.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
identi عزیز،

ممنون از راهنمایی ات اما من دنبال فونتی هستم که توی ویندوز هم باشه مثل فونت های B چون در غیر اینصورت وقتی فایل ها رو برای کارفرما یا مشریان می فرستم Layout درستی نخواهد داشت و اونا دانش اینو ندارن که بخوان تنظیمش کنن.
xbها رو توی ویندوز هم نصب کن! میکروب-سافت آفیس بهت اجازه میده که فونتها رو توی خود فایل embed کنی و اینجوری فایل رو به هر کی بدی اگه یک فونت هم روی کامپیوترش نباشه فایل سالم باز میشه. فقط توی ویرایش به مشکل میخوره که باید فونتای لازم رو هم اگه میخواد ویرایش کنه بهش بدی.

آفلاین fghotbi

• Newbie
  • *
با تشکر از راهنمایی به نظرتون office سازگار تر با زبان فارسی نسبت به Libre office وجود داره؟

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
درود؛
لایبر آفیس بسیار با فارسی سازگار هست و خودم همیشه ازش استفاده می‌کنم  :)
برای اعداد فارسی باید از اعداد بالای کیبورد استفاده کنید؛ اعداد بالای کیبور به صورت فارسی هستند ۱ ۲ ۳ و اعداد ماشین حساب کیبورد به صورت انگلیسی 1 2 3

موفق باشید
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
درود؛
لایبر آفیس بسیار با فارسی سازگار هست و خودم همیشه ازش استفاده می‌کنم  :)
برای اعداد فارسی باید از اعداد بالای کیبورد استفاده کنید؛ اعداد بالای کیبور به صورت فارسی هستند ۱ ۲ ۳ و اعداد ماشین حساب کیبورد به صورت انگلیسی 1 2 3

عزیزان این همه بستگی به keyboard layout داره که کدومشو برای سیستم‌عاملتون انتخاب کردید! به اینکه Persian رو انتخاب کنید یا Perisan (with Persian keypad

اگه دومی رو انتخاب کنید همیشه keypad عددهاش به صورت فارسی هست!