سلام دوستان
من از همین اول بگم من طراح نیستم پس از من توقع نداشته باشید ولی این فکر به ذهنم رسید اول می خواستم اسمش رو بزارم تبلت قارچی ولی بعد که کشیدمش دیدم به تی-شرت بیشتر شبیه شد
خلاصه اگر کسی به خاطر زشت بودن طراحی من این طرح رو بی اهمیت بدونه خیلی بی انصافی کرده
در تصویر جلو :
الف : صفحه نمایش
ب : قسمتیه که علاوه بر اینکه جایی برای چند کلیده وقتی که کاربر بخواد دستگاه رو با یک دست بگیره پشت دستش قلاب میشه و به این ترتیب دیگه نیازی نیست که برای نگه داشتن دستگاه از انگشتانش استفاده کنه و می تونه با همون دستی که دستگاه رو گرفته با کلید ها هم کار کنه
ج : کلید های سخت افزاری که برای انگشت شست دست طراحی شده با توجه به آناتومی دست از چهار دکمه بیشتر جا نمی شه
د : کلید های نرم افزاری که در صفحه تاچ برای انگشت شست طراحی شده که با توچه به آناتومی دست حد اکثر هشت کلید می شه جا داد
در تصویر پشت :
الف : صفحه کلیدی که برای انگشت های غیر از شست طراحی شده که پشت دستگاه قرار می گیرند با توجه به آناتومی دست نهایتا ۱۶ کلید برای هر دست ولی خودم ۱۵ کلید برای هر دست رو توصیه می کنم یعنی انگشت کوچک ۳ کلید
ب : جای برای دورین پشت دستگاه
به این ترتیب می شه از این دستگاه به دوشکل استفاده کرد
نگهداشتن با یک دست :مثل پالت نقاش ها
که با یک دست دستگاه رو نگه داری و از کیبورد یک طرف به جای کیبورد طرف دیگه هم استفاده کنی به این شکل که یا با یک کلید مثل شیفت حروف طرف مقابل رو با یک طرف تایپ کرد یا با دابل کلید یک کلید حروف کلید مقابل رو تایپ کرد
با دست آزاد هم از تاچ استفاده کرد
نگهداشتن با دو دست :مثل نوازنده های دف
که دستگاه رو بین دو کف دست نگه داشت و با انگشت ها مثل یک کیبورد عادی تایپ کرد
برای لاک اسکرینش هم ایده جالبی دارم :
تصور کنید وقتی که صفحه روشن می شه شکل یه تی-شرت نمایش داده بشه که وسطش یا دکمه یا زیپ داشته باشه اون وقت شما برای باز کردنش باید یا زیپ رو پائین بکشی یا دکمه ها رو یکی یکی - که می شه به عنوان پسورد ترتیب های متفاوتی داشته باشه مثلا دومی چهارم سومی اولی - با کلیک باز کرد تا تی-شرت کنار بره و میزکار ظاهر بشه
البته این رو هم بگم اگر این طرح ساخته شد من یکیشو می خوام - مسلما رایگان -