0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
همه دارن نظر می دن من هم گفتم به نوبه ی خودم نظر بدم:هر چند که نظر من زیاد کارایی نداره و از نظر خیلی ها قدیمی شده.هیچ چی جای دکمه های فیزیکی رو نمی گیره اون ایده کشویی فوق العاده است اما یه مشکل به وجود میاره تبلت رو زخیم می کنه!
اگه کسی دیگهای نظر نداره باید این طرحا رو بدیم به فرومهای اوبونتو سایر کشورها تا اونا هم نظر بدن پس من برای شروع در ubuntuforums.org میذارم اگه شما هم زبان دیگهای بلدید یا سایت دیگهای رو در این زمینه میشناسید برای بررسی به اونا هم بدید.از تمامی کسانی که تا این لحظه کمک کردن سپاس گذاریم و از تمامی کسانی که در آینده کمک خواهند کرد متشکریم
اگه پست های قبلی رو خونده باشید می فهمید که این آرم اوبونتو در واقع حاوی سه کلید است.... اگه کسی برای این طرح ایستا طراحی کنه دعاش می کنیم.یعنی دلیل کارآمد بودن طراحی بی آلایش و ساده هست؟البته آقا ابراهیم هم ایده ی جالب و به درد تبخوری برای ادغام کردن دو دایره در یک دایره دادندایشالله شب که رسیدم خونه یک دایره در سمت راست قرار میدم و اندازه گیری ها رو شروع میکنم .به نظر شما چند اینچ باشه خوبه؟surface و ipad چند اینچی اند؟extraLED چند اینچی باشه بهتره؟فردا یا پس فردا دوباره باید طرح بلندری ویرایش سوم رو بذارم.....به نظر شما extraled رو با usb وصل کنیم یاBluetooth یا یه نوع پورت دیگه؟این طرحو تو کدوم فروم مطرح کنم تا بهم کمک بشه؟خواستم بذارمش تو نارنجی ولی کسی از سردبیرا اعتنا نکرد....راهی هست؟