دامین .com به نظرتون بهتر نیست ؟
من یک دامنه مناسب انتخاب کردم که خوشبختانه ثبت هم نشده نظرتون در مورد این دامین چیه
iranfsf.com > Iran Free(dom) software foundation
البته یه دامنه دارم که تقریبا معنای خاصی نداره و میشه از اون هم استفاده کرد mesrae.com
البته هر چی دوستان صلاح بدونن دامنه بهتری مد نظرتون هست بگین قبل ثبت هم اطلاع بدین
برای هاست مشکلی چندانی نیست برای تامین هزینه
فقط میخواستیم یه بخش باشه برای ویدئو های سایت که نیاز به وی پی اس داره اونم اگه نشه بعد از راه اندازی سایت بعد یک مدتی که وضعیت بهتر شد راه میندازیم
برای اسکریپت ها هم نظر بدین
یک جامعه مجازی برای ارتباط بهتر و راحت تر اعضا با هم و آشنایی بیشتر ( نظر من روی بادی پرس هست که آزاد و رایگان هست البته اسکریپت های دیگه هم هست پیشنهاد بهتری داشتین بدین)
برای ویکی از ویکی مدیا استفاده میکنیم
برای انجمن phpBB
بخش های دیگر سایت :
بخش کتاب ها : معرفی کتاب های آموزشی آزاد و رایگان
بخش ویدئو ها
افرادی که علاقه مند به همکاری هستند میتونن عضو رسمی بشن و در گروه های زیر فعالیت کنن
گروه ترجمه : ترجمه مستندات نرم افزار ها و کتاب ها واسکریپت و ...
گروه طراحی : طراحی تصاویر مورد نیاز برای نرم افزار ها
گروه گسترش : ایجاد پروژه های نرم افزاری جدید و بهبود نرم افزار های موجود
پس از مدتی اقدام به ارائه خدمات بیشتری خواهیم کرد
کمک به وب سایت های توزیع ها و نرم افزار های مختلف
همکاری های گروهی برای نوشتن برنامه های بهتر
تبلیغات برای پروژه ها و نرم افزار های مفید
ایجاد وب سایت های خدماتی جدید و کمک به ترجمه وب سایت های آزاد (از قبیل متون وب سایت های gnu - fsf - ddg و ... )
و در کل بگم میخوایم با همکاری تیمی و به کمک هم تو زمینه نرم افزار های آزاد کار کنیم و به هم کمک کنیم تا خروجی بهتری داشته باشیم
اگر ایده ای دارید که توانایی اجرای اون رو ندارید اگر برنامه نویس هستید و برای کار های گرافیکی نیاز به کمک دارید اگر گرافیست هستین و میخواین تو گسترش برنامه ها نقشی داشته باشین و ... تو این گروه بستر برای همکاری شما فراهم میشه و میتونید با پیوستن پروژه هاتون به گروه باعث بهبود و سرعت بخشید به مراحل کارتون بشین
از دیگر اقداماتی که قراره انجام بدیم کار های آموزشی هست
آموزش های برنامه نویسی - طراحی و ...
--
من محمد هستم ۱۸ سالمه و php بلدم
کسانی که با این ایده موافق هستن و میخوان کمک کنن بگن
اگر پیشنهاد دییگری دارین بگین