انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب ویندوز داخل گنو/لینوکس ب صورت مجازی! خوب یا بد؟(حل شد)  (دفعات بازدید: 4462 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehdi.online

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
  • خدا در همین نزدیکی است
سلام و درود مجدد به همگی

الان یه فکری به ذهنم رسید، گفتم با شما دوستان در میون بگذارم و نظر شما رو هم بدونم در این مورد. به صورت معمولی اکثر بچه هایی که میخوان گنو/لینوکس رو شروع کنن اون رو در کنار ویندوز نصب میکنن...که بعضا دردسرهایی رو برای تازه کارها به وجود میاره...هم تو نصب و راه اندازی و هم در آینده به مشکل برخواهد خورد...

حال سوالم اینه به نظر شما این بهتر نیست که تمام سیستم رو گنو/لینوکسی کنیم و ویندوز رو بصورت مجازی داخل لینوکس نصب کنیم؟ تاییدش میکنین این کار رو؟
در ضمن لطف کنید این رو هم بگید که بهترین ابزار مجازی سازی تو لینوکس چیه؟

ممنون از شما.
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1391، 11:14 ب‌ظ توسط mehdi.online »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
دردسری که ایجاد نمییکنه اگه همه چی خوب پیش بره  :biggrin: من الان رو سیستمم اوبونتو در کنار ویندوز ۷ نصبه مشکلی ندارم. به نظرم هر وقت فهمیدی بهش مسلط شدی در حدی که کارت را بی افته و لنگ نمونی این کار رو کن به نظرم الان اون رو در کنار ویندوز نصب کن..

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
سیستمی که توی محیط مجازی اجرا بشه همیشه کندتر خواهد بود. مثلا اگر ویندوز رو برای بازی یا کاری که پردازش زیادی میکشه می‌خواید، شاید اجرا کردن اون توی یک محیط مجازی خیلی ایده جذابی نباشه.
برای مجازی‌سازی هم می‌تونید از VirtualBox استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1391، 07:23 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
بستگی به نوع استفاده و مشخصات سخت افزاری دارد.

آفلاین mehdi.online

• Jr. Member
  • *
  • خدا در همین نزدیکی است
سیستمی که توی محیط مجازی اجرا بشه همیشه کندتر خواهد بود. مثلا اگر ویندوز رو برای بازی یا کاری که پردازش زیادی میکشه می‌خواید، شاید اجرا کردن اون توی یک محیط مجازی خیلی ایده جذابی نباشه.
برای مجازی‌سازی هم می‌تونید از VirtualBox استفاده کنید.

شاید بهتر بود میگفتم الان کارهایی که با ویندوز انجام میدم تو لینوکس هم قابل اجرا هست(حتی لینوکس برا کار من مناسبت تر هستش)
از ویندوز پردازش خاصی نمی خوام.من ویندوز رو فقط برای وب گردی تفریحی میخوام(به دلایلی که اینجا جاش نیست بگم)...تو پست قبلیم(http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,39327.0.html) مشکل سیستم عامل ویندوز رو گفتم که با ارتقا سخت افزاری، کاربر چه مشکلاتی براش به وجود میاد.
به هر حال ممنون به خاطر جواب.

آفلاین mehdi.online

• Jr. Member
  • *
  • خدا در همین نزدیکی است
از صحبت دوستان در این موضوع، دو نکته رو اشاره کردن 1-نوع استفاده 2-شرایط سخت افزاری

پس اگه نوع استفاده جوری نباشه که زیاد پردازش خاصی بگیره و سخت افزار خوبی هم بسته شده باشه...تاییدش میکنین

ممنون دوستان

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
برای آفیس مشکل خاصی نیست.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
+ فشار زیادی به CPU وارد می شه.
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین mehdi.online

• Jr. Member
  • *
  • خدا در همین نزدیکی است

یه سوال مگه برعکسش،فشاری به cpu وارد نمیکنه(نصب لینوکس داخل ویندوز)؟

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *

یه سوال مگه برعکسش،فشاری به cpu وارد نمیکنه(نصب لینوکس داخل ویندوز)؟

منظورم به طور کلی و به صورت مجازی نصب کردن سیستم عامل بود .

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
خیلی هم خوبه و پیشنهاد می شه. تنها چیزی که محدودت می کنه حافظه است چون باید حافظه رو تقسیم کنی بین دو تا سیستم مجازی. اگر حافظه کافی داری که مثلا یک گیگ بدی به ماشین مجازی و یکی دو گیگ برای خودت بمونه امتحان کن. شاید برات جالب باشه که در استفاده های حرفه ای هم خیلی ها همین کار رو می نن. مثلا اگر یک «سرور ویندوزی» بخری به احتمال زیاد یک ماشین مجازی است که روی یک سیستم لینوکس نصب شده یا حتی اگر یک سرور لینوکس بخری یک ماشین مجازی است که روی یک سرور نصب شده.

در مورد فشار به سی پی یو هم خب سیستم های جدید چند پردازنده ای هستن و معمولا مشکلی ندارن با اینکار. اگر هم چیزی اجرا کنی که فشار خیلی زیادی به سی پی یو بیاره خب فرق خاصی نمی کنه تو ماشین مجازی باشه یا بیرون. من تقریبا همیشه یک ماشین مجازی ویندوز برای کارهای شرکت دارم چون شرکت ایمیج ویندوز خودش رو داره و همه باید باهاش سازگار باشن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین shozdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42

جالبه که وقتی لینوکس رو در کنار ویندوز نصب می کنی (نه به صورت مجازی) پراسس هارد بیشتر می شه! چون درایو اصلیش یه فایله که تو یه درایو NTFS قرار گرفته. ولی پراسس CPU خیلی فرق نمبکنه.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *

چون درایو اصلیش یه فایله که تو یه درایو NTFS قرار گرفته.

این رو نفهمیدم ؟! توضیح بدین لطفا ؟

آفلاین mehdi.online

• Jr. Member
  • *
  • خدا در همین نزدیکی است
خیلی هم خوبه و پیشنهاد می شه. تنها چیزی که محدودت می کنه حافظه است چون باید حافظه رو تقسیم کنی بین دو تا سیستم مجازی. اگر حافظه کافی داری که مثلا یک گیگ بدی به ماشین مجازی و یکی دو گیگ برای خودت بمونه امتحان کن. شاید برات جالب باشه که در استفاده های حرفه ای هم خیلی ها همین کار رو می نن. مثلا اگر یک «سرور ویندوزی» بخری به احتمال زیاد یک ماشین مجازی است که روی یک سیستم لینوکس نصب شده یا حتی اگر یک سرور لینوکس بخری یک ماشین مجازی است که روی یک سرور نصب شده.

در مورد فشار به سی پی یو هم خب سیستم های جدید چند پردازنده ای هستن و معمولا مشکلی ندارن با اینکار. اگر هم چیزی اجرا کنی که فشار خیلی زیادی به سی پی یو بیاره خب فرق خاصی نمی کنه تو ماشین مجازی باشه یا بیرون. من تقریبا همیشه یک ماشین مجازی ویندوز برای کارهای شرکت دارم چون شرکت ایمیج ویندوز خودش رو داره و همه باید باهاش سازگار باشن.

ممنون بابته توضیح کامل.