انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: امکانات اوبونتو برای حل یک مشکل ؟  (دفعات بازدید: 881 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین میم شین

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
با سلام
من یه اوبونتو و یه ویندوز روی کامپیوترم نصب دارم توی محیط ویندوز بودم که برق رفت بعد از اون وقتی میخوام سیستم با ویندوز بوت بشه وارد برنامه ی چک دیسک میشه و وسط چک دیسک کردن یه صفحه ی آبی ارور نشون میده و ریست میکنه اما اوبونتو بدون هیچ مشکلی بالا میاد .فکر میکنم هاردم آسیب دیده یا اینکه بعضی از فایلای ویندوز بلایی سرشون اومده.اینجا از اوبونتو چطوری میتونم مشکل حل کنم؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
پاسخ : امکانات اوبونتو برای حل یک مشکل ؟
« پاسخ #1 : 17 تیر 1391، 03:10 ب‌ظ »
دوست عزیز مشکل شما از ویندوزه نه اوبونتو. یه جوری قضیه رو پیچوندی و ویندوز رو به اوبونتو ربط دادی ؟؟؟  ;)  :D پس حالا که می‌خواید با استفاده از اوبونتو ویندوز رو ترمیم کنید بنده یک راه حل کلی و کارآمد که تا بحال حتی یک مورد هم شکست نداشته رو به شما آموزش می‌دم. (فقط بین خودمون بمونه و به بیرون فروم درز نکنه  8) )
1. برنامه‌ی Gparted را باز کنید.
2. پارتیشن ویندوز را فرمت کرده apply کنید.
3. لذت ببرید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 17 تیر 1391، 06:15 ب‌ظ »
دوست عزیز مشکل شما از ویندوزه نه اوبونتو. یه جوری قضیه رو پیچوندی و ویندوز رو به اوبونتو ربط دادی ؟؟؟  ;)  :D پس حالا که می‌خواید با استفاده از اوبونتو ویندوز رو ترمیم کنید بنده یک راه حل کلی و کارآمد که تا بحال حتی یک مورد هم شکست نداشته رو به شما آموزش می‌دم. (فقط بین خودمون بمونه و به بیرون فروم درز نکنه  8) )
3. لذت ببرید.
:D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hyper

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #3 : 18 تیر 1391، 03:22 ب‌ظ »
واقعا برای سیستم عاملی که با قطع برق دیگه بوت نمیشه بهترین راه حل همینه که آرمان گفت.  ;)

3. لذت ببرید.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #4 : 18 تیر 1391، 04:49 ب‌ظ »
3. لذت ببرید.