انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشكل در كانكت به اينترنت با مودم zte 831  (دفعات بازدید: 5967 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad erfanian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
مشكل در كانكت به اينترنت با مودم zte 831
« : 25 اسفند 1386، 04:47 ب‌ظ »
با سلام.
من كاربر كاملا تازه وارد و ناشي در كوبونتو هستم.
مودم بنده zte zxdsl 831 با پورت Ethernet مي باشد.
نمي تونم كانكت بشم. سيستم adsl من از نوع pppoe يعني نياز به يوزر نيم و پسورد دارد مي باشد.
ولي به هيچ طريقي نمي توانم جايي پيدا كنم كه يوزر نيم و پسورد بدهم. البته جايي با نام kpppdialup مبايد. ولي ظاهرا اينجا مربوط به مودمهاي معمولي ميباشد نه سيستم pppoe.

لطفا به دادم برسيد.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: مشكل در كانكت به اينترنت با مودم zte 831
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1386، 06:06 ب‌ظ »
برای مودم هایی با پورت اترنت نیازی به وارد کردن یوزر و پسورد نیست. چون در اصل در داخل خود سخت‌افزار مودمتون این تنظیمات وارد شده (البته اگه قبلاً با این مودم به اینترنت وصل شده بودین - مثلاً در ویندوز) تنها کاری که لازم هست انجام بدین، اینه که دستور زیر رو اجرا کنید:

gksudo network-admin
و از اونجا اولاً کارت شبکه‌تون رو تیک دار کنید و بعد وارد تنظیماتش بشید و IP و Gateway و Subnet mask براش تعریف کنید. بعد دوباره به پنجره قبلی (همون پنجره اصلی برنامه ) وارد بشید و DNS Server خودتون رو وارد کنید (می تونید از آدرس 4.2.2.4 که آدرس DNS Server Yahoo هست استفاده کنید). بعد که این تنظیمات رو وارد کردین، دستور زیر رو یکبار وارد کنید:

sudo /etc/init.d/networking restart
اگه مراحل رو درست انجام داده باشید الان باید به اینترنت وصل شده باشید.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین mrmostafa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
برای مودم هایی با پورت اترنت نیازی به وارد کردن یوزر و پسورد نیست. چون در اصل در داخل خود سخت‌افزار مودمتون این تنظیمات وارد شده (البته اگه قبلاً با این مودم به اینترنت وصل شده بودین - مثلاً در ویندوز) تنها کاری که لازم هست انجام بدین، اینه که دستور زیر رو اجرا کنید:

gksudo network-admin
و از اونجا اولاً کارت شبکه‌تون رو تیک دار کنید و بعد وارد تنظیماتش بشید و IP و Gateway و Subnet mask براش تعریف کنید. بعد دوباره به پنجره قبلی (همون پنجره اصلی برنامه ) وارد بشید و DNS Server خودتون رو وارد کنید (می تونید از آدرس 4.2.2.4 که آدرس DNS Server Yahoo هست استفاده کنید). بعد که این تنظیمات رو وارد کردین، دستور زیر رو یکبار وارد کنید:

sudo /etc/init.d/networking restart
اگه مراحل رو درست انجام داده باشید الان باید به اینترنت وصل شده باشید.

دوست عزيز من هم اين مودم رو دارم و اون موقع شركت صبانت گفت اين مودم اتوماتيك كانكت ميشه الان من تو تنطيمات مودم يوزر و پسورد رو ميدم اولش كانكت رو ميزنم كانكت ميشه يه صفحه ميادش سريع ميره ولي مودم رو روشن ميكنم هركاري ميكنم اتوماتيك كانكت نميشه. من بايد چيكار كنم ميشه تنظيمات اين مودم رو از اول بدين گزينه Na روشن يا خاموش چيه ؟؟ يه سري اصطلاحاتش رو نميدونم