انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: امکان زمان بندی نصب نرم افزار در اوبونتو  (دفعات بازدید: 950 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
عرض سلام خدمت همه اساتید عظام.
حقیر در زمان جاهلیت که از ویندوز استفاده می‌کردم بیشتر استفادم از اینترنت دانلود نرم‌افزار بود که بدون مشکل لینکشو تو idm میذاشتم و به صورت زمانبندی شده از ساعت ۱ تا ۶ (که محدودیت ترافیک نداره) دانلود میشد.
اما توی اوبونتو بحث یه کم فرق داره؛
۱. اینکه نرم افزار های ویندوزی عموما یک فایل اجرایی هستن و به راحتی نصب میشن.
۲. در ویندوز نیاز به نرم افزار های پیش نیاز همانند آن چیزی که هم اکنون در توزیع های گنو لینوکس شاهد آن هستیم وجود ندارند (چی شد!)
۳. لینک های دانلود برای نرم افزار های ویندوز به وفور یافت می‌شوند.
و اما بعد از همه این ها چن تا سوال پیش میاد؛
۱. آیا امکان زمان بندی دانلود و نصب نرم افزار توسط software center, synaptic, terminal apt-get وجود دارد؟
۲. آیا مکانی هست که یک نرم افزار را با تمام بسته های مورد نیازش (که خود اون مکانه بفهمه نرم افزار مورد نظر چه پیش نیاز هایی لازم داره) برای دانلود قرار بده؟
۳. اگه پیشنهاد بهتری دارین ذکر کنین.
از اونجایی که امکان دانلود در غیر ساعت ذکر شده برای حقیر مقدور نیست -چون یه ترافیک خور واقعی هستم (۳۶ گیگابایت ظرف بیست روز!) و بهتره که این روند ادامه نداشته باشه...- مهمه که دانلود در ساعت مقرر انجام بشه.
ببخشید طولانی شد.
ممنونم.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
عرض سلام خدمت همه اساتید عظام.
حقیر در زمان جاهلیت که از ویندوز استفاده می‌کردم بیشتر استفادم از اینترنت دانلود نرم‌افزار بود که بدون مشکل لینکشو تو idm میذاشتم و به صورت زمانبندی شده از ساعت ۱ تا ۶ (که محدودیت ترافیک نداره) دانلود میشد.
اما توی اوبونتو بحث یه کم فرق داره؛
۱. اینکه نرم افزار های ویندوزی عموما یک فایل اجرایی هستن و به راحتی نصب میشن.
۲. در ویندوز نیاز به نرم افزار های پیش نیاز همانند آن چیزی که هم اکنون در توزیع های گنو لینوکس شاهد آن هستیم وجود ندارند (چی شد!)
۳. لینک های دانلود برای نرم افزار های ویندوز به وفور یافت می‌شوند.
و اما بعد از همه این ها چن تا سوال پیش میاد؛
۱. آیا امکان زمان بندی دانلود و نصب نرم افزار توسط software center, synaptic, terminal apt-get وجود دارد؟
۲. آیا مکانی هست که یک نرم افزار را با تمام بسته های مورد نیازش (که خود اون مکانه بفهمه نرم افزار مورد نظر چه پیش نیاز هایی لازم داره) برای دانلود قرار بده؟
۳. اگه پیشنهاد بهتری دارین ذکر کنین.
از اونجایی که امکان دانلود در غیر ساعت ذکر شده برای حقیر مقدور نیست -چون یه ترافیک خور واقعی هستم (۳۶ گیگابایت ظرف بیست روز!) و بهتره که این روند ادامه نداشته باشه...- مهمه که دانلود در ساعت مقرر انجام بشه.
ببخشید طولانی شد.
ممنونم.
این لینک رو ببین
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16056.0.html

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱. بله. با دستور at می‌شه این کار رو انجام داد
۲. http://packages.ubuntu.com هست که همه رو داره، ولی این که پیش‌نیازها چیه ۱۰۰٪ برای هر سیستمی فرق می‌کنه
۳. پیشنهاد بهتر اینه که از اینترنت نامحدود استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
۲. http://packages.ubuntu.com هست که همه رو داره، ولی این که پیش‌نیازها چیه ۱۰۰٪ برای هر سیستمی فرق می‌کنه
این دستور at که میگین چی هست؟
چطور کار میکنه؟
gui نداره؟
یه مثال بزنید لطفا!
پر مورد نامحدود هم به فکرش هستم ولی هم گرونه هم پهنای باند نداره، الان من ۲۴۰، ۵۰ تا سرعت دانلود دارم ولی با نامحدود ... ؟!

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
این دستور at که میگین چی هست؟
چطور کار میکنه؟
gui نداره؟
یه مثال بزنید لطفا!
پر مورد نامحدود هم به فکرش هستم ولی هم گرونه هم پهنای باند نداره، الان من ۲۴۰، ۵۰ تا سرعت دانلود دارم ولی با نامحدود ... ؟!

یه بار یه همچین سوالی پرسیدم(که کاربرد فلان دستور چیه ؟! چطوری ؟) جادی جان جوابه قشنگی داد (درس داد :) ) !‌می دونی چی گف ؟‌ " مشق؟ (: "

از man at استفاده کن

به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .