انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اجرای موزیک و فیلم - حل شد  (دفعات بازدید: 3928 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
پاسخ : مشکل در اجرای موزیک و فیلم
« پاسخ #15 : 19 تیر 1391، 01:37 ق‌ظ »
دوست من خوشحال شدم که مشکلت حل شده.لظفا یه (حــل شد) به موضوع تایپیکت اضافه کن ممنون.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین mhdghavam

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #16 : 19 تیر 1391، 11:32 ب‌ظ »
ممنون از همه دوستان عزیز که منو راهنمایی کردن

امید وارم که این راهنمایی ها ادامه داشته باشه تا من خوب راه بیتم تو گنو لینوکس

راستش من دارم شیفته لینوکس میشم خیلی عالی هست و از ویندوز واقعا حد اقل برای من بهتره اما خوب به نظرم کار با ویندوز راحت تر هستش به لحاظ ابزار های بسیار زیادی که در اختیارت هست و برای کسانی که می خوان در محیط بیرون کار کنن استفاده از ویندوز به نظر من واجبه البته من بیش از 10 سال بود که با ویندوز کار می کردم از ویندوز 95 تا ویندوز 7 در محل کار از ویندوز استفاده می کنم اما خوب در منزل از لینوکس و اینکه انشاالله بعدا در محل کار هم از لینوکس

به نظرم نکته بسیار مهم موفقیت لینوکس اینه که کاربرانش اونو توسعه میدن این خیلی مهمه تو نرم افزار ها چون اون رو از دید یک کاربر که برنامه نویسی هم هستش توسعه میدن

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #17 : 19 تیر 1391، 11:49 ب‌ظ »
ممنون از همه دوستان عزیز که منو راهنمایی کردن

امید وارم که این راهنمایی ها ادامه داشته باشه تا من خوب راه بیتم تو گنو لینوکس

راستش من دارم شیفته لینوکس میشم خیلی عالی هست و از ویندوز واقعا حد اقل برای من بهتره اما خوب به نظرم کار با ویندوز راحت تر هستش به لحاظ ابزار های بسیار زیادی که در اختیارت هست و برای کسانی که می خوان در محیط بیرون کار کنن استفاده از ویندوز به نظر من واجبه البته من بیش از 10 سال بود که با ویندوز کار می کردم از ویندوز 95 تا ویندوز 7 در محل کار از ویندوز استفاده می کنم اما خوب در منزل از لینوکس و اینکه انشاالله بعدا در محل کار هم از لینوکس

به نظرم نکته بسیار مهم موفقیت لینوکس اینه که کاربرانش اونو توسعه میدن این خیلی مهمه تو نرم افزار ها چون اون رو از دید یک کاربر که برنامه نویسی هم هستش توسعه میدن
خواهش میکنم اینا همش وظیفس.
سوال ها رو هم تا جایی که عقلمون قد میده در خدمتیم.
این که لینوکس از ویندزد قویتره شکی درش نیست تازه من از داس تا ویندزد ۸ به صورت فوق حرفه ای کار کردم (از وقتی به دنیا اومدم خونمون کامپیوتر بوده) ولی الان با اینکه یه کاربر تقریبا تازه کار توی لینوکس هستم حس خیلی خیلی بهتری نسبت به لینوکس دارم.
یه نصیحت بشنو از من کاندر آن نبود غرض؛
اگه میخوای شروع کنی ویندزد رو به طور کامل پاک نکن چون تا توی لینوکس راه بیافتی زمان میبره (درسته از ویندزد خیلی ساده تره) ولی برای کسی که تازه میخواد کار با کامپیوتر رو یاد بگیره نه برای کسی که ویندزد کار کرده.
بعد کم کمک از سرطان ویندزد فاصله بگیر.
تجربه شخصیم نشون داده جایگزین کردن ناگهانی گنو/لینوکس با ویندزد (در همان ابتدای شروع کار با گنو/لینوکس) باعث یه علاقه اولیه میشه ولی همین که یه کار حرفه ای داشتی به خودت لعنت میفرستی چرا ویندزد رو پاک کردی؟ اینطوری یه جورایی بیشتر زده میشی تا جذب...
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 19 تیر 1391، 11:55 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
پاسخ : مشکل در اجرای موزیک و فیلم - حل شد
« پاسخ #18 : 19 تیر 1391، 11:55 ب‌ظ »
ورودتون رو به دنیای آزاد تبریک میگم

نقل‌قول
اما خوب به نظرم کار با ویندوز راحت تر هستش
مخالفم ! برای استفاده از هرچیزی باید روش استفادش رو یاد گرفت و البته وقتی شما یک توزیع پایدار گنو/لینوکس رو نصب کنید معمولا تا مدت ها نیازی به رسیدگی بهش رو ندارید
سیستمون کند نمیشه، رجیستری نداره ! ، defrag نمیخواد و ...
زمانی که کارکرد باهاش رو یاد بگیرید میتونید تا مدت ها بی دردسر ازش استفاده کنید ;)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین mhdghavam

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #19 : 20 تیر 1391، 12:40 ق‌ظ »
البته من با داس هم کار کردم من کار هایی رو که دارم با لینوکس راه میندازم تا الان که مشکلی نبوده از نرم افزار خاصی هم استفاده نمی کنم همه کارهامو تو یک ادیتور ساده هم می تونم انجام بدم هرچند که می خوام که زود لینوکس رو یاد بگیرم به همین خاطر کلا ویندوز رو پاک کردم و به نظرم شتر سورای دلا دلا نمیشه یا ویندوز یا لینوکس

محل کارم هم ویندوز هست اگر کار خاصی باشه اونجا انجام میدم امام بهتره که کلا رو بیارم به لینوکس تا توش خبره بشم و مشکلی پیش نیاد البته دلم می خواد که توسعه اون نقش داشته باشم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #20 : 20 تیر 1391، 09:45 ق‌ظ »
البته من با داس هم کار کردم من کار هایی رو که دارم با لینوکس راه میندازم تا الان که مشکلی نبوده از نرم افزار خاصی هم استفاده نمی کنم همه کارهامو تو یک ادیتور ساده هم می تونم انجام بدم هرچند که می خوام که زود لینوکس رو یاد بگیرم به همین خاطر کلا ویندوز رو پاک کردم و به نظرم شتر سورای دلا دلا نمیشه یا ویندوز یا لینوکس

محل کارم هم ویندوز هست اگر کار خاصی باشه اونجا انجام میدم امام بهتره که کلا رو بیارم به لینوکس تا توش خبره بشم و مشکلی پیش نیاد البته دلم می خواد که توسعه اون نقش داشته باشم
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.