انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ( حل شد )مشکل در copyوpast  (دفعات بازدید: 5203 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
( حل شد )مشکل در copyوpast
« : 22 تیر 1391، 07:50 ق‌ظ »
سلام دوستان یک مشکل  خیلی قشنگ خوردم من فقط میتونم فایل هام رو در opensuse12.1 در شاخه  home و / جابه جا کنم بین سایر درایو های  کامپیوترنمیتونم یعنی از درایو D میتونم به home بیارم  ولی از home به Dنمیتونم فرمت درایوهاntfs هم است و لینوکس همext4  ممنون میشم راهنمایی کنید. جالبی نکته هم اینجاست میتونم ازhome به فلش مموری  کپی  پیست کنم یعنی  میتونم توی  فلش ببرم
من وقتی  کپی  میزنم یا کات و میرم پیست کنم گزینه پیست فعال  نمیشه کلیکد ترکیبی هم ج نمیده کلا گیج شدم
« آخرین ویرایش: 24 تیر 1391، 05:28 ق‌ظ توسط vistacali »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : مشکل در copyو past
« پاسخ #1 : 22 تیر 1391، 08:54 ق‌ظ »
سلام دوستان یک مشکل  خیلی قشنگ خوردم من فقط میتونم فایل هام رو در opensuse12.1 در شاخه  home و / جابه جا کنم بین سایر درایو های  کامپیوترنمیتونم یعنی از درایو D میتونم به home بیارم  ولی از home به Dنمیتونم فرمت درایوهاntfs هم است و لینوکس همext4  ممنون میشم راهنمایی کنید. جالبی نکته هم اینجاست میتونم ازhome به فلش مموری  کپی  پیست کنم یعنی  میتونم توی  فلش ببرم
من وقتی  کپی  میزنم یا کات و میرم پیست کنم گزینه پیست فعال  نمیشه کلیکد ترکیبی هم ج نمیده کلا گیج شدم
سلام شما راست کلیک نمایید و کلیک past  غیرفعال یا به قولی کمرنگ میباشد ولی شما به رنگش توجه نکنید روش کلیک کنید عمل جابه جایی انجام میشه من خودم هم نمیدونم چرا این شکلیه ولی جواب میده

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 22 تیر 1391، 01:35 ب‌ظ »
سلام شما راست کلیک نمایید و کلیک past  غیرفعال یا به قولی کمرنگ میباشد ولی شما به رنگش توجه نکنید روش کلیک کنید عمل جابه جایی انجام میشه من خودم هم نمیدونم چرا این شکلیه ولی جواب میده

من همین کار رو هم کردم نشد که نشد 

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 22 تیر 1391، 06:38 ب‌ظ »
احتمالا دلیلش اینه که درایو ویندوزی شما به صورت تنها-خواندنی mount شده و اجازه نوشتن روی اون رو ندارید. می‌تونید تغییری توی اون بدید؟

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 تیر 1391، 09:18 ب‌ظ »
احتمالا دلیلش اینه که درایو ویندوزی شما به صورت تنها-خواندنی mount شده و اجازه نوشتن روی اون رو ندارید. می‌تونید تغییری توی اون بدید؟

سلام نه اگر  لطف کنید  و یک راهنمایی کوچکی کنید ممنون میشم حتی  مقاله هم باشه میخونم بازم ممنون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 22 تیر 1391، 11:43 ب‌ظ »
با این دستور ntfs-3g رو نصب کنید.
sudo apt-get install ntfs-3g

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #6 : 23 تیر 1391، 12:23 ق‌ظ »
سوزه هم از apt استفاده میکنه؟

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 23 تیر 1391، 11:59 ق‌ظ »

این نصب هست یه نکته جالب توی  روت تونستم کپی  و پیست رو  انجام بدم پس نتیجه میگیرم مشکل از این یوزره هست  خوب  اومدم گروه یوزر رو گذاشتم گروه که روت داخلش هست ولی  هنوز نتیجه ای  نگرفتم بازم غیر فعاله برم یک یوزر دیگه  با سطح دسترسی گروه روت بازم جواب  نداد و پیست فعال  نشد ولی  همچنان با روت  میتونم این کار رو کنم فکر کنم یوزر فقط میتونه اطلاعات رو بخونه باید چگونه تغییرش بدم که بتونه هم بخونه هم بنویسه  :o
« آخرین ویرایش: 23 تیر 1391، 12:26 ب‌ظ توسط vistacali »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 23 تیر 1391، 05:48 ب‌ظ »
خیر، حواسم نبود OpenSuSE استفاده می‌کنند.

این نصب هست یه نکته جالب توی  روت تونستم کپی  و پیست رو  انجام بدم پس نتیجه میگیرم مشکل از این یوزره هست  خوب  اومدم گروه یوزر رو گذاشتم گروه که روت داخلش هست ولی  هنوز نتیجه ای  نگرفتم بازم غیر فعاله برم یک یوزر دیگه  با سطح دسترسی گروه روت بازم جواب  نداد و پیست فعال  نشد ولی  همچنان با روت  میتونم این کار رو کنم فکر کنم یوزر فقط میتونه اطلاعات رو بخونه باید چگونه تغییرش بدم که بتونه هم بخونه هم بنویسه  :o
گذاشتن کاربرتون در گروه root نتیجه‌ای نمیده. با تنظیم چیزی مثل UID و GID هنگام mount کردن می‌تونید این مشکل رو رفع کنید. چجوری این درایو mount میشه؟ خود به خود؟
خروجی این چیه؟
cat /etc/fstab

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 23 تیر 1391، 07:15 ب‌ظ »
خیر، حواسم نبود OpenSuSE استفاده می‌کنند.

گذاشتن کاربرتون در گروه root نتیجه‌ای نمیده. با تنظیم چیزی مثل UID و GID هنگام mount کردن می‌تونید این مشکل رو رفع کنید. چجوری این درایو mount میشه؟ خود به خود؟
خروجی این چیه؟
cat /etc/fstab
alireza@linux-a9jg:~> cat /etc/fstab
/dev/disk/by-id/ata-TOSHIBA_MK6465GSX_118IS5SWS-part7 swap                 swap       defaults              0 0
/dev/disk/by-id/ata-TOSHIBA_MK6465GSX_118IS5SWS-part8 /                    ext4       acl,user_xattr        1 1
/dev/sda9            /home                ext4       acl,user_xattr        1 2
/dev/disk/by-id/ata-TOSHIBA_MK6465GSX_118IS5SWS-part2 /windows/C           ntfs-3g    users,gid=users,fmask=133,dmask=022,locale=en_US.UTF-8 0 0
/dev/disk/by-id/ata-TOSHIBA_MK6465GSX_118IS5SWS-part3 /windows/D           ntfs-3g    users,gid=users,fmask=133,dmask=022,locale=en_US.UTF-8 0 0
/dev/disk/by-id/ata-TOSHIBA_MK6465GSX_118IS5SWS-part5 /windows/E           ntfs-3g    users,gid=users,fmask=133,dmask=022,locale=en_US.UTF-8 0 0
/dev/disk/by-id/ata-TOSHIBA_MK6465GSX_118IS5SWS-part6 /windows/F           ntfs-3g    users,gid=users,fmask=133,dmask=022,locale=en_US.UTF-8 0 0
proc                 /proc                proc       defaults              0 0
sysfs                /sys                 sysfs      noauto                0 0
debugfs              /sys/kernel/debug    debugfs    noauto                0 0
usbfs                /proc/bus/usb        usbfs      noauto                0 0
devpts               /dev/pts             devpts     mode=0620,gid=5       0 0

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 24 تیر 1391، 03:34 ق‌ظ »
فایل etc/fstab/ رو باز کنید (با root) و fmask=133 رو به fmask=113 تغییر بدید و dmask=022 رو به dmask=002 تغییر بدید.
سیستم رو دوباره راه‌اندازی کنید و تست کنید ببینید باز هم این مشکل هست یا نه.

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 24 تیر 1391، 05:28 ق‌ظ »
فایل etc/fstab/ رو باز کنید (با root) و fmask=133 رو به fmask=113 تغییر بدید و dmask=022 رو به dmask=002 تغییر بدید.
سیستم رو دوباره راه‌اندازی کنید و تست کنید ببینید باز هم این مشکل هست یا نه.

سلام دوست گرامی  ممنونم مشکل  حل  شد فقط یک توضیح اگر  بدی  که فرق 133 با 113 و 002 با 022 چی هست رو  ممنون میشم بازم تشکر

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
پاسخ : ( حل شد )مشکل در copyوpast
« پاسخ #12 : 24 تیر 1391، 04:42 ب‌ظ »
این تغییر باعث میشه که گروه users هم امکان نوشتن بر روی درایوهای بارگذاری شده داشته باشه.
توضیح بیشتر در مورد Maskها اینجاست: لینک