انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال درباره اوبونتو 7.10  (دفعات بازدید: 1784 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین OX

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
چند سوال درباره اوبونتو 7.10
« : 01 فروردین 1387، 01:10 ب‌ظ »
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم متشکر میشیم بهش پاسخی بدین:

1:چطوری می تونم هر برنامه ای که روی ویندوز دارم روی این ubuntu هم نصب کنم ؟ مثلا فتوشاپ ...

2:این Add/remove ما کمی مشکل داره به طوری هست که وقتی یه بسته مثلا kopete را انتخاب می کنم تا دانلودش کنم و نصبش کنم همش یه پنجره می یاد که 2 تا کلید داره یکی Cancel و یکی reload که وقتی reload را می زنم اتفاقی نمی افته و کلید apply change هم غیر فعال است . خوب چطور بسته های مختلف را به این صورت نصب کنم ؟

3: جلوه گرافیکی این ورژن چیه ؟ 7.10

4:توی wiki این سایت در قسمت اینترنت مرور ناشناس وب را دیدم اما متاسفانه وقتی
sudo apt-get install tor privoxyرا اجرا می کنم میگه همچین بسته ای توی مخازن نیست. خوب چطوری بهش دست پیدا کنم ؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: چند سوال درباره اوبونتو 7.10
« پاسخ #1 : 01 فروردین 1387، 02:03 ب‌ظ »
سلام و تبریک سال نو  :)
بهتر بود سوالات‌تون رو جداگانه مطرح می کردین.

۱- ۲تا راه دارین. اول استفاده از برنامه ای به اسم wine که قابلیت اجرا کردن فایل های exe رو داخل اوبونتو فراهم می کنه ولی خیلی قوی نیست. راه دوم نصب یک ماشین مجازی (virtual machine) و نصب کردن یک ویندوز داخل اون ماشین مجازی و بعد نصب کردن برنامه های کاربردی‌تون (هرچند تقریباً معادل هر برنامه ویندوزی، یک برنامه خوب لینوکس وجود داره و می تونید ازش استفاده کنید)

۲-می تونید خروجی دستور زیر رو برامون بزارین تا ببینیم مشکل از کجاست ؟
sudo apt-get install kopete
۳- منظورتون از جلوه گرافیکی دقیقاً چیه ؟ منظورتون میزکار هست ؟ یا جلوه های compiz fusion ؟ یا که اسم نسخه اوبونتو‌تون ؟

۴- نیاز دارین که شما مخازنتون رو تکمیل کنید. بهتره به اینجا مراجعه کنید و مخازنتون رو کامل کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین OX

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #2 : 01 فروردین 1387، 03:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
۱- ۲تا راه دارین. اول استفاده از برنامه ای به اسم wine که قابلیت اجرا کردن فایل های exe رو داخل اوبونتو فراهم می کنه ولی خیلی قوی نیست. راه دوم نصب یک ماشین مجازی (virtual machine) و نصب کردن یک ویندوز داخل اون ماشین مجازی و بعد نصب کردن برنامه های کاربردی‌تون (هرچند تقریباً معادل هر برنامه ویندوزی، یک برنامه خوب لینوکس وجود داره و می تونید ازش استفاده کنید)
سلام . سال نو شما هم مبارک دوست عزیز
خوب نظرتون راجع به CrossOver چیه ؟ می تونه خوب عمل کنه ؟
اگر خوب نیست بگید تا نهایتا از VMWare Server استفاده کنم . اما تا جایی که میشه میخوام از این اجرا کننده های exe استفاده کنم.
---------------------------------------------------------------------
نقل‌قول
sudo apt-get install kopete[/quote
]
مثل اینکه این مشک حل شده . حالا اگر بعد به مشکلی در رابطه با سایر بسته ها برخوردم مطرح می کنم . ممنون.
---------------------------------------------------------------------
۳
نقل‌قول
- منظورتون از جلوه گرافیکی دقیقاً چیه ؟ منظورتون میزکار هست ؟ یا جلوه های compiz fusion ؟ یا که اسم نسخه اوبونتو‌تو
بله درسته منظورم compiz fusion است اما چطوری نصبش کنم ؟ من 7.10ابونتو را دارم . توی ویکی هم نگاه کردم اما چگونگی بشتیبان گیری را نوشته بود.من ای امکان را چطوری می تونم اضافه کنم ؟
-----------------------------------------------------------------------------
نقل‌قول
۴- نیاز دارین که شما مخازنتون رو تکمیل کنید. بهتره به  اینجا  مراجعه کنید و مخازنتون رو کامل کنید.
بله درسته اما راستش نمی دونم چطوری باید اینکارا انجام بدم . این آموزش واسم مبهم بود.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 01 فروردین 1387، 04:07 ب‌ظ »
با crossoverو VMWare Server کار نکردم و آشنایی ندارم و صلاحیت ندارم بخوام در این زمینه اظهار نظر کنم.

شما می خواهید که compiz رو نصب کنید ؟ در گاتسی به طور پیشفرض نصب هست. خروجی دستور زیر رو برامون بزارین میشه گفت که راه‌انداز کارت گرافیکیتون نصب هست یا نه. اگر نصب باشه برای راه‌اندازی compiz مشکلی ندارین ولی اگه نصب نباشه باید اول راه‌انداز کارت گرافیکی رو نصب کنید:
glxinfo |grep direct

برای کامل کردن لیست مخازنتون اول دستور زیر رو وارد کنید:

sudo gedit /etc/apt/sources.list
بعد تمام محتویات اون رو با لیستی که جناب مهدی جان (administrator) دادن (اولین پست در این لینکی که بهتون دادم) عوض کنید. بعد بر اساس راهنمایی های همون لینک بزنید که اول کلید مخازن نصب بشن و بعد که همه این کارا رو کردین، دستور زیر رو اجرا کنید:

sudo apt-get update
تا برنامه های قرار گرفته در مخازن مختلف شناسایی بشن. وقتی که این کارا رو کردین حالا می تونید  بزنید که این برنا مه ها نصب بشه

.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1387، 05:58 ق‌ظ »
سلام،
با کسب اجازه از محضر آقا سید مهدی عزیز ;)
اکیداً توصیه می‌شه که اول کار نرید سراغ Wine و ماشین‌های مجازی و این‌ها. بلکه سعی کنید (همون‌طور که دوستان گفتند) از نرم‌افزارهای معادل استفاده کنید. مثلاً برای PhotoShop، نرم‌افزار آزاد GIMP وجود داره و بسیار قدرت‌مند هست.
Wine  و ماشین‌های مجازی بیش‌تر برای وقتی هستند که نرم‌افزارتون معادلی توی لینوکس نداشته باشه. مثلاً بسیاری از بازی‌ها.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست