انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبنتو کنارویندوز  (دفعات بازدید: 746 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mostafamir

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
نصب اوبنتو کنارویندوز
« : 24 تیر 1391، 12:58 ق‌ظ »
سلام
من اومدم روی یک هاردودردرایوی دیگر اوبنتو رونصب کردم ولی بعدش ویندوز که روی همان هارد بود بالا نمی آید؟

خواهشن جوری راهنماییم کنیدکه مطلب رو به صورت اوصولی بدونم

راستی نگفتم که اوبنتو رو با نرم افزار universal usb installer برروی درایو دیگر همان هارد نصب کردم که به نظرم اومد که این نرم افزار فایل iso درفلش رو در درایوی که میخاستم extract کرد وبعدکه سیستم ریستارت شد صفحه نصب اوبنتو رو بالا آورد که درمراحل نصب به قسمت detect cdrom که میرسید دیگه ادامه ندادو خطاداد.بعد هم ویندوزروهم بالا نیاورد.

ضمنا میخام بورکامل بدونم بحث بوت وچگونگی و نوع آن در لینوکس واوبنتو رو هم بدونم.

ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : نصب اوبنتو کنارویندوز
« پاسخ #1 : 24 تیر 1391، 07:10 ق‌ظ »
سلام
من اومدم روی یک هاردودردرایوی دیگر اوبنتو رونصب کردم ولی بعدش ویندوز که روی همان هارد بود بالا نمی آید؟

خواهشن جوری راهنماییم کنیدکه مطلب رو به صورت اوصولی بدونم

راستی نگفتم که اوبنتو رو با نرم افزار universal usb installer برروی درایو دیگر همان هارد نصب کردم که به نظرم اومد که این نرم افزار فایل iso درفلش رو در درایوی که میخاستم extract کرد وبعدکه سیستم ریستارت شد صفحه نصب اوبنتو رو بالا آورد که درمراحل نصب به قسمت detect cdrom که میرسید دیگه ادامه ندادو خطاداد.بعد هم ویندوزروهم بالا نیاورد.

ضمنا میخام بورکامل بدونم بحث بوت وچگونگی و نوع آن در لینوکس واوبنتو رو هم بدونم.

ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید
سلام
این رو یک مطالعه بکن ولی در اصل باید این کار رو بکنی یعنی احتمالا
شما دیسک ویندوز رو بذار
بعد برو از بخش repair توی command به ترتیب این 2 تا دستور رو بزن و بعد ری-استارت کن
کد: [انتخاب]

bootrec /fixboot

کد: [انتخاب]

bootrec /fixmbr
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,39982.0.html