انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی گرفتن نسخه پشتیبان از اوبونتوی فعلی  (دفعات بازدید: 13363 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
دوستان من یک سوال کوچیکی داشتم که ممنون می شم جوابم رو بدید :

من می خوام از اوبونتوی فعلی که در اون کار می کنم یک نسخه پشتیبان تهیه کنم . به طوری که اگر احیانا اوبونتوی من با مشکلی مواجه شد و مجبور شدم دوباره نصبش کنم قادر باشم که تمامی تنظیمات و برنامه های نصب شده و ..... رو دوباره بازیابی کنم و برگردم به اوبونتوی شخصی سازی شده خودم .

نحوه درست کردن سی دی لایو هم بلدم ولی می خوام بدونم میشه همچین کاری رو کرد ؟ آیا می شه نسخه پشتیبان رو روی هاردیسک خودم نگه دارم ؟

اگر لطف کنید جزییات کار رو بهم بگید ممنون می شم .
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
روزبه جان سلام

می تونید برای این کار از remaster کردن استفاده کنید. خیلی از دوستان remaster کردن رو نمی پسندند، علتش چیه نمی دونم ! ولی کار راحتی هست برای پشتیبان گیری.
اول باید برنامه زیر رو نصب کنید:

sudo apt-get install remastersys

این برنامه هم می تونه یک live CD از سیسمتون درست کنه هم یک فایل iso، دستور زیر رو وارد کنید تا یک فایل iso از کل سیستمتون درست کنه:

sudo remastersys backup custom.iso

می تونید برای اطلاع بیشتر به اینجا یه سر بزنید
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
سید جون من نمی خوام Live CD درست کنم . می خوام بک آ\ رو روی هارد دیسک داشته باشم و در موقع نصب مجدد اونا رو replace کنم . می خوام بدونم از چه فایل هایی باید بکاپ بگیرم ؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
روزبه جان اون روشی که گفتم منحصر به درست کردن Live CD نیست. لینوکس هم مثل ویندوز نیست که تمامش فقط توی ۳تا فولدر Program Files و Windows و Documents and Settings قرار داشته باشه. تک تک فولدر هایی که توی روت (یعنی مسیر / ) می بینید برای نصب و کارکرد برنامه‌های مختلف مورد نیاز هستند. اگر شما هدفتون فقط بک‌آپ گرفتن از تنظیمات برنامه‌های مختلف باشه، کافیه که پوشه خانگی‌تون رو یا توی یک پارتیشن جداگانه نصب کنید و یا اینکه ازش یک پشتیبان بگیرین و وقتی که اوبونتوی جدید با برنامه های جدیدش رو دوباره نصب کردین دیگه نخواهید که تنظیماتش رو مجدد انجام بدین. ولی اگه می خواهید که هر لحظه که اراده کردین بتونید یک اوبونتو با تمام برنامه‌های نصب شده داخلش رو restore کنید، بهتره از همین روش که گفتم استفاده کنید.

دقت کنید فرق Live CD با این روشی که گفتم اینه که در حالتی که شما Live CD درست می کنید، می تونید طوری تنظیم کنید که اطلاعات و تنظیمات شخصی‌تون وارد Live CD نشه و Live CD فقط حاوی اوبونتو با برنامه‌های نصب شده داخلش باشه ولی شما می تونید یک فایل iso درست کنید که اطلاعات و تنظیمات شخصی‌تون رو هم داشته باشه و با restore کردن اون دقیقاً یک اوبونتو جدید و تر تمیز و خوشگل مامانی داشته باشین !  ;D

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
سید جون خیلی حال دادی ! کارم راه افتاد .

با همون remastersys یه backup کلی گرفتم از سیستمم . آخه نزدیک به 500 مگابایت اوبونتوم را update کرده بودم می ترسیدم یه دفعه از دست بره :دی

به هرحال ممنون از لطفت .

lomion

• مهمان
اگه مسله سر خود به روز رسانیها و بسته‌های دانلود شده هست. برنامه‌ای هست به اسم APTOnCD که از برنامه‌های دانلود شده شما رو به صورت ایمیج سی دی در میاره و می‌تونید یا رایت کنید و یا اینکه به همون شکل فایلی نگه دارید. در صورت نیاز هم می‌شه ازش استفاده کرد.

آفلاین mss

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام
Acronis بهترین انتخابه.در عرض چند دقیقه کوتاه(رو سیستم من 4 دقیقه)کل سیستم رو ریکاوری میکنه.البته من پارتیشن Home رو جدا نکردم...
لااقل رو لینوکس تا الان بیشتر از 20 بار این کارو کردم و سیستم مثل ساعت کار میکنه...
موفق باشید.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: چگونگی گرفتن نسخه پشتیبان از اوبون
« پاسخ #7 : 07 فروردین 1387، 12:56 ق‌ظ »
سید جون خیلی حال دادی ! کارم راه افتاد .

با همون remastersys یه backup کلی گرفتم از سیستمم . آخه نزدیک به 500 مگابایت اوبونتوم را update کرده بودم می ترسیدم یه دفعه از دست بره :دی

به هرحال ممنون از لطفت .
ببخشید. اون بک‌آپ که گرفتید تست کردید؟ یعنی روی سیدی/دیویدی رایت کردید و بوت شد و گرافیش هم اومد بالا؟
آخه من که انجام میدم یه فایل iso میسازه که حجمش 10 مگ نمیشه. بعد اونو رایت می‌کنم بوت میشه ولی چه جور بوت شدنی! یه sh خالی میاد با اعلان (initrd) خب از یه سیدی لایو 10 مگابایتی بیشتر از این هم انتظار نمیره.
توی دیویدی خود اوبونتو توی پوشه casper یه فایل به نام filesystem.squashfs هست که چند گیگابایت میشه(یعنی بیشتر حجم دیویدی).  remastersys هم یه همچین فایلی توی پوشهٔ ISOTMP/casper درست میکنه اما توی فایل iso نمیذارتش. من هم خواستم با isomaster به اون فایل iso اضافش کنم نشد گفت که فایلش خیلی بزرگه!
Failed to add '/home/remastersys/ISOTMP/casper/filesystem.squashfs': 'Cannot add file larger than 4294967295 bytes because the ISO filesystem does not support such large files'
حالا موندم چیکار کنم! چند بار هم امتحان کردم هر دفعه همون iso کوچولو رو درست میکنه!
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1387، 12:59 ق‌ظ توسط ilius »

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
دوستان من یک سوال کوچیکی داشتم که ممنون می شم جوابم رو بدید :

من می خوام از اوبونتوی فعلی که در اون کار می کنم یک نسخه پشتیبان تهیه کنم . به طوری که اگر احیانا اوبونتوی من با مشکلی مواجه شد و مجبور شدم دوباره نصبش کنم قادر باشم که تمامی تنظیمات و برنامه های نصب شده و ..... رو دوباره بازیابی کنم و برگردم به اوبونتوی شخصی سازی شده خودم .

نحوه درست کردن سی دی لایو هم بلدم ولی می خوام بدونم میشه همچین کاری رو کرد ؟ آیا می شه نسخه پشتیبان رو روی هاردیسک خودم نگه دارم ؟

اگر لطف کنید جزییات کار رو بهم بگید ممنون می شم .

برای اینکه فقط یک فایل پشتیبانی از بهترین کار استفاده از partimage هست داخل مخازن هست می‌تونی دانلود کنی برای استفاده از ان دوتا راه داری یا اینکه با اوبونتو لایو بیای بالا و partimage رُ توش نصب کنی یا از sysresccd استفاده کنی که به طور پیشفرض partimage رُ داره sysresccd هم یک دیسک زنده هست و امکانات خوبی هم داره به درد کارهای ضروری می‌خوره.
کار این نرم‌افزار (partimage) اینه که از پارتیشن مورد نظر شما یک فایل پشتیبانی تهیه می‌کنه که بعدا توسط همین برنامه می‌تونی برش گردونی !!! کار با اون هم خیلی ساده هست احتیاج به راحنمایی نداره به هرحال سوالی بود بپرس  ;)

حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین sorosh2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
برای من این ارورو میده

root@ali-desktop:~# sudo apt-get install remastersys
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
E: Couldn't find package remastersys
root@ali-desktop:~# sudo remastersys backup custom.iso
sudo: remastersys: command not found
root@ali-desktop:~#

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
برای من این ارورو میده

Building dependency tree       

شما اول با استفاده از دستور زیر مخازنتون رو آپدیت کنید.
sudo apt-get updateبعد دوباره همون دستورات رو تکرار کنید.اگر مشکلی بود دوباره اینجا مطرح کنید.راستی شما از چه توزیعی استفاده می‌کنید؟!

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
برای من این ارورو میده

Building dependency tree       

خب دوست عزیز شما اصلا موفق به نصب remastersys نشدین که اجرا بشه !!! ابتدا باید مخارن مربوط به اون رُ در لیست مخازنتون یعنی etc/apt/sources.list اضافه کنید بعد apt-get update کنید و در آخر هم apt-get install remastersys
متاسفانه الان دقیقا آدرس مخزنش رو نمی‌دونم که چی بود توی گوگل سرچ کنید حتما پیدا می‌شه، خودم هم پیدا کردم می‌ذارم برات ...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین mobinzk

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
    • وبلاگ مبین زاده کوچک
برای من این ارورو میده

Building dependency tree       

خب دوست عزیز شما اصلا موفق به نصب remastersys نشدین که اجرا بشه !!! ابتدا باید مخارن مربوط به اون رُ در لیست مخازنتون یعنی etc/apt/sources.list اضافه کنید بعد apt-get update کنید و در آخر هم apt-get install remastersys
متاسفانه الان دقیقا آدرس مخزنش رو نمی‌دونم که چی بود توی گوگل سرچ کنید حتما پیدا می‌شه، خودم هم پیدا کردم می‌ذارم برات ...
اگه اشتباه نکنم مخزنش این است :
deb http://www.remastersys.klikit.org/repository remastersys/

آفلاین sorosh2

• Jr. Member
  • *
با سلام

نشد

خواهش میکنم مراحل یک بار پشت سر هم توضیح بدید خیلی مهمه مرسی

:'( :'( :'( :'( :'(

آفلاین sorosh2

• Jr. Member
  • *
root@ali-desktop:~# apt-get install remastersys
Building dependency tree       
Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.

Since you only requested a single operation it is extremely likely that
the package is simply not installable and a bug report against
that package should be filed.
The following information may help to resolve the situation:

The following packages have unmet dependencies:
  remastersys: Depends: mkisofs (>= 0.0-0)
E: Broken packages