0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
عزیزم اینم یه اسپم بود! مثلا داشتم بهت توهین میکردم!!!
وااااای با این کار موافقم اساسی. اتفاقا قبلا تو یه فروم دیگه همچین طرحی به ذهنم رسیده بود.خب برای شروع میتونیم مبحس ارطباتات پیش زمینه های فکری و جسمی آگاتا خورزووانا کایراکروکوف با انغلاب کبیر شوروی صابق روثیه ی فعلی رو متره کنیم
نقلقول از: arman1992 در 24 تیر 1391، 04:21 بظوااااای با این کار موافقم اساسی. اتفاقا قبلا تو یه فروم دیگه همچین طرحی به ذهنم رسیده بود.خب برای شروع میتونیم مبحس ارطباتات پیش زمینه های فکری و جسمی آگاتا خورزووانا کایراکروکوف با انغلاب کبیر شوروی صابق روثیه ی فعلی رو متره کنیمچرا به همه کاربران نرمافزار آزاد توهین میکنید؟؟؟؟ میدم آژان بیاد در اینجا رو تخته کنه. شما لیاقت اسپم بودن رو ندارید!!!!!من دوهزار سال پیش اسپم بودم! وقتی من با چرتکه اسپم مینوشتم شما کجا بودین؟؟؟
اهوی داااااوش چه خبره؟ الکی شلوغش نکناااااااا. من دیگه به یه رشد فکری رسیدم که میدونم شما هنوز به اون رشد فکری به اون صورت که اگر فروم کوبونتو دات آی آر پروژه ی سد خاکی آبعلی شمال مجمع الجزایر کنونیکال پایتخت پالامادور سفلی هم برسه و الخ
نقلقول از: arman1992 در 24 تیر 1391، 04:38 بظاهوی داااااوش چه خبره؟ الکی شلوغش نکناااااااا. من دیگه به یه رشد فکری رسیدم که میدونم شما هنوز به اون رشد فکری به اون صورت که اگر فروم کوبونتو دات آی آر پروژه ی سد خاکی آبعلی شمال مجمع الجزایر کنونیکال پایتخت پالامادور سفلی هم برسه و الخکی چه کار کرده؟