انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در نصب wine کمک (حل شد)  (دفعات بازدید: 1950 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahram

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اشکال در نصب wine کمک (حل شد)
« : 03 فروردین 1387، 12:54 ب‌ظ »
سلام سال نو مبارک

من تو لینوکس تازه کار هستم. میخواستم wine رو نصب کنم نتونستم لطفا راهنمایی کنید. من طبق راهی که در سایت Wine HQ توصیه شده عمل کردم:

Adding the WineHQ APT Repository:

First, open a terminal window. Then add the repository's key to your system's list of trusted APT keys by copy and pasting the following:

wget -q http://wine.budgetdedicated.com/apt/387EE263.gpg -O- | sudo apt-key add -

Next, add the repository to your system's list of APT sources:

For Ubuntu Gutsy (7.10):
sudo wget http://wine.budgetdedicated.com/apt/sources.list.d/gutsy.list -O /etc/apt/sources.list.d/winehq.list

Then, you can install Wine from WineHQ like it were any other package, such as by using the Synaptic Package Manager under System->Administration. Alternatively, you can install from the terminal by running 'sudo apt-get update' to update APT's package information and then 'sudo apt-get install wine'.

من همه این کارها رو کردم ولی وقتی توی ترمینال sudo apt-get install wine  رو اجرا میکنم اینو میگه:

The following packages have unmet dependencies:
  wine: Depends: binfmt-support (>= 1.1.2) but it is not installable
        Depends: libaudio2 but it is not installable

لطفا بگیپ چیکار کنم؟

راستی چرا sudo رو اجرا میکنم password میخواد ولی نمیتونم تایپ کنم حتما باید از gksudo استفاده کنم یا راهی هست؟

« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1387، 11:49 ب‌ظ توسط shahram »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: اشکال در نصب wine کمک pls
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1387، 01:01 ب‌ظ »
۱- سلام و تبریک سال نو و همچنین به خانواده اوبونتو خوش اومدی  :)
۲- برای نصب wine شما مخزن لازمه رو اضافه کردین ولی برای نصب هم‌نیازهای این برنامه و دیگر برنامه‌ها لازم هست که شما لیست مخازن اوبونتو رو تکمیل کنید و کلید اونها رو به همین ترتیب که عمل کردین اضافه کنید. به اینجا مراجعه کنید و بر اساس لیستی که داده، لیست مخازنتون رو تکمیل کنید و وقتی که کلید مخازن رو هم اضافه کردین (همون دستورهایی که با wget یا gpg شروع می شن) دستور زیر رو وارد کنید:
sudo apt-get updateوقتی این کار رو کردین، حالا می تونید بزنید:
sudo apt-get install wine
۳- وقتی که شما از sudo استفاده می کنید، هم کیبورد کار می کنه و هم شما می تونید پسورد رو وارد کنید، برای امنیت بیشتر (برای اینکه مثلاً اگه کسی وشت دست شما نشسته، معلوم نشه که پسورد شما چند کاراکتر هست ) وقتی شما پسورد رو وارد می کنید، هیچ چیزی بر روی صفحه نمایش داده نمیشه.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1387، 07:59 ب‌ظ »
سلام،
بسته‌های Wine موجود در مخازن رسمی اوبونتو خوب هستند و لازم نیست مخزن خود Wine رو اضافه کنید. پیش‌نهاد می‌کنم از بسته‌های خود اوبونتو استفاده کنید.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین shahram

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1387، 10:58 ب‌ظ »
مهدی جان مشکل با راهنمایی شما حل شد. یه مشکله دیگه اینه که فونتها تار هستند نمیدونم ماله من اینطوریه یا نه؟

با سپاس از شما  :D

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1387، 11:17 ب‌ظ »
شکر خدا که مشکلتون حل شد. یه رسمی توی انجمن هست که وقتی مشکلی حل میشه، کلمه {حل شد} رو به انتهای عنوان تاپیک اضافه می کنیم  ;)

در مورد مشکل فونتتون، اول یه جستجو توی انجمن می کردین ولی خب اشکال نداره، من جای شما این کار رو کردم و مهمترین‌شون رو براتون می فرستم. اگر که مشکل فونت‌تون حل شد که خب هیچی، اگر حل نشد، یک تاپیک جدید درست کنید و مشکلتون رو دقیق اونجا مطرح کنید.
به اینجا ها یک نگاه بندازین:

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=2634.msg17134#msg17134
و
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=3148.msg20521#msg20521
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !