انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Partition Format Converting  (دفعات بازدید: 2234 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
Partition Format Converting
« : 03 فروردین 1387، 06:20 ب‌ظ »
من الان تمام درایوهام به غیر از درایوی که روش اوبونتو نصبه همشون NTFS هستن ! همانطور که می دونید NTFS استانداردیه که مایکروسافت از خودش دراورده ! من اگر بخوام فرمت Partition هامو عوض کنم یه چیزی که مایکروسافتی نباشه و از طرف لینوکس هم شناسایی بشه و مورد تایید ا\ن سورس هم باشه . شما چه فرمتی رو \یشنهاد می کنید ؟ \یشنهاد می کنید که من به چه فرمتی کانورت کنم ؟ البته جوری که اطلاعاتم از دست نره !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: Partition Format Converting
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1387، 07:04 ب‌ظ »
به نظر من convert نکن.اکنون بیشتر توزیع های لینوکس ntfs رو می شناسند و حتی بعضی ها مثل اوبونتو 7.10 قابلیت write رو روی اون دارند.با کمک پروژه ntfs-3g.اما اگه می خواهید برای امنیت بیشتر به ext3 تغییر بدید که فرمت اغلب توزیع های لینوکس است.  ;)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 09 فروردین 1387، 12:43 ق‌ظ »
به نظر من هم به ext3 تبدیل کن. خودتو راحت کن، مصیبت defragment به اون صورت ویندوز رو هم نداری و هزار تا خوبی دیگه :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #3 : 09 فروردین 1387، 01:06 ق‌ظ »
من الان تمام درایوهام به غیر از درایوی که روش اوبونتو نصبه همشون NTFS هستن ! همانطور که می دونید NTFS استانداردیه که مایکروسافت از خودش دراورده ! من اگر بخوام فرمت Partition هامو عوض کنم یه چیزی که مایکروسافتی نباشه و از طرف لینوکس هم شناسایی بشه و مورد تایید ا\ن سورس هم باشه . شما چه فرمتی رو \یشنهاد می کنید ؟ \یشنهاد می کنید که من به چه فرمتی کانورت کنم ؟ البته جوری که اطلاعاتم از دست نره !

به نظر من همه‌ی پارتیشن‌ها رُ بکَن و بچسبون به home/ اینطوری بهتره :) اگر هم خواستی پارتیشنی جدا از home/ داشته باشی ext3 توصیه می‌شه !

پ.ن: برای حرف پ از کلید M استفاده کن  ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #4 : 09 فروردین 1387، 04:06 ق‌ظ »
انتخاب با خودتونه. شما هم میتونید توی لینوکس از ntfs برای read و write (با ntfs-3g) استفاده کنید (البته read only و hiden ش توی لینوکس اعتباری نداره). و هم میتونید توی ویندوز از پارتیشن‌های لینوکس برای read و write استفاده کنید، برای ext2 و ext3 کافیه Ext2IFS رو توی ویندوز نصب کنید. من حتی توی ویندوز روی پارتیشن ext3 نرم‌افزار هم نصب کردم. فقط عیبش اینه که permistion ها و حتی read only بودنش از دید ویندوز اعتباری نداره.