انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک کردن کامل openJDK از سیستم  (دفعات بازدید: 1755 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
پاک کردن کامل openJDK از سیستم
« : 27 تیر 1391، 10:54 ق‌ظ »
سلام
در مرحله اول openJDK-7 رو نصب کرده بودم و بعد از مدتی تصمیم داشتم نسخه اصلی oracle رو نصب کنم برای همین openJDK رو پاک کردم. همه چی به خوبی کار میکرد تا ابنکه متوجه شدم دوباره openJDK نصب شده!!(به چه نحوی نمیدونم!) این بار که میخواهم پاکش کنم ،اما پاک نمیشه به صورتی که اگر نسخه openJDK-7 رو پاک کنم نسخه openJDK-6 تیک میخوره (یعنی نشون میده که نصبه!) اگر دوباره روی remove نسخه openJDK-6 کلیک کنم openJDK-7 تیک میخوره!!
به نظر میرسه که به طور کامل از سیستم پاک نشده
با دستور زیر پاک کرده بودم
apt-get purge openJDK*
البته الان آمده ام به سیستم گفته ام از نسخه اصلی java استفاده کنه اما چطوری میتوان بقایای openJDK رو پاک کرد؟
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1391، 10:55 ق‌ظ توسط Insomnia »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : پاک کردن کامل openJDK از سیستم
« پاسخ #1 : 27 تیر 1391، 11:30 ق‌ظ »
سلام
در مرحله اول openJDK-7 رو نصب کرده بودم و بعد از مدتی تصمیم داشتم نسخه اصلی oracle رو نصب کنم برای همین openJDK رو پاک کردم. همه چی به خوبی کار میکرد تا ابنکه متوجه شدم دوباره openJDK نصب شده!!(به چه نحوی نمیدونم!) این بار که میخواهم پاکش کنم ،اما پاک نمیشه به صورتی که اگر نسخه openJDK-7 رو پاک کنم نسخه openJDK-6 تیک میخوره (یعنی نشون میده که نصبه!) اگر دوباره روی remove نسخه openJDK-6 کلیک کنم openJDK-7 تیک میخوره!!
به نظر میرسه که به طور کامل از سیستم پاک نشده
با دستور زیر پاک کرده بودم
apt-get purge openJDK*
البته الان آمده ام به سیستم گفته ام از نسخه اصلی java استفاده کنه اما چطوری میتوان بقایای openJDK رو پاک کرد؟
سلام
شاید این لینک کارت رو راه بندازه
http://jahanifard.mihanblog.com/post/14