انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نشناختن شبکه Ad-hoc [حل شد]  (دفعات بازدید: 1792 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین R4500L

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
نشناختن شبکه Ad-hoc [حل شد]
« : 27 تیر 1391، 02:48 ب‌ظ »
با سلام
اول بگم که من یک عدد نوب توی لینوکس هستم :دی
 کلی توی این انجمن چرخ زدم و بالاخره به خودم جرئت دادم دیروز ویندوز Seven ام رو پروندم و اوبونتو 12.04 نصب کردم
اوبونتو رو روی لپتاپ نصب کردم و روی پی سیم ویندوز هفت نصبه که با یه کانکشن از نوع ad-hoc اینترنت رو به اشتراک گذاشتم .
الان لپتاپم این کانکشن رو پیدا نمیکنه
یکی گفت دستور rfkill list رو توی ترمینال وارد کن ، وارد کردم که نتیجش این بود که از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری هیچ مشکلی وجود نداره و جفتش روی No بود .

ممنون میشم راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1391، 05:02 ب‌ظ توسط R4500L »
There's no place like
127.0.0.1

آفلاین R4500L

• Newbie
  • *
پاسخ : نشناختن شبکه Ad-hoc
« پاسخ #1 : 27 تیر 1391، 04:46 ب‌ظ »
یکم توی این انجمن و انجمن های خارجی سرچ زدم و یه سری دستورات رو توی ترمینال وارد کردم ، بالاخره درست شد
الان کانکشن وایرلس رو پیدا می کنه و کانکت میشه ، توی ترمینال هم وقتی از 4.2.2.4 پینگ می گیرم جواب میده ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه... کسی میدونه چرا ؟  ](*,)
There's no place like
127.0.0.1

آفلاین R4500L

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 27 تیر 1391، 05:01 ب‌ظ »
با تنظیم DNS ها مشکل حل شد .
با تشکر از تمامی دوستانی که من رو در این مبحث یاری کردند  ;D
There's no place like
127.0.0.1

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #3 : 27 تیر 1391، 06:37 ب‌ظ »
با تنظیم DNS ها مشکل حل شد .
با تشکر از تمامی دوستانی که من رو در این مبحث یاری کردند  ;D
;D ;D خوبی دنیای آزاد اینه که همه اول سعی می‌کنن خودشون راه حل مشکلاتشون رو پیدا کنن. نه اینکه همش چشم امیدشون به بقیه باشه.
خب شما امکانش هست مراحل رو کامل توضیح بدبید تا اگر کس دیگه‌ای به این مشکل خورد بتونه استفاده کنه؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین R4500L

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 28 تیر 1391، 04:17 ب‌ظ »
;D ;D خوبی دنیای آزاد اینه که همه اول سعی می‌کنن خودشون راه حل مشکلاتشون رو پیدا کنن. نه اینکه همش چشم امیدشون به بقیه باشه.
خب شما امکانش هست مراحل رو کامل توضیح بدبید تا اگر کس دیگه‌ای به این مشکل خورد بتونه استفاده کنه؟

اصلا من عاشق همین چیزاش شدم  ;D

والا اول در رابطه با مشکل ‍پیدا نکردن شبکه وایرلس دوستان اول مطمئن بشن که دکمه فعال کردن وایرلس رو زدن (مثلا واسه لپتاپ من کلید F2 برای روشن کردن وایرلس هست)

اگه مشکل همچنان پا برجا بوددستور rfkill unblock all رو در ترمینال وارد کنند .

اندکی هم صبر کنند ایشالله که شبکه گم گشته باز آید به سیستم غم مخورن :دی

واسه من که اینجوری مشکل پیدا نکردن شبکه حل شد ....

در رابطه با مشکل دومم هم چون در سیستمی که اینترنت رو به اشتراک گذاشتم براش dns تعریف کردم .. باید برای اون سیستمی که می خوام از این اینترنت استفاده کنه آدرس dns رو وارد کنم .
من دستورات ترمینالش رو نمیدونم چی میشه ... روی آیکون شبکه کلیک و گزینه edit connections رو انتخاب و از سربرگ wirless اون شبکه ای که اینترنت رو به اشتراک گذاشته رو انتخاب و روی گزینه edit کلیک می کنیم .. در پنجره باز شده سربرگ IPV4 Settings رو انتخاب و گزینه ها رو به صورت زیر تغییر میدیم :
Method : Automatic(DHCP) Adresses Only
و
DNS Servers : 4.2.2.4, 8.8.8.8
در انتها هم دکمه Save

مشکلات من که اینجوری حل شد ... من تازه دو روزه لینوکس نصب کردم زیاد با اصطلاحات فنیش و اینا آشنا نیستم .. ببخشید اگه بد توضیح دادم .
There's no place like
127.0.0.1