انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مبتدی : راه اندازی php و متعلات آن  (دفعات بازدید: 6506 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین #elahe#

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
مبتدی : راه اندازی php و متعلات آن
« : 28 تیر 1391، 11:23 ب‌ظ »
سلام
من جسته و گریخته با لینوکس کار کردم
مدت تقریبا زیادیه استفاده نکردم و دستورات زیادی ازش یادم نیست

میشه گفت تازه کار هستم و دارم تازه شروع میکنم  :D

میخوام اوبونتو رو روی ویرچول باکس نصب کنم و رو اوبونتو هم پی اچ پی راه بندازم

پس لطفا :
1 . یک ide یا ادیتور معرفی کنید . به همراه لینک دانلود
اگر ادیتور معرفی میکنید ادیتوری باشه که قابلیت تشخیص کدهای پی اچ پی رو داشته باشه . مثل notepad++ ویندوز
2 . لینک دانلود آخرین ورژن php و آپاچی و MySQL و کلا هرچی که نیازه
البته اگه همه اینها در قالب یه پکیج مثل wamp باشه که عالی میشه

نمیخوام از طریق ترمینال نصب کنم . چون میخوام پکیجها رو نگه دارم برای دفعان بعدی !

سرچ هم زدم و تاپیکهایی در این باره دیدم
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=39017.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=36747.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=23537.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=18057.0

شونصد و یک تا پیشنهاد شده در این تاپیکها و چیزی جز سردرگمی برای بیننده مبتدی ای مثل من نداره

با تشکر پیشاپیش

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مبتدی : راه اندازی php و متعلات آن
« پاسخ #1 : 28 تیر 1391، 11:42 ب‌ظ »
سلام اول از همه خیلی تبریک می‌گم که دوباره به گنو/لینوکس بازگشتید.
در هر توریعی از گنو/لینوکس که استفاده می‌کنیم بهتره که بسته‌ها و نرم‌افزارهای مورد نظرمون رو از طریق مخزن‌های اون توزیع نصب کنیم. در هر صورت حق انتخاب با شماست.

۱. php = برای کار با این زبون اگه چیزی مثل notepad++ می‌خواید، gedit هست که بصورت پیش‌فرض روی سیستم‌عاملتون هست. و اگه «محیط یکپارچه‌ی توسعه» می‌خواید می‌تونید که «نت‌بینز» اونی که برای گنو/لینوکس هست رو از طریق وب‌گاهشون دانلود کنید ولی چون ایران رو تحریم کردن باید با آنتی‌هیتلر! برید.

۲. متاسفانه اطلاعی ندارم.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #2 : 28 تیر 1391، 11:49 ب‌ظ »
سلام. خوش اومدین.
۱. ادیتور پیش فرض اوبونتو gedit قابلیت هایلایت زبان های زیادی از جمله css, html و php رو دارا هست. اگه باهاش راحت نیستین geany خیلی خوب و سبکه.
۲. سیناپتیک رو نصب کنین
sudo apt-get install synapticاز اونجا می‌تونین apache, perl, php, mysql و خیلی چیزای دیگه رو نصب کنین بدون کانفیگ دستی.
نقل‌قول
البته اگه همه اینها در قالب یه پکیج مثل wamp باشه که عالی میشه
توی ترمینال وارد کنین:
taskselو از اونجا lampp رو نصب کنین و کلا هرچی نیاز داشتین.
نقل‌قول
نمیخوام از طریق ترمینال نصب کنم . چون میخوام پکیجها رو نگه دارم برای دفعان بعدی !
کی گفته با نصب از ترمینال نمیتونین بسته ها رو داشته باشین؟
بسته های دانلود شده در /var/chache/apt قرار میگیرن که شما با نصب نرم افزار aptoncd براحتی میتونین یه دی وی دی بکاپ از تمام بسته های دانلود شده داشته باشین.
موفق و پیروز باشید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 29 تیر 1391، 01:30 ق‌ظ »
۱. من از geany استفاده می‌کنم و خیلی راضیم
۲. همون‌طور که دوستان گفتن tasksel رو نصب و با دسترسی کاربر ریشه اجرا کن، بعد بسته‌ی LAMP server رو از اون‌جا انتخاب کن و نصبش کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #4 : 29 تیر 1391، 01:50 ق‌ظ »
نقل‌قول
2 . لینک دانلود آخرین ورژن php و آپاچی و MySQL و کلا هرچی که نیازه
http://www.apachefriends.org/download.php?xampp-linux-1.8.0.tar.gz

آفلاین #elahe#

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #5 : 29 تیر 1391، 05:11 ب‌ظ »
با تشکر از راهنمائیها و زحمات دوستان

فعلا کوبونتو روی 64 درصده و داره نصب میشه
فکر کنم حالا حالاها با این تاپیک کار داشته باشم  :D

آفلاین Yuness

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #6 : 02 امرداد 1391، 03:35 ب‌ظ »
سلام منم از sudo apt-get install synaptic استفاده کردم جواب داد.ممنون واسه راهنمایی خوبتون.
این دستور رو تو terminal زدم یه بسته ۳ مگی دانلود میکنه و نصبش میکنه بعدش زدم sudo synaptic
‍پسورد root رو میگیره و اجرا میشه از لیست سمت چپ php programing language رو انتخاب کردم.بعدش از سمت راست php 5 رو دوکلیک کردم سپس
یه پیغام میاد تایید رو میزنیم چون واسه نصبش باید چند تا بسته دیگه رو نصب کنه که با تایید این پیغام اونها رو اتوماتیک انتخاب میکنه
بعدش دکمه apply که زیر منوها قرار داره رو زدم بعدش تایید و شروع میکنه به دانلود و نصب بعد نصبش آیتم php 5 و اون بسته های دیگه که خودش انتخاب کرده بود سمت چپشون یه مربع سبز رنگ نشون داده میشه که نشونه اینه که نصب شدن.بعدش هم تو firefox زدم http://localhost و it works اومد.چون خودم تو اوبونتو تازه کارم تجربه خودم رو نوشتم که اگه کس دیگه ای خواست نصب کنه بدونه که این دستورات کار میکنن!!!
I want then i can

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #7 : 02 امرداد 1391، 03:41 ب‌ظ »
سلام منم از sudo apt-get install synaptic استفاده کردم جواب داد.ممنون واسه راهنمایی خوبتون.
این دستور رو تو terminal زدم یه بسته ۳ مگی دانلود میکنه و نصبش میکنه بعدش زدم sudo synaptic
‍پسورد root رو میگیره و اجرا میشه از لیست سمت چپ php programing language رو انتخاب کردم.بعدش از سمت راست php 5 رو دوکلیک کردم سپس
یه پیغام میاد تایید رو میزنیم چون واسه نصبش باید چند تا بسته دیگه رو نصب کنه که با تایید این پیغام اونها رو اتوماتیک انتخاب میکنه
بعدش دکمه apply که زیر منوها قرار داره رو زدم بعدش تایید و شروع میکنه به دانلود و نصب بعد نصبش آیتم php 5 و اون بسته های دیگه که خودش انتخاب کرده بود سمت چپشون یه مربع سبز رنگ نشون داده میشه که نشونه اینه که نصب شدن.بعدش هم تو firefox زدم http://localhost و it works اومد.چون خودم تو اوبونتو تازه کارم تجربه خودم رو نوشتم که اگه کس دیگه ای خواست نصب کنه بدونه که این دستورات کار میکنن!!!
شما php رو نصب کردی !
اون بسته های هم که پیشنهاد داده و نصبش کردین احتمالا آپاچی و phpmyadmin بوده
ولی synaptic اون ها رو به هم وصل نمیکنه و شما باید این سه بسته رو تنظیم کنی
synaptic یه نرم افزار گرافیکی برای میدیرت بسته ها هست
دقیقا مثل اوبونتو سافتوار سنتر
منتها یکم ساده و سریع تر
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #8 : 02 امرداد 1391، 04:25 ب‌ظ »
شما php رو نصب کردی !
منتها یکم ساده و سریع تر
اتفاقا برعکس.
اگه از سیناپتیک نصب کنی دردسر کانفیگ و این‌چیزا رو نداری.
من خودم apache, mysql و php رو از سیناپتیک نصب کردم و الان خیلی خوب و کامل با هم مچ هستن و بهم کار میدن.

آفلاین Yuness

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 02 امرداد 1391، 04:27 ب‌ظ »
خوب آره عنوانش هم هستsynaptic package manager .
تو اون بسته های پیشنهادی هم اسم phpmyadmin نبود
الان از قسمت database - MYSQL  رو نصب کردم.چطور باید این سه بسته رو تنظیم کنم؟
تو فایرفاکس localhost/phpmyadmin رو زدم ولی میگه وجود نداره تو پوشه www هم فقط index.html هست.ممنون میشم راهنماییم کنید

البته آپاچی الان کار میکنه و یه فایل test.php نوشتم و اینطوری localhost/test.php بازش کردم مشکلی نداره فقط مونده phpmyadmin که نمیدونم از کجا بیارمش
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1391، 04:30 ب‌ظ توسط Yuness »
I want then i can

آفلاین Yuness

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 02 امرداد 1391، 05:04 ب‌ظ »
اینجا  https://help.ubuntu.com/community/phpMyAdmin روش نصب phpmyadmin رو نوشته
و نوشته که phpmyadmin یه رابط کاربری واسه مدیریت my sql  هست و باید جدا نصب بشه من فکر میکردم که با همون my sql تو synaptic نصب میشه ولی نصب نشده.تو package ها هم نمیدونم کدومش مال phpmyadmin هست سرچ کردم این لینک بالا رو پیدا کردم اکثر آموزش ها نصب phpmyadmin  رو با terminal گفتن منم الان  دستور sudo apt-get install phpmyadmin رو زدم داره دانلود میکنه خدا به خیر بگذرونه ولی خیلی جالبه
I want then i can

آفلاین Yuness

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 02 امرداد 1391، 05:16 ب‌ظ »
نصب شد.فقط طبق راهنمایی های اون لینک که گفتم سه دستور :

sudo dpkg-reconfigure -plow phpmyadmin

و

sudo ln -s /etc/phpmyadmin/apache.conf /etc/apache2/conf.d/phpmyadmin.conf

و

sudo /etc/init.d/apache2 reload

رو اجرا کردم و الان http://localhost/phpmyadmin رو دارم . یه پیشنهاد دارم اگه یه مقاله از انواع روش های نصب  php/mysql/phpmyadmin
تو اوبونتو تهیه بشه هر کاربری با هر سطح دانشی می تونه ازش استفاده کنه . من تازه کارم و دستورات رو زیاد بلد نیستم اگه دوستان حرفه ای زحمتش رو بکش مبتدی هایی مثل من زودتر به جواب می رسن.با تشکر از همه
I want then i can

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #12 : 02 امرداد 1391، 05:20 ب‌ظ »
شما php رو نصب کردی !
منتها یکم ساده و سریع تر
اتفاقا برعکس.
اگه از سیناپتیک نصب کنی دردسر کانفیگ و این‌چیزا رو نداری.
من خودم apache, mysql و php رو از سیناپتیک نصب کردم و الان خیلی خوب و کامل با هم مچ هستن و بهم کار میدن.
سینتاپیک نرم افزار های مرتبط رو دریافت میکنه دیگه کانفیقش با خودته
الان آپاچی نصب شده و باقی موارد هم نصب بشن باز هم نمیشه روش یه سیستم مدیریت محتوا مصب کرد چون باید مای اسکیو ال و آپاچی با هم ست بشن
تنظیمات و اطلاعات محل فایل ها اینا باید تو کافیگ آپاچی وارد بشه
من تا به حال جدا جدا نصب نکردم
روی سنت اوس با نصب کلکسو خودش آپاچی و مای اسکول و پی اچ پی رو نصب میکنه و تنظیماتش هم داخلش هست
برای اوبونتو هم یه پنل رایگان و آزاد هست به اسم zpanel البته فکر نکنم مثل کلکسو خودش ست کنه همه چی رو :) ولی برای مدیریت هاستینگ و اکانت ها بدردتون میخوره
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
« پاسخ #13 : 02 امرداد 1391، 05:29 ب‌ظ »
Zend Studio یه ایدیتور فوق العاده قوی هست .
http://www.zend.com/en/products/studio/downloads
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Yuness

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 02 امرداد 1391، 05:31 ب‌ظ »
یعنی الان نمیشه من تو php به mysql وصل بشم؟
I want then i can