انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برای نصب ubuntu احتیاج به تغییر پارتیشن بندی داریم؟  (دفعات بازدید: 2250 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 174
ubuntu 12.04 چه فرمت هایی و برای پارتیشن بندی ساپورت میکنه؟
هارد من 4 درایو داره. درایو C من FAT 32 و بقیه درایو ها NTFS .... سوال اینجاس که اگه ubuntu  نصب کنم تکلیف این درایو ها چی میشه؟ فرمت میشن؟ پاک میشن؟ یا فقط درایو C پاک میشه ؟

ممنون میشم کمکم کنید

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
با سلام خیلی خوش آمدید
قبلا راجع به این موضوع توضیح کامل داده شده است بنده هم در اینجا اشاره می کنم
اگر می خواهید اوبونتو و ویندوز را کنار هم داشته باشید بهتر است یک پارتیشن خالی برای آن در نظر بگیرید و آن را پارتیشن بندی نشده قرار دهید هنگام نصب حجمی در حدود 2 گیگ به عنوان swap  انتخاب کنید و مابقی را به عنوان / (روت) قرار دهید که به صورت ext4 پارتیشن بندی می شود البته بعد از نصب اوبونتو هم fat32 و هم ntfs را پشتیبانی می کند اگر هم می خواهید به جای ویندوز نصب کنید که تنها کافیست درایو c را حذف کنید و به صورت پارتیشن بندی نشده قرار دهید
ضمنا یه سوال شما از چه ویندوزی استفاده می کنید که پارتیشن بندی آن fat32 است؟
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
با سلام خیلی خوش آمدید
اگر می خواهید اوبونتو و ویندوز را کنار هم داشته باشید بهتر است یک پارتیشن خالی برای آن در نظر بگیرید و آن را پارتیشن بندی نشده قرار دهید هنگام نصب حجمی در حدود 2 گیگ به عنوان swap  انتخاب کنید و مابقی را به عنوان / (روت) قرار دهید که به صورت ext4 پارتیشن بندی می شود البته بعد از نصب اوبونتو هم fat32 و هم ntfs را پشتیبانی می کند اگر هم می خواهید به جای ویندوز نصب کنید که تنها کافیست درایو c را حذف کنید و به صورت پارتیشن بندی نشده قرار دهید
نیازی به این کارها نیست!
از اون جا که احتمالا مبتدی هستین و شاید هم توی درایو هاتون اطلاعات حیاتی داشته باشین، کافیه هنگام نصب گزینه install alongside windozd رو انتخاب کنید و مشخص کنید چه مقدار فضا به اوبونتو اختصاص داشته بشه.
همین!
ویندزدشم حتما xp هست دیگه.

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
با سلام خیلی خوش آمدید

درود بر شما دوست عزیز
من روی لب تاپ دوستم ابونتو 12.04 را نصب کردم ولی قبل از آن کلیه پارتیشن ها را فول فرمت کردم. ولی برای سیستم خودم
میخام کلن ویندوز را حذف کنم ولی میترسم اگه از هاردم بک آپ نگیرم اطلاعاتم پاک بشه .. مشکلم اینه

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
با سلام خیلی خوش آمدید
نیازی به این کارها نیست!
از اون جا که احتمالا مبتدی هستین و شاید هم توی درایو هاتون اطلاعات حیاتی داشته باشین، کافیه هنگام نصب گزینه install alongside windozd رو انتخاب کنید و مشخص کنید چه مقدار فضا به اوبونتو اختصاص داشته بشه.
همین!
ویندزدشم حتما xp هست دیگه.

دوست عزیز ممنون از پاسخ شما
من میخام تو یکی از درایو هام اطلاعاتمو بریزم و بعدا" در ابونتو اونا را استفاده کنم ( مثل آهنگ فیلم اسناد و مدارک و عکس ) و دیگه ویندوز نداشته باشم .... میخام ببینم اصن همچین امکانی وجود داره؟ یا اصن اون داریو تو اوبونتو خوانده نمیشه؟
ضمنا" من میخام از طریق بوت اوبونتو را نصب کنم نه از طریق ویندوز ایکس پی
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1391، 08:50 ب‌ظ توسط Pedram Mazaheri »

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
اگه سوالت رو درست فهمیده باشم !

تمام درایوهایی که در ویندوز دارید در اوبونتو قابل دسترسه !‌

مثال میزنم : شما تو ویندوز یه درایو واسه فیلم دارید(   fat32 یاNTFS) !‌وقتی اوبونتو رو درست نصب کنید همون درایو تو اوبونتو با همان نام قابل دسترس هست !
و هیچ اطلاعاتی از بین نمیره !

---
پیشنهاد :
فعلا ویندوز رو داشته باشید یعنی روی سیستم هردو سیستم عامل باشه تا یه کم با اوبونتو آشنا بشید.
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1391، 09:05 ب‌ظ توسط smemamian »
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب اطلاعاتت رو روی پارتیشن اول یا آخر (یه‌کدوم که توش ویندوز نصب نیست) کپی کن، بعد بقیه‌ی پارتیشن‌ها رو پاک کن و یه پارتیشن ext4 به حجم ده گیگ بساز برای ریشه(/)، یه پارتیشن swap به حجم رمت بساز برای کمک به رم و بقیه رو هم یه پارتیشن ext4 کن که فایل‌های شخصی‌ات رو توش نگه داری(/home). موقع نصب something else رو بزن و بگو که می‌خوای هرکدوم چی باشن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
یه پارتیشن swap به حجم رمت بساز ...
2 برابر بهتر نیست ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
2 برابر بهتر نیست ؟

اون قدیما که حجم رم‌ها کم بود و کفاف نمی‌داد دو برابر می‌زاشتن. اما الآن که رم‌ها زیاد شده، کفاف خودش رو می‌ده. زیاد کردن حجم swap هم باعث می شه آدرس‌دهی بهش سخت بشه و سرعت پایین بیاد. پس همون اندازه‌ی رم الآن کفایت می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
اگه سوالت رو درست فهمیده باشم !

تمام درایوهایی که در ویندوز دارید در اوبونتو قابل دسترسه !‌

مثال میزنم : شما تو ویندوز یه درایو واسه فیلم دارید(   fat32 یاNTFS) !‌وقتی اوبونتو رو درست نصب کنید همون درایو تو اوبونتو با همان نام قابل دسترس هست !
و هیچ اطلاعاتی از بین نمیره !

---
پیشنهاد :
فعلا ویندوز رو داشته باشید یعنی روی سیستم هردو سیستم عامل باشه تا یه کم با اوبونتو آشنا بشید.

ممنون دوست عزیز .... شما همیشه تو تاپیک های من جواب های خوبی میدی
دقیقا" درست متوجه شدی سوالمو
راستش نوب هستم اما کار کردم با ابونتو تقریبا میدونم چیه ... اما میترسم درایو هام یهو پاک بشه ....فضا برای بک آپ هم ندارم

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
خواهش دوست عزیز. وظیفه است .

این کتاب رو یک بار مطالعه کنید :
http://azadrah.net/2012/04/azadrah-presents-ubuntu-for-beginners-guide