خب بله شما یه مثال خوب زدین که ترمینال بهتره ولی همیشه اینطوری نیست هست؟ بعضی موقع ها کار رو پیچیده تر میکنه. اگه بخایم همش با ترمینال کار کنیم برای بیشتر کارها ادم احساس میکنه به جا پیشرفت تو تکنولوژی پسرفت کرده.
اقا رسول گفته خوب هرکی نیاز داره برنامه نویسی میکنه اون کار رو. خوب همه که مثل شما و دوستان وارد نیستن. خیلی ها تازه واردن و علاقه ای هم به برنامه نویسی ندارن فقط چون از ویندوز خسته شدن اومدن سمت گنو بعدشم بهتر نیست همه جور برنامه چه گرافیکی چه ترمینالی داشته باشیم تا کاربر ازاد باشه تو انتخاب؟ شاید بگین خب تو نحوه استفاده از لینوکس ازاد هستن در صورتی که نیستن. چرا؟ چون وقتی برای یک کاری یه برنامه گرافیکی وجود نداره طرف مجبوره بره سمت کدنویسی و ترمینال و...
کسی مقصر نیست خدایی نکرده کسی ناراحت نشه من میگم فقط کسایی که برنامه نویس هستن و علاقه و وقتش رو دارن اقدام کنن تا کمی لینوکس کارپسند تر بشه همین.
ممنون
در مورد پاراگراف اولتون باید بگم که راستش همهی کارا با ترمینال راحتتر انجام میشه
البته نظر شخصی منه و ممکنه برای خیلیها صادق نباشه ولی شما برای این فکر میکنید سختتره چون شاید چیزی ازش بلد نیستین و حتی اگه از محیط گرافیکی هم چیزی بلد نبودین قطعا کار کردن با کامپیوتر ممکن بود براتون سخت باشه (چیزی که روزهای اولی که هممون کامپیوتر داشتیم تجربش کردیم) در مورد پسرفت و پیشرفت هم باید بگم به محیط متنی یا گرافیکی ربطی نداره! مهم اینه کارت به بهترین شکل انجام بشه. مثلا ما الان نمیتونیم توی محیط متنی پیشرفت کنیم؟ و فقط هر کی بیاد یه فرونتاند برای برنامههای متنی بنویسه یا کلا برنامهی گرافیکی درست کنه پیشرفت محسوب میشه؟
فکر کنم تایپک داره از موضوع خارج میشه بهتره بحث اینکه کدوم محیط بهتره رو ادامه ندیم و اگه علاقهای به همچین بحثی داشتین یه تایپک جدا بزنین
و اما در مورد چیزی که لازم دارین:
اگه توانایی یا حوصله و یا علاقهای به کار کردن با ابزارهای متنی ندارین خب ابزارهای گرافیکی هم به اندازهی کافی هستن!
مثلا برای همین آریا2 میتونید از پرسپولیس استفاده کنید توی محیط گرافیکی؛ من با پرسپولیس کار کردم تقریبا همهی امکانات آریا2 رو توی خودش داره. میتونید از اون استفاده کنید.
فکر کنم تو تایپکهای قبلی گفتین توی نصب پرسپولیس مشکل دارین. بهتره یه تایپک بزنین و مشکلتون رو دقیقا عنوان کنید تا دوستان بتونن راهنماییتون کنن.