@ مینیون
تاپیک جدا زده بودم زیاد نتیجه خاصی نگرفتم گفتم بهتره تو این تاپیک مطرحش کنم تا کاربران سریعتر در جریان قرار بگیرند .
من هیچ وقت ندیدم که با شات دان شدن به فایل در حال دانلود آسیبی برسه
من هم اینو یه احتمال میدونم ولی چون در حین عملیات فرمان شات دان صادر میشه احتمال اینکه تداخل پیدا بشه و اطلاعات سیو نشه ، بسیار هست ..
فکر میکنم aria یه آپشن داره که بعد از اتمام دانلود میتونه یه دستور رو اجرا کنه که شامل خاموش شدن هم میشه
خب دوست من شما که میگید "کار کردن باهاش رو یاد. نگرفتید " هر مطلبی تو این تاپیک مطرح شده بوده رو یاد گرفتم خودتون هم بهتر میدونید که همچین چیزی رو حتی خود شما که قدیمی تر هستید هم نمیدونید . اینکه من بدونم یه آپشنی وجود داره که بدرد نمیخوره .. شاید سوییچ های زیادی باشه که کار های زیادی انجام بدن ولی در حال حاضر تو انجمن مطرح نشدن .
در مورد بسته بودن در لپ تاب و مشکلات مربوط بهش ، باید توی اوبونتو دنبال راه حل بگردید. نه توی aria
درسته ولی این ارور هایی که گذاشتم مربوط به زمانی میشن که در لپتاپ رو باز کردم بعد از چند ثانیه خاموش شد و این لاگ ها هم ثبت شده بودن . این رو مطرح کردم که اول ببینم چه مشکلی برای aria2 بوجود اومده و اصلا چرا این حالت برای لپتاپ پیش میاد ؟ و چطور میشه رفعش کرد .
حدود 3 سالی هست از aria2 + cron دانلود های شبانه را انجام میدم . طبق راهنمایی همین تاپیک هیچ مشکلی از بابت خرابی فایلها بعد از خاموش شدن کامپیوتر نداشتم . aria2 دانلود منیجر خیلی عالی هست اما متاسفانه یه واقعیتی به نام نبود یه رابط گرافیکی درست و حسابی این وسط وجود داره که نمیشه اون رو کتمانش کرد .
رابط گرافیکیش برای من اهمیت نداره هدف اینکه چیزی که من نیاز دارم رو انجام بده . حالا اگر رابط گرافیکی هم داشت بهتر .
(دلیل اینکه گفته بودم یه برنامه که گرافیکی باشه این بود که گفتم شاید معادلی باشه که کارایی مد نظر بنده رو داشته باشه ولی تا جایی که چک کردم بهترین مینجیر همین aria2 هست !! البته نسبت به بقیه منیجر ها )
جدیدا هم این پیغام ها مداوم تو فایل لاگ تکرار میشن که رو اعصاب هست نمیدونم
علتش چیه و به چه معنی ای هست :
2014-12-07 01:11:23.812698 [ERROR] [AbstractCommand.cc:341] CUID#10 - Download aborted. URI=http://xx.net/example.mp4
Exception: [SocketCore.cc:772] errorCode=1 Failed to receive data, cause: Connection reset by peer
and
Exception: [AbstractCommand.cc:312] errorCode=29 URI=http://test.com/test.rar
-> [HttpSkipResponseCommand.cc:224] errorCode=29 The response status is not successful. status=503
- منیجر uGet رو هم تست کردم سیستم تو صف دانلود گذاشتنش اصلا جالب نبود و فکر کنم بکار من نمیاد
با تشکر.