اول یه تشکر خیلی خیلی خیلی توپ به آقا آرمان گل که این تاپیک رو راه انداخت. به شخصه الان یک ماهه دارم با کرون + آریا دانلود می کنم و کلی چیزا هم یاد گرفتم.
دستوراتی که من میذارم واسه ی دانلود ایناس:
15 01 * * * aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k 1M -d /home/kubuntu/Downloads -i /home/kubuntu/Desktop/Link.txt -l downloadlog --log-level=notice > logdownloadaria2c && echo "my password" | sudo -S apt-get -y dist-upgrade && echo "my password" | sudo -S bash ~/Dialogshutdown
30 06 * * * pkill aria2c
35 06 * * * echo "my password" | sudo -S shutdown -h now
دانلود ساعت 1:15 شروع میشه.
اگه دانلود زودتر از 6:30 تموم بشه خب طبق دستور اول سیستم بعد از دانلود کردن و آپگرید کردن سیستم، خاموش میشه
اگه هم تا 6:30 طول کشید خب اول قطع میشه. بعد از 5 دقیقه خاموش میشه
اینجوری نه ترافیک هدر میره نه برق
اگه لینکی هم واسه دانلود نباشه و سیستم هم نیازی به آپگرید نداشته باشه و منم ساعت 1:15 پاش نشسته باشم، یه دیالوگ بهم میده که بدون اجازه خاموش نشه و من اگه کار دارم بتونم کنسل کنم و بعد دستی خاموش کنم. اگه هم که خواب بودم و چیزی نبود واسه ی دانلود خب خاموش میشه دیگه.
برای اون اسکریپت دیالوگ توی بش هم از دوست خوبم M!lad جان کمک گرفتم. دمش گرم.
من عاشق این جور دستوراتم، ذهن آدم رو باز می کنن. باعث میشه آدم چیزای جدیدتری بیاد تو ذهنش واسه عملی کردن اون ایده ها و در نهایت منجر به یادگیری میشه.
واسه همین من برنامه های تحت ترمینال رو به گرافیکی ترجیح میدم. اصلا چه کاریه با GUI کار کنیم؟؟ میزکار فقط واسه کیف کردن از محیط دسکتاپه. واسه کار کردن توی ترمینال آدم خیلی به نفعشه تا محیط GUI. دروغ میگم؟؟ آره؟؟
اصن به من چه