انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پایان زندگی اوبونتو ۶.۱۰  (دفعات بازدید: 5770 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
پایان زندگی اوبونتو ۶.۱۰
« : 08 فروردین 1387، 07:56 ب‌ظ »
لندن ، ۲۵ مارچ ۲۰۰۸:
اوبونتو خبر اتشار ۶.۱۰ را تقریبا ۱۸ ماه پیش در ۲۶ اکتبر ۲۰۰۶ اعلام کرد. مانند نسخه‌های پیشین ، اوبونتو خود را متعهد به پشتیبانی ۱۸ ماهه از این انتشار و رفع باگ‌ها ومشکلات این انتشار می‌دانست. مدت پشتیبانی در جمعه ۲۵ آپریل ۲۰۰۸ به پایان خود نزدیک می‌شود. در آن زمان ، اخطارهای امنیتی اوبونتو شامل اطلاعاتی در مورد بروزرسانی بسته‌های اوبونتو ۶.۱۰ نخواهد بود.
راه بروزرسانی مورد پشتیبانی اوبونتو ۶.۱۰ ، اوبونتو ۷.۰۴ می‌باشد. راهنمای بروزرسانی و اخطار‌ها در این‌جا قابل مشاهده است. توجه داشته باشید که بروزرسانی ار اوبونتو ۶.۱۰ به اوبونتو ۷.۱۰ و نسخه‌های بالاتر فقط از طریق بروزرسانی چند مرحله‌ای قابل پشتیبانی خواهد بود. بدین صورت که ابتدا بروزرسانی به اوبونتو ۷.۰۴ و سپس بروزرسانی به اوبونتو ۷.۱۰ صورت گیرد.
بروز رسانی امنیتی و حل مشکلات برای هر دو اوبونتوی ۷.۰۴ و ۷.۱۰ همچنان ادامه خواهد داشت. تمام اطلاعیه‌های بروزرسانی رسمی برای انتشار اوبونتو به لیست خبری اعلان امنیتی اوبونتو فرستاده خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر در مورد لیست خبری اعلان امنیتی اوبونتو این‌حا را مشاهده بنمایید.
از زمان انتشار رسمی اوبونتو در اکتبر ۲۰۰۴ ، اوبونتو مورد توجه‌ترین توزیع گنو/لینوکس با میلیون‌ها کاربر در منازل ، مدارس ، دفاتر تجاری و ادارات دولتی در سرار جهان بوده است. اوبونتو برنامه‌ای آزاد ، بدون هزینه برای دانلود بوده و کاربران مجاز به تغییر محیط کاربری و برنامه‌های خود برای تامین نیاز های خود می‌باشند.

پ‌ن: خدا رحمتش کنه. فکر کنم که بیشتر کاربرا از این نسخه شروع کرده باشن.
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1387، 08:12 ب‌ظ توسط sorena »
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: پایان زندگی اوبونتو ۶.۱۰
« پاسخ #1 : 09 فروردین 1387، 06:13 ب‌ظ »
من خودم از اون شروع كرده بودم نسخه خوبي بود
یا علی

lomion

• مهمان
« پاسخ #2 : 09 فروردین 1387، 06:49 ب‌ظ »
و خداوند رحمت کناد اوبونتوی سمندر نام را که به سالی از سالیان خانواده اوبونتو را با ورودش پربارتر کرد. و با آنکه رسیده نبود (یکی از معانی Edgy یکی از مراحل دگردیسی سمندر آبی است) اما با همان توانست بسیاری را به جرگه اوبونتو بیاورد و یاران اوبونتو را ۶ ماه به جلو برد... چه شش ماه چه بیش... اکنون نوبت آن است که به عنوان یکی از افتخارات خانواده اوبونتو شاهد پیشرفت نوادگانش باشد...
روحش شاد! ;)

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #3 : 09 فروردین 1387، 09:07 ب‌ظ »
اخههههههههههههه . غم آخر باشه :D
چه تجربه هایی داشتیم

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 09 فروردین 1387، 09:56 ب‌ظ »
متأسفانه افتخار آشنایی این سمندر رو من نداشتم، چون از dapper drake شروع کردم و اینقدر دوستش داشتم که حاضر نبودم که از دست بدمش و واسه همین تا تشریف فرمائی فیستی یار و همراه من بود  ;)
ولی انسان از بچگی «از دست دادن ها» رو داره تجربه می کنه (از دست دادن اسباب بازی های عزیزمون، از دست دادن دندون‌های شیریمون، از دست دادن اون دوران خاطره‌انگیزمون، از دست دادن عزیزانمون و ... :( ) تا خودش رو برای «بزرگترین از دست دادن» آماده کنه....

سمندرآبی رو هم از دست دادیم، انشالله که قدر «داشته هامون» رو داشته باشیم  ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1387، 01:38 ق‌ظ »
احتمالا اون موقع که این سمندر آبی به دنیا اومده بود ما تو توهم ویندوز اکس پی و در رویای ویندوز ویستا بودیم ! به عمر ما که قد نداد با این سمندر آبی کار کنیم ولی به جرات می تونم بگم با این میمون شجاع واقعا دارم حال می کنم .

بین خودمون باشه این اوبونتو هم شده معشوقه من !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #6 : 10 فروردین 1387، 08:58 ق‌ظ »
موقعی که سمندر آبی بود ما توی رویای ویندوز ویستا بودیم که بر پدر پدر ... لعنت!با این سیستم مزخرف!
پدر سیستم مارو در آورد!
ولی من بدون اوبونتو یه روز هم دووم نمیارم! :P

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #7 : 14 فروردین 1387، 09:36 ق‌ظ »
lهیچ وقت یادم نمی ره وقتی سی دی هاش رو از طریق پست در خونه آوردن. اون موقع هنوز تو نخ ferdora و  Suse به سر می بردیم اما از وقتی که اون اومد دلم ما را برد که برد اما حالا که داره می ره انگار یه پیر داره می ره.
اما خیالی نیست ۲۲ روز تا تولد کوچک خاندان اوبنتو باقی است و چشم ما به آینده روشن
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #8 : 14 فروردین 1387، 04:02 ب‌ظ »
اون موقع من از نسخه قبلش یعنی 6.06 استفاده میکردم و با دوستم (خدا بیامرزدش :( ) رفته بودیم توی یک روستای دور از شهر چند روز استراحت کنیم و بیخیال همه چیز باشیم. لپ‌تاپم رو هم برده بودم و همونجا با هم گفتیم آپگرید میکنیم به 6.10 خدابیامرز. اینترنت که هیچی، حتی موبایل هم آنتن نمیداد کمک بگیریم. سیستم خراب شد و وسط نصب گیر کرد و تمام استراحت ما در اون چند روز شد وررفتن به سیستم! روز آخر درست شد و ماهم دعا میکردیم به جون آقا مهدی که دیسک هما رو هم برام فرستاده بودن و تونستیم چند ساعت آخر یک آهنگی گوش کنیم! :P

خدا بیامرزتت 6.10 :D
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #9 : 20 فروردین 1387، 10:27 ق‌ظ »
منم از ۶.۰۶  اوبونتو رو شروع کردم. اولین بار هم برداشتم ویندوز ایکس پی اوریجینال نوت بوکم رو پاک کردم و جاش اوبوبنتو ریختم. بدون هیچ پیش زمینه ای ولی این فروم خیلی بهم کمک کرد.
۶.۱۰، خدا بیامورزدت  ::)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #10 : 26 اردیبهشت 1387، 12:46 ق‌ظ »
منم از 6.06 شروع کردم اما به هر حال مرحوم از خانواده اوبونتو بودن ! خدا رحمتشون کنه ! نور بباره ... که ما رو از دست ... نجات دادن !  ;)