انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

دلیل عدم اقبال عمومی به لینوکس چی بوده؟

دیر وارد شدن لینوکس به عرصه بازار سیستم‌عامل با مصرف خانگی
10 (20.8%)
user friendly  نبودن
1 (2.1%)
ترس از متن‌باز بودن و امنیت متن‌بازی لینوکس
0 (0%)
پیش‌ قضاوتی و عدم اعتماد اولیه به لینوکس
11 (22.9%)
دیر گرافیکی شدن لینوکس
4 (8.3%)
ترس از تغییر ابزار مورد استفاده
10 (20.8%)
موردی دیگر (لطفا  ذکر کنید)
3 (6.3%)
نرم‌افزار‌ها و بازی‌های رایج در ویندوز و عدم کار کردن آنها در لینوکس
9 (18.8%)

مجموع آرای اعضا: 48

بستن رای گیری: 31 شهریور 1391، 12:34 ب‌ظ

نویسنده موضوع: دلیل عدم اقبال عموم مردم جهان به لینوکس؟  (دفعات بازدید: 8604 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : دلیل عدم اقبال عموم مردم جهان به لینوکس؟
« پاسخ #15 : 03 امرداد 1391، 05:46 ب‌ظ »
اره، قبول دارم یه مقدار زیادیش هم عادته، ولی خب از اون‌جایی که یکی از تفریحات بزرگم نوشتنه و روزی ۵-۶ صفحه می‌نویسم، به وضوح احساس می‌کنم که نوشتن فارسی تو لیبره آفیس با HUD برام خیلی خیلی راحت‌تره از گشتن تو ریبون‌های آفیس ۲۰۱۰ برای پیدا کردن یه گزینه‌ست که معمولا ترتیب منظقی هم نداره. بحث این نیست که لیبره آفیس خیلی شاخ شده الآن (البته ویژگی‌های خیلی خوبی هم بهش اضافه شدن)، ضحبت اینه که آفیس مایکروسافت خیلی افت کرده نسبت به نسخه‌ی مثلا ۲۰۰۳ خودش. فقط می‌تونم امیدوار باشم که آفیس ۲۰۱۳ مایکروسافت از این آشفتگی فعلی دربیاد، چون استفاده از نرم‌افزار خوب حق همه‌ی مردمه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #16 : 03 امرداد 1391، 06:04 ب‌ظ »
بحث تکراری مقایسه‌ی گیمپ و فتوشاپ تو هر تایپیکی کم بود، مقایسه‌ی آفیس و لیبر هم اضافه شد :|
اصلا نه آفیس نه لیبر. فقط کالیگرا!
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #17 : 03 امرداد 1391، 09:16 ب‌ظ »
این بحث ها رو ول کنید !
دلیل این که مردم نمیرن سراغ لینوکس همه اون مواردی که ذکر کردین هست
هر کدوم به اندازه خودش !
عدم اطلاع صحیح و ترس از تغیر و موارد این چنینی باعث میشه نرن سراغ لینوکس
کمبود برنامه و بازی و مشکل درایو و ... هم باعث میشه اونایی که رفتن دوباره برگردن ویندوز
همشون باید حل بشه ... ::)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین مبین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #18 : 03 امرداد 1391، 10:32 ب‌ظ »
عدم بازاریابی و تبلیغات و نداشتن روابط عمومی
ما به اندازه ی ما هم که شده حق داریم

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #19 : 04 امرداد 1391، 01:52 ق‌ظ »
اصلا چه اصراریه که همه لینوکسی شن؟ اصلا سودش چیه؟ شما خودت با لینوکس یا حالا هر چی که باهاش حل میکنی کار کن و بدون که اگه عمرت رو صرف عوض کردن عقیده ی مردم بکنی فقط حرومش کردی. اینو به تجربه میگم. برخی آدما مخصوصا توی جامعه ی ایران به شدت متحجرند و در مقابل هر تغییری موضع میگین. همین امروز من در یک کتاب فروشی با تعجب مشاده کردم که با یک نرم افزار تحت داس کار میکردن.تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
با حرفهای آقای مهدی هم موافقم. هر گونه تعصب هم در مورد لینوکس یا هر چیزی محکومه. جز در موارد خیلی خاص، اکثر نرم‌افزار های ویندوزی به دلیل رویکردهای تجاری، ار معادل های لینوکسی قوی تر هستند. اما هر کسی به هر دلیلی میتونه از لینوکس استفاده کنه. مثل خود من که چند ساله کلا با لینوکس کارهامو انجام میدم.
Godisnowhere

آفلاین theMaster

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #20 : 04 امرداد 1391، 04:18 ق‌ظ »
در بعضی مواقع هم باید انصاف رو رعایت کرد. بعضی از نرم افزارهای توی ویندوز خیلی قوی هستن. مثلا شما میگی گیمپ یا بلندر ولی خداییش اینا از نمونه های ویندوزی خود مثل فتوشاپ یا مایا خیلی عقب ترن.. ولی نباید توقع زیادی داشت همینکه بدون پرداخت هزینه ای ازشون استفاده میشه خودش حرفیه.. بیشتر کسایی هم که (مخصوصا تو ایران)میرن سمت لینوکس یا به خاطر عشق و علاقه است یا واقعا برای کپی رایت احترم قائلن. وگر نه میگن منکه بابت همون ویندوزشم پولی نمیدم.چرا لینوکس نصب کنم خودمو عذاب بدم.من به شخصه به خاطر علاقه مندی و هم بحث کپی رایت محصولات ویندوزی اومدم تو لینوکس. ولی بعضیا به خاطر بازیاشون نمی تونن بیان. همینکه میگی لینوکس میگن برو بابا بازیا توش اجرا نمیشه.
الان نزدیکی دوسه هفته است به ندرت میرم سراغ ویندوز. اونم به دلیل برنامه نویسی تو محیط ویندوزه. چون پروژه های دانشجویی انجام میدم و درخواستها هم بیشتر همون برنامه نویسی ویندوز هستش و مجبورم برم سراغش.
یکی از راه هایی که می تونه استفاده از لینوکس رو همه گیر کنه همین دانشگاهها هستن.. اگه تو ایران هم بابت خرید نرم افزار پول پرداخت می شد مطمپن باشید کاربرای لینوکس ایران الان خیلی خیلی یشتر از اینا بودن
 ::)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #21 : 04 امرداد 1391، 04:25 ق‌ظ »
کلا ما در اقتصاد یه دریای سرخ داریم که برای بقا باید بجنگی و یک دریایی هم دریای آبی هست که شما براحتی میتونید یکه تاز باشید .
مثال فرض کنید توی یه خیابون که همه پیتزا میفروشن شما هم بیان پیتزا بفروشی ،برای بقا باید بجنگی .اما همین پیتزا فروشیت رو ببر یه مکانی که هیچ پیتزا فروشی نیست ، اگر پیتزا هات خوب باشه شما طلایه دار میشید.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #22 : 04 امرداد 1391، 04:35 ق‌ظ »
وضعیت لینوکس ، مک و ویندوز هم همین طور هست.

آفلاین مبین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #23 : 04 امرداد 1391، 05:08 ق‌ظ »
اصلا چه اصراریه که همه لینوکسی شن؟ اصلا سودش چیه؟ شما خودت با لینوکس یا حالا هر چی که باهاش حل میکنی کار کن و بدون که اگه عمرت رو صرف عوض کردن عقیده ی مردم بکنی فقط حرومش کردی. اینو به تجربه میگم. برخی آدما مخصوصا توی جامعه ی ایران به شدت متحجرند و در مقابل هر تغییری موضع میگین. همین امروز من در یک کتاب فروشی با تعجب مشاده کردم که با یک نرم افزار تحت داس کار میکردن.تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
اینجا الان یه سوال فنی برام پیش اومد : کی شما رو مجبور کرده از لینوکس استفاده کنید ؟؟
اتفاقا این ویندوز و مک هستند که با تبلیغات وحشناک و هزینه بر خودشون حس استفاده از محصولاتشون رو در بقیه القا می کنن !!

دقیقا مفهموم آزادی نرم افزار یعنی چی ؟؟؟
طرف حال می کنه از سیستم عامل dos استفاده کنه ، گناه رعایت حق تالیف و نکردنش هم پای خودشه
خب لابد اعتقاد داره سیستمش اون کارهایی رو که برای فروش کتاب لازم رو انجام میده

ما توی این مملکت بیشتر روی معنی آزادی مشکل داریم تا تحجر !!
ما به اندازه ی ما هم که شده حق داریم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 04 امرداد 1391، 06:31 ق‌ظ »
مثلا شما میگی گیمپ یا بلندر ولی خداییش اینا از نمونه های ویندوزی خود مثل فتوشاپ یا مایا خیلی عقب ترن.

من که چیزی حالیم نمی‌شه از این برنامه‌ها، ولی کسانی که کارشون گرافیک سه‌بعدی هست اکثرا بر این حقیقت متفق‌القول هستن که بلندر از مایا قوی‌تره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #25 : 04 امرداد 1391، 10:06 ق‌ظ »
اینم یه خبر جالب و دست اول دیگه! حتما مطالعه کنید و لذت ببرید:)
بیش از ۱۵۵۰۰۰ هسته پردازنده و خروجی بیش از ۳ پتافلاپس با ماشین IBM و سوزه اینترپرایز
http://goo.gl/IBwwV

راستی منم معتقدم که دلیلی نداره همه لینوکس کار کنن ولی امیدوارم مارکت شیر بیشتری تو کامپیوترهای خانگی داشته باشه. در واقع هرچی این مارکت شیر بیشتر بشه تولیدکنندگان توزیعهای لینوکس خانگی هم مجبور میشن (مثل نسخه‌های سرور) نرم‌افزارهای بهتر و کم ایرادتری تولید کنن و دست کاربر بدن :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #26 : 04 امرداد 1391، 01:16 ب‌ظ »
اینجا الان یه سوال فنی برام پیش اومد : کی شما رو مجبور کرده از لینوکس استفاده کنید ؟؟
اتفاقا این ویندوز و مک هستند که با تبلیغات وحشناک و هزینه بر خودشون حس استفاده از محصولاتشون رو در بقیه القا می کنن !!

دقیقا مفهموم آزادی نرم افزار یعنی چی ؟؟؟
طرف حال می کنه از سیستم عامل dos استفاده کنه ، گناه رعایت حق تالیف و نکردنش هم پای خودشه
خب لابد اعتقاد داره سیستمش اون کارهایی رو که برای فروش کتاب لازم رو انجام میده

ما توی این مملکت بیشتر روی معنی آزادی مشکل داریم تا تحجر !!

خودت هم فهمیدی چی گفتی؟
Godisnowhere

آفلاین theMaster

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #27 : 04 امرداد 1391، 07:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
من که چیزی حالیم نمی‌شه از این برنامه‌ها، ولی کسانی که کارشون گرافیک سه‌بعدی هست اکثرا بر این حقیقت متفق‌القول هستن که بلندر از مایا قوی‌تره
اگه اینطور باشه پس کسی بابت نرم افزارایی مثل 3dmax و maya چندهزار دلار پول نمیده. همه میان بلندر کار میکنن. و اون شرکتا هم باید جمع کنن برن ;D

آزادی یعنی آزادی
کسی کسی رو بخاطر چیزی مجبور نکنه. همه حق انتخاب دارن. هرچند غلط باشه
پس آزاد باشید و بگذارید دیگران هم آزادانه تصمیم بگیرند

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #28 : 04 امرداد 1391، 08:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگه اینطور باشه پس کسی بابت نرم افزارایی مثل 3dmax و maya چندهزار دلار پول نمیده. همه میان بلندر کار میکنن. و اون شرکتا هم باید جمع کنن برن ;D

آزادی یعنی آزادی
کسی کسی رو بخاطر چیزی مجبور نکنه. همه حق انتخاب دارن. هرچند غلط باشه
پس آزاد باشید و بگذارید دیگران هم آزادانه تصمیم بگیرند
باید قبول کنیم برخی نرم افزار های آزاد برتر هستن برخی نرم افزار های غیر آزاد هم همینطور
و صرف رایگان بودن دلیل بد بودن نمیشه
برای مثال وردپرس آزاد و برترین هست برای وبلاگ
ولی با این حال بعضیا دلشون میخواد پول بدن برای یه چیز بدتر ! (مازوخیسم شنیدی ؟)
بلندر هم در بسیاری موارد برتر از نرم افزار های مشابهش هست (در صورتی که هر دو رایگان باشن) باز هم انتخاب خیلی ها بلندر خواهد بود
البته اگه بلندر چند هزار دلار بود و مایا رایگان من مطمئن هستم خیلیا میومدن بلندر میخریدن و میگفتن مایا دیگه چیه مفته آشغاله
این یه تفکر اشتباه هست که هر چیز رایگانی بد هست و یا این که بد تر از نسخه پولیش هست
و با همین تفکر غلط ئول خیلیا بیهوده تلف میشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #29 : 04 امرداد 1391، 09:15 ب‌ظ »
ببخشید دوستان دارم نظر میدم.
به خاطر این عذر خواهی می کنم که نه خودم 3d کار کردم نه کسی در اطرافم هست که اینکاره باشه.
اما اونچیزهایی که تلویزیون (تلویزیون که نه بیشتر فقط شبکه 4 سیما) دیدم بلندر سریعتره از همه نظر و کار کردن باهاش هم راحت تره بر اساس یک کتاب آموزشی بلندر که تا 4 صفحه اولش رو خوندم و فقط این یه تیکه اش یادم موند: بلندر در ابتدا کار کردن با اون خیلی راحت نیست البته در صورتی که قبلا 3d کار کرده باشید چون تمام منوها و شرتکات ها اونجوری نیست که فکر می کنید همه چیز یه جور خاص چیده شدن در ابتدا شما اصلا این احساس رو ندارید که این منوها اصلا چیده شده باشن اما به مرور زمان متوجه خواهید بود که این منوها به بهترین شکل ممکن چیده شدن و دقیقا همون چیزی هستش که شما بهش احتیاج دارید.
این متن رو خودم تایپ کردم اگه کتاب رو پیدا کردم متن اصلی رو جایگزینش می کنم.
اما چرا مایا از شبکه 4 دیدم که مایا این قابلیت رو داشت که برای متحرک سازی مثلا انسان یک سری حس گر رو به بدن بازیگر بچسپونن و بعد نرم افزار بدن کاراکتر رو بر اساس بازیگر حرکت بده خب این حرکت سازی مطمئنا خیلی دقیقه چون بر اساس حرکت های یک شخص واقعی هستش اما توی همه ی مواردی که دیدم کاراکتر رو شبیه به بازیگر طراحی کردند نمی دونم این امکان توی بلندر هم هست یا نه؟
فکر کنم این ها باشه که دلیل بقای این چنین نرم افزارهایی باشه.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....