انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

دلیل عدم اقبال عمومی به لینوکس چی بوده؟

دیر وارد شدن لینوکس به عرصه بازار سیستم‌عامل با مصرف خانگی
10 (20.8%)
user friendly  نبودن
1 (2.1%)
ترس از متن‌باز بودن و امنیت متن‌بازی لینوکس
0 (0%)
پیش‌ قضاوتی و عدم اعتماد اولیه به لینوکس
11 (22.9%)
دیر گرافیکی شدن لینوکس
4 (8.3%)
ترس از تغییر ابزار مورد استفاده
10 (20.8%)
موردی دیگر (لطفا  ذکر کنید)
3 (6.3%)
نرم‌افزار‌ها و بازی‌های رایج در ویندوز و عدم کار کردن آنها در لینوکس
9 (18.8%)

مجموع آرای اعضا: 48

بستن رای گیری: 31 شهریور 1391، 12:34 ب‌ظ

نویسنده موضوع: دلیل عدم اقبال عموم مردم جهان به لینوکس؟  (دفعات بازدید: 8615 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : دلیل عدم اقبال عموم مردم جهان به لینوکس؟
« پاسخ #30 : 04 امرداد 1391، 10:33 ب‌ظ »
ببخشید دوستان دارم نظر میدم.
به خاطر این عذر خواهی می کنم که نه خودم 3d کار کردم نه کسی در اطرافم هست که اینکاره باشه.
اما اونچیزهایی که تلویزیون (تلویزیون که نه بیشتر فقط شبکه 4 سیما) دیدم بلندر سریعتره از همه نظر و کار کردن باهاش هم راحت تره بر اساس یک کتاب آموزشی بلندر که تا 4 صفحه اولش رو خوندم و فقط این یه تیکه اش یادم موند: بلندر در ابتدا کار کردن با اون خیلی راحت نیست البته در صورتی که قبلا 3d کار کرده باشید چون تمام منوها و شرتکات ها اونجوری نیست که فکر می کنید همه چیز یه جور خاص چیده شدن در ابتدا شما اصلا این احساس رو ندارید که این منوها اصلا چیده شده باشن اما به مرور زمان متوجه خواهید بود که این منوها به بهترین شکل ممکن چیده شدن و دقیقا همون چیزی هستش که شما بهش احتیاج دارید.
این متن رو خودم تایپ کردم اگه کتاب رو پیدا کردم متن اصلی رو جایگزینش می کنم.
اما چرا مایا از شبکه 4 دیدم که مایا این قابلیت رو داشت که برای متحرک سازی مثلا انسان یک سری حس گر رو به بدن بازیگر بچسپونن و بعد نرم افزار بدن کاراکتر رو بر اساس بازیگر حرکت بده خب این حرکت سازی مطمئنا خیلی دقیقه چون بر اساس حرکت های یک شخص واقعی هستش اما توی همه ی مواردی که دیدم کاراکتر رو شبیه به بازیگر طراحی کردند نمی دونم این امکان توی بلندر هم هست یا نه؟
فکر کنم این ها باشه که دلیل بقای این چنین نرم افزارهایی باشه.
البته اون حسگر که شما میگی خودش یه دستگاه جدا هست و خروجیش با بلندر هم میتونه ست بشه
چند نوع از اون دستگاه ها داریم البته قیمت حداقل 200-300 ملیون تومن هست و واسه همین تو خیلی پروژه ها استفاده نمیشه (مثلا تو انیمیشن ها و بازی های ایرانی)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #31 : 04 امرداد 1391، 10:44 ب‌ظ »
و خب استفاده از دستگاه موشن کپچر تمام حس انیمیشن رو ازش می‌گیره و اون رو شبیه به فیلم می‌کنه. چیز خوبی نیست اصلا. ولی خب خروجی‌اش به بلندر هم منتقل می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #32 : 04 امرداد 1391، 11:04 ب‌ظ »
و خب استفاده از دستگاه موشن کپچر تمام حس انیمیشن رو ازش می‌گیره و اون رو شبیه به فیلم می‌کنه. چیز خوبی نیست اصلا. ولی خب خروجی‌اش به بلندر هم منتقل می‌شه
این بازی ghost recon جدید سربازان آینده رو هم با موشن کپچر ساختن و جالب نشده اصلا !
بازی انگار تکراریه
نحوه بالا رفتن از دیوار و باز کردن در ها مدام تکرار میشه
البته حرکت ها بد نیست ولی خیلی تکراری استفاده کردن
اغلب بازی های یوبی سافت از این استفاده میکنه و نتیجش بدک نیس
مثلا تو درایور 5 - و سری اساسین کرید استفاده شده
ولی باز هم از نظر کیفیت خوب نیستن و حرکت ها خیلی عالی نیستن

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #33 : 05 امرداد 1391، 11:52 ق‌ظ »
کاملا موافقم که خیلی از نرم‌فزار‌های تحت ویندوز غیر قابل ترک کردن هستند مثل همون آفیس تو اداره‌ی ما که هر چقدر هم با لینوکس کار کنی آخر آخرش گزارش‌هاتو باید تو یه فایل ms word  تحویلشون بدیم!
خیلی جاها ماها رو مجبور به استفاده از این ابزار‌ها می‌کنن به نظرم هم نقض آزادی ماست هم تحجر خود اون مسئولی که این تصمیمو می‌گیره!

اگر قانون حاکم بود، همه حول اون با این مسئله هم برخورد می‌کردیم، من فکر می‌کنم چون قانون ما این آزادی اشتباه رو به مردم می‌ده که مفتی از ویندوز و نرم‌افزارش استفاده کنن همه به سمت اون رفتن اگر پولی بود خیلی سرعت پیشرفت ویندوز و نرم‌افزاراش حداقل تو کشور خودمون کمتر می‌شد.

تازه مدعی مبارزه با استکبار جهانی هم هستیم و خودمون بزرگترین مصرف کننده محصولاتش!!!

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #34 : 05 امرداد 1391، 01:26 ب‌ظ »
کاملا موافقم که خیلی از نرم‌فزار‌های تحت ویندوز غیر قابل ترک کردن هستند مثل همون آفیس تو اداره‌ی ما که هر چقدر هم با لینوکس کار کنی آخر آخرش گزارش‌هاتو باید تو یه فایل ms word  تحویلشون بدیم!
خیلی جاها ماها رو مجبور به استفاده از این ابزار‌ها می‌کنن به نظرم هم نقض آزادی ماست هم تحجر خود اون مسئولی که این تصمیمو می‌گیره!
هنوز هم هیچ کس مجبور نیست دوست عزیز.
Open office/libreoffice --> File --> Save As --> Save as type: --> select Microsoft word 6.0 (.doc) ...
که البته من خودم توی لیبره آفیس هم دیدم که بتونی خروجی docx هم بگیری! ;D \\:D/
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #35 : 07 امرداد 1391، 09:54 ق‌ظ »
هنوز هم هیچ کس مجبور نیست دوست عزیز.
Open office/libreoffice --> File --> Save As --> Save as type: --> select Microsoft word 6.0 (.doc) ...
که البته من خودم توی لیبره آفیس هم دیدم که بتونی خروجی docx هم بگیری! ;D \\:D/

این مال موقعی هستش که فایلت خیلی سادست ولی وقتی فایل قالب خام که اتفاقا styleهاش درست تنظیم نشدن میشه ۸MB اون موقه اوضاع کمی متفاوت خواهد شد، در هر صورت فایل‌های اداره ما تو مایکروسافت آفیس درست باز می‌شوند و تو open office , libre office  یا اصلا باز نمی‌شن یا قتی باز می‌شن خرچنگ قورباغه است.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #36 : 07 امرداد 1391، 12:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
این مال موقعی هستش که فایلت خیلی سادست ولی وقتی فایل قالب خام که اتفاقا styleهاش درست تنظیم نشدن میشه ۸MB اون موقه اوضاع کمی متفاوت خواهد شد، در هر صورت فایل‌های اداره ما تو مایکروسافت آفیس درست باز می‌شوند و تو open office , libre office  یا اصلا باز نمی‌شن یا قتی باز می‌شن خرچنگ قورباغه است.
خدایان پی دی اف را آفریدند

آفلاین sobhan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • i am how i am and i cannot be changed
« پاسخ #37 : 08 امرداد 1391، 03:09 ب‌ظ »
فکر نکنم که تعداد کاربر اهمیت داشته باشه . مثلا رو ps3 و xbox 360 لینوکس هست سودی  برای لینوکس داشت؟(برام سواله)
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1391، 04:38 ب‌ظ توسط sobhan »
remove the fun of unix with mac

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #38 : 08 امرداد 1391، 03:58 ب‌ظ »
به نظر من همین درصدی که لینوکس کاربر داره خوبه. نه کمتر نه بیشتر.
اگه کمتر بشه برنامه نویسا رغبت نمیکنن بیان واسه لینوکس برنامه بنویسن. اگه هم بیشتر بشه اونوقت دوستان ویروس نویس همون بلایی که سر ویندوز آوردن سر لینوکس میارن. یکی از علتهایی که لینوکس اینقدر امنیت داره به خاطر اینه که تعداد ویروس (در کل malware) هایی که براش نوشته شده کمه وگرنه یه آنتی ویروس اونم رایگان چقدر حجم داره که ماها روی لینوکسامون نداریم.
خدا رو شکر تو لینوکس از شر ویروس راحت شدم :D
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #39 : 08 امرداد 1391، 04:15 ب‌ظ »
به نظر من همین درصدی که لینوکس کاربر داره خوبه. نه کمتر نه بیشتر.
اگه کمتر بشه برنامه نویسا رغبت نمیکنن بیان واسه لینوکس برنامه بنویسن. اگه هم بیشتر بشه اونوقت دوستان ویروس نویس همون بلایی که سر ویندوز آوردن سر لینوکس میارن. یکی از علتهایی که لینوکس اینقدر امنیت داره به خاطر اینه که تعداد ویروس (در کل malware) هایی که براش نوشته شده کمه وگرنه یه آنتی ویروس اونم رایگان چقدر حجم داره که ماها روی لینوکسامون نداریم.

هر دو فرض اشتباهن که (: لینوکس زمانی که حتی یک کاربر هم نداشت براش برنامه می نوشتن (از جمله خودش رو) و ویروس هم هیچ ربطی به تعداد نداره (: مطمئن باش اگر می شد برای لینوکس ویروس نوشت حتما می نوشتن تا اینهمه سرور جهان رو آلوده کنن و در ضمن اینهه شرکت های آنتی ویروس نویس هم دکونشون رو گسترش بدن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 174
« پاسخ #40 : 08 امرداد 1391، 10:40 ب‌ظ »
دلیلش اینه که دیر اومد .... تاحالا دیدی کسی به پژو پرشیا بگه پارس؟؟ خیلی کم میگن
عمر پژو پرشیا ۱ سال بود ولی پارس ۱۰ سال ... چیزی که اول میاد ذهن مردمو به خودش وا میداره
.
.
.
.
یه دلیل دیگه هم میتونه وجود شرکت های غولی مثه adobe و microsoft باشه که برنامه هاشونو تحت لینوکس نمیدن و نخواهند هم داد
چرا؟؟؟ چون نمیخان اپن سورس بدن که رقیب درس شه برای خودشون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #41 : 09 امرداد 1391، 07:15 ق‌ظ »
اگه هم بیشتر بشه اونوقت دوستان ویروس نویس همون بلایی که سر ویندوز آوردن سر لینوکس میارن. یکی از علتهایی که لینوکس اینقدر امنیت داره به خاطر اینه که تعداد ویروس (در کل malware) هایی که براش نوشته شده کمه وگرنه یه آنتی ویروس اونم رایگان چقدر حجم داره که ماها روی لینوکسامون نداریم.
ای بابا! بازم که این افسانه رو گفتین! :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #42 : 09 امرداد 1391، 01:55 ب‌ظ »
دلیلش اینه که دیر اومد .... تاحالا دیدی کسی به پژو پرشیا بگه پارس؟؟ خیلی کم میگن
عمر پژو پرشیا ۱ سال بود ولی پارس ۱۰ سال ... چیزی که اول میاد ذهن مردمو به خودش وا میداره
.
.
.
.
یه دلیل دیگه هم میتونه وجود شرکت های غولی مثه adobe و microsoft باشه که برنامه هاشونو تحت لینوکس نمیدن و نخواهند هم داد
چرا؟؟؟ چون نمیخان اپن سورس بدن که رقیب درس شه برای خودشون
پژ. پرشیا و پژو پارس وجود خارجی ندارند :)
پژو 405 به دلیل مشکلاتی که داشت خیلی زود تو دنیا جمع شد و جاش پژو 406 اومد
در ایران جمع نشد و کلی مردم رو کشت ترکید ترکوند و هزار تا کوفت دیگه و 406 رو با اسم پرشیا و پارس دادن به ملت
خدا لعنتشون کنه
--
با کامپایل برنامشون روی لینوکس رقیبی براشون ایجاد نمیشه
ماکروسافت با این شرکت ها قرارداد میبنده و پول میده که برای لینوکس کامپایل نکنن تا مردم مجبور باشن رو ویندوز بمونن
فرض کن فتوشاپ برا لینوکس بیاد
یا بازی ها
خوب خیلیا میان سمت لینوکس و ماکروسافت ضرر میکنه
واسه همین رشوه میده که این کار رو نکنن :)

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #43 : 09 امرداد 1391، 07:56 ب‌ظ »
 توی این دنیا هر تجارت و صنعتی که رونقی داشته باشه مطمئنا یه مافیا پشت سرش هست...از تجارت روغن زیتون تا اسلحه و مواد و مخدر و اس ای ایکس!
و نرم افزار هم از این قاعده مستثنی نیست
و الان این مافیا توسط غول های بزرگی مثل مایکروسافت -اپل و انویدیا و سایر شرکاشون هدایت میشه
 من الان فدورا 17 kde با زیبایی کامل دارم...طوری که ویندوز 7 و 8 و 9 حالا حالا باید دنبالش بدوند....
اما چه طوریه که مایکروسافت سر همین قضیه ویستا و آئرو که نسبت به همین kde  اونقدرها هم زیبا نیست چه جنجال راه انداخت  که های بیایید سیستم ها رو ارتقا بدید که ویستا داره میاد با کلی زیبایی خارق العاده!
یه چیز کاملا مشخصه! ویندوز طوری ارتقا پیدا میکنه که از اونور به تونه ضامن فروش محصولات جدید شرکای غیر رسمیش در سمت بازار سخت افزار باشه
یا همین دکون و دستگاه جابز معدوم!!!....اپل!!
شرکتی که بواسطه یه لوگوی سیب مسخره روی محصولاتش کلی آدم رو پوست میکنه... هر چندماه یکبار کلی ادم رو تشنه محصولاتش میکنه و موقع عرضه اون کلی صف طویل جلوی فروشگاهاش راه میندازه
و الحق که بهترین  توصیفی که میشد براش کرد رو استالمن انجام داد!
یک زندان باحال!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==========
حرف خیلی زیاده از نابرابری هایی که این شرکت ها در حق گنو لینوکس و جامعه اون دارند ولی خب نمیشه آدم همه حرفهاشو تایپ کنه
ولی زمانی که این کمپانی ها دارند دعواهای زرگری راه میندازن و کلی کاربر رو توی نت سر مقایسه مسخره آیپد و سورفیس معطل کردند
گنولینوکس ما خیلی آرام و با وقار داره پیشرفت میکنه و رو به جلو میره...
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1391، 09:18 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #44 : 09 امرداد 1391، 09:03 ب‌ظ »
ولی زمانی که این کمپانی ها دارند دعواهای زرگری راه میندازن و کلی کاربر رو توی نت سر مقایسه مسخره آیپد و سورفیس معطل کردند
گنولینوکس ما خیلی آرام و با وقار داره پیشرفت میکنه و رو به جلو میره...

خوب گفتی