مجموع آرای اعضا: 48
بستن رای گیری: 31 شهریور 1391، 12:34 بظ
0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: دانیال بهزادی در 03 امرداد 1391، 04:21 بظبا عرض احترام من هم یک تار موی لیبره آفیس رو با صدتا آفیس ۲۰۱۰ مایکروسافت که خودش هم نفهمیده چیکار کرده عوض نمیکنمبا عرض احترام نظر شما دقیقا عین نظر اون Sysadmin غیرتی ویندوزیه که میگه من یک تار موی IIS رو با صدتا Apache عوض نمیکنم (واقعی)
با عرض احترام من هم یک تار موی لیبره آفیس رو با صدتا آفیس ۲۰۱۰ مایکروسافت که خودش هم نفهمیده چیکار کرده عوض نمیکنم
نقلقول از: Mehdi در 03 امرداد 1391، 05:13 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 03 امرداد 1391، 04:21 بظبا عرض احترام من هم یک تار موی لیبره آفیس رو با صدتا آفیس ۲۰۱۰ مایکروسافت که خودش هم نفهمیده چیکار کرده عوض نمیکنمبا عرض احترام نظر شما دقیقا عین نظر اون Sysadmin غیرتی ویندوزیه که میگه من یک تار موی IIS رو با صدتا Apache عوض نمیکنم (واقعی)تعصب همیشه بده.غالب نرم افزارهای لینوکسی از معادل های ویندوزی عقب تر هستند. اما با این وجود به دلیل سادگی و قابلیت انعطاف بیشتر خیلی ها به سمت اون کشیده میشن.
منم حرف شما را قبول دارم واقعا رابط کاربری ریبون ماکروسافت آفیس سرعت آدم را دو برابر می کنه
ریبونها گیج کننده، هدردهندهی فضای کاری، پرتکنندهی حواس و در یک کلام احمقانه هستن. وقتی در گنو/لینوکس HUD با اون هوشمندی و سهولت در یافتن ابزارها در کمترین زمان ممکن وجود داره، چرا باید کارهای احمقانهی مایکروسافت رو قرقره کرد؟ مثال ریبون مثال اون کسیه که به کمپانی فورد در جواب این که نیاز شما چیه میگفت اسبهای سریعتر! با وجود HUD اصلا نیازی به پیدا کردن گزینه و به خاطر سپردن اونها وجود نداره و همه چیز تنها با فکر کردن در موردش در کف دستان شماست
نقلقول از: mohammad ali sadraei در 20 امرداد 1391، 08:11 بظمنم حرف شما را قبول دارم واقعا رابط کاربری ریبون ماکروسافت آفیس سرعت آدم را دو برابر می کنهنقلقولریبونها گیج کننده، هدردهندهی فضای کاری، پرتکنندهی حواس و در یک کلام احمقانه هستن. وقتی در گنو/لینوکس HUD با اون هوشمندی و سهولت در یافتن ابزارها در کمترین زمان ممکن وجود داره، چرا باید کارهای احمقانهی مایکروسافت رو قرقره کرد؟ مثال ریبون مثال اون کسیه که به کمپانی فورد در جواب این که نیاز شما چیه میگفت اسبهای سریعتر! با وجود HUD اصلا نیازی به پیدا کردن گزینه و به خاطر سپردن اونها وجود نداره و همه چیز تنها با فکر کردن در موردش در کف دستان شماست
من خودم گجت اپل دارم قبول دارم لینوکس یه چیز دیگه اس اما تنکنولوژی سخت افزاری اپل واقعن عالیه ... قیول کنین طراحی گوشیاش واقعن لذت بخشو منم قبول میکنم اینوکس بهتر از آی او اسه
اپل در یک کلام=یک زندان باحال با زندابانی به غایت دیکتاتور!
نقلقول از: Milandini در 22 امرداد 1391، 06:42 بظاپل در یک کلام=یک زندان باحال با زندابانی به غایت دیکتاتور!+۱