انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل حمایت dell از win7 چیه؟  (دفعات بازدید: 3785 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
پاسخ : دلیل حمایت dell از win7 چیه؟
« پاسخ #15 : 08 امرداد 1391، 02:57 ب‌ظ »
بنظر من دلیل apple کاملا روشن و منطقیه.
خود ایرانی ها بخاطر اینکه از MAC میترسن، نمیرن apple بخرن. حالا apple داره با اینکار میگه بابا، ویندوز 7 به بهترین شکل روی لپتاپ من کار میکنه. اگر تو فقط با 7 عادت داری هم از طرف سخت افزار من ساپورت میشی.
بنظر من اینه دلیلش.

ترس چیه بابا apple گرونه.
مثلا لپ تاپ apple اگه 2,400,000 تموم بشه، همون مدل مارک Dell میشه 1,200,000

من کار کردم باهاش همچین تفاوتی ندارن، apple یه سری برتری داره که مثلا باطریش نمیسوزه، ولی با این همه اختلاف قیمت مقرون به صرفه نیست.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #16 : 08 امرداد 1391، 04:48 ب‌ظ »
بنظر من دلیل apple کاملا روشن و منطقیه.
خود ایرانی ها بخاطر اینکه از MAC میترسن، نمیرن apple بخرن. حالا apple داره با اینکار میگه بابا، ویندوز 7 به بهترین شکل روی لپتاپ من کار میکنه. اگر تو فقط با 7 عادت داری هم از طرف سخت افزار من ساپورت میشی.
بنظر من اینه دلیلش.

ترس چیه بابا apple گرونه.
مثلا لپ تاپ apple اگه 2,400,000 تموم بشه، همون مدل مارک Dell میشه 1,200,000

من کار کردم باهاش همچین تفاوتی ندارن، apple یه سری برتری داره که مثلا باطریش نمیسوزه، ولی با این همه اختلاف قیمت مقرون به صرفه نیست.

شاید یکی مثل شما که اطلاعات خوبی دارین فقط بخاطر قیمت طرفش نرید. اما من به چشم دیدم کسایی رو که فقط بخاطر سیستم عامل نرفتن سراغ اپل، البته بعد از اینکه من متقاعدشون کردم که میشه 7 ریخت و از این حرف ها(کاری که خود شرکت اپل الان داره میکنه) رفتن اپل خریدن.
من یه اپل، قبل از گرونی ها خریدم به قیمت یک و نهصد. mac book pro
شاید گرافیک نداشته باشه. اما تصویر، کیفیت سخت افزار و دیگر چیزاش واقعا فوق العادس.
مخصوصا تصویر و شارژ نگه داشتنش.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #17 : 08 امرداد 1391، 07:43 ب‌ظ »
دوستان توی اولین پست این تاپیک من یه عکسی گذاشتم در مورد همین عنوانی که تاپیک داره ولی عکسه نیستش! شما ندیدیدش؟ نکنه روزه گرفته بهش فشار اومده!
راستی اون عکس رو همین جوری روی یه سرور آپلود گذاشتم آخه اینجا دکمه آپلود فایل رو ندیدم. اینجا چه جوری میشه فایل آپلود کرد؟

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 08 امرداد 1391، 07:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
که البته لینوکس معروفه به بهشت برنامه نویسان)
جدا اینجوریه؟ من زیاد با لینوکس  آشنا نیستم ولی دلیل محبوبیتش توی برنامه نویسی چیه که صاحب همچین لقبی شده؟
یعنی چه حرفی توی برنامه نویسی برای زدن داره که بقیه نمی تونن بزنن؟

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #19 : 08 امرداد 1391، 09:17 ب‌ظ »
حتی اگه واقعا خوب نباشن.
](*,) ](*,) بیشتر احساس می کنم یه جور حماقته!

جدا اینجوریه؟ من زیاد با لینوکس  آشنا نیستم ولی دلیل محبوبیتش توی برنامه نویسی چیه که صاحب همچین لقبی شده؟
یعنی چه حرفی توی برنامه نویسی برای زدن داره که بقیه نمی تونن بزنن؟

به خاطر این که از تمام زبان های برنامه نویسی پشتیبانی می کنه (به جز زبان های میکروبی (مایکروسافت)) اکثر نرم افزار ها آزاد نباشن اوپن سورس که هستند دیدن سورس ها و یا در نرم افزارهای آزاد کپی کردن اون ها در واقع هر جاییش که لازم داشته باشید.
حتی دیدن کد های قوی کم تاثبری رو برنامه ای که می خواهی بنویسی نداره چه برسه به اینکه ببینی کدی که روبه روته فوق العاده است و بهتر از اون نمی شه و سپس کپیشون کنی.
دلیل بعدی چون از ابتدا کاربران این سیستم عامل برنامه نویس ها بودن و معمولا برنامه ها توی این سیستم بسته به نیاز پیش رفته نه اینکه چیزی بسازن بعد مشتری براش پیدا بشه. برنامه نویس ها هم ابزارهای خیلی خوبی واسه خودشون از اون قدیم ها دست و پا کردن اینه که ابزارهای برنامه نویسی خیلی خیلی قوی تر از هر چیز دیگه پیدا می شه.
لینوکس از ابتدا این بود که کاربرهاش هکرها باشن و برنامه نویس ها یه جورایی خب دقیقا همین هم شد و همین باعث شده که تا به اینجا برسه.
وین از اول فقط می خواسته بیشترین کاربر رو داشته باشه تا بتونه بیشترین فروش رو داشته باشه از طریق فروشش سود کنه خب این طور هم شده و به خاطر اینکه بیشترین کاربر رو داره اکثر نرم افزارها واسشون کامپایل می شه.
مک از ابتدا یه سیستم می خواست واسه کارهای گرافیکی + اینکه استیو جابز مرحوم هم رشته گرافیک می خونده خب اولین سیستمی که گرافیکی شد هم همون بود بر طبق اطلاعات من که می تونه غلط هم باشه بعد از اون ویندوز اومد و سیستمش رو گرافیکی کرد وین ۳٫۱ که مشتری هاش دیگه داشتن از دست می رفتن. خب بعد از اون هم لینوکس بود که اصلا واسشون مهم هم نبود سیستم گرافیکی بشه چون یه محیط متنی داشتن که همه ی کارهاشون رو به بهترین شکل انجام می داد و همه جور ابزاری هم داشتن و خلاصه امکاناتشون کامل کامل بود. هنوز خیلی از این سیستم های گرافیکی (مهم نیست که کدومش باشه ) در مقابل بعضی از اون ابزارها که در اون زمان استفاده می شده نمی تونن حتی رقابتی داشته باشن.
امیدوارم که تونسته باشم به خوبی بهت جواب بدم دوست عزیز.
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1391، 09:34 ب‌ظ توسط MADMAN »
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 174
« پاسخ #20 : 08 امرداد 1391، 10:06 ب‌ظ »
درست ویندوز از نظر امنیتی در مقابل لینوکس خیلی ضعیفه ولی بیس برنامه های مهم دنیا روی ویندوزه .... مثله visual studio مثله adobe apps مثه 3d max یا maya  و ......
بیس نرم افزارهای مهم؟
ویژوال استودیو که از اسمش یه جوریم می شه خب متعلقه به میکروب سافت خودشون می نویسند. (که البته لینوکس معروفه به بهشت برنامه نویسان)
هاه ادوب خب محصولات ادوب یه چیزی اما اینکه ویندوزی می ده بیرون به خاطر تعداد کاربرانشه. و مهم نیست معادل های خیلی خوبی داریم و توی هیچ زمینه ای گیر نمی کنیم.
آه مکس و مایا فقط یه سوال تا حالا بلندر رو دیدی؟
موفق باشی دوست عزیز

دوست عزیز این که لینوکس واقعن سره شکی نیست .... اما خوب من چون کارم طراحیه مجبورم تحت ویندوز کار کنم اما قبولا دارم اگه فتوشاپ اپن سورس باشه خیلی از باگ هاش بر طرف میشه

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 08 امرداد 1391، 10:13 ب‌ظ »
نقل‌قول
بر طبق اطلاعات من که می تونه غلط هم باشه
ای ول به این شجاعت، مردی مرد

نقل‌قول
لینوکس از ابتدا این بود که کاربرهاش هکرها باشن و برنامه نویس ها یه جورایی خب دقیقا همین هم شد
تا جای که من اطلاع دارم لینوکس روز اول هدفش این نبوده
جوری که من خوندم لینوس تروالدز فقط کشته مرده این بوده که یه سیستم عاملی بنویسه که الان دقیقا یادم نسیت از روی کدوم سیستم نوشته ولی فکر کنم مینیکس بوده(یعنی روز اول خودش کامل ننوشته، اول یه سورس نگاه کرده) که این سیستمی عاملی هم که جناب توالدز از روش لینوکس رو نوشته  رو یکی از پروفسورها نوشته که کتاباشم تو دانشگاه می خونیم(اسمش سر زبونمه ولی ...)
اینا رو از روی کتاب سیستم عاملی به نام لینوکس خوندم
حالا اگه خواستی تا اون جاها که خوب یادم نیست رو برم از روش بخونم درست حسابی بیام بنویسم

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 08 امرداد 1391، 10:30 ب‌ظ »
نقل‌قول
لینوکس از ابتدا این بود که کاربرهاش هکرها باشن و برنامه نویس ها یه جورایی خب دقیقا همین هم شد
تا جای که من اطلاع دارم لینوکس روز اول هدفش این نبوده
جوری که من خوندم لینوس تروالدز فقط کشته مرده این بوده که یه سیستم عاملی بنویسه که الان دقیقا یادم نسیت از روی کدوم سیستم نوشته ولی فکر کنم مینیکس بوده(یعنی روز اول خودش کامل ننوشته، اول یه سورس نگاه کرده) که این سیستمی عاملی هم که جناب توالدز از روش لینوکس رو نوشته  رو یکی از پروفسورها نوشته که کتاباشم تو دانشگاه می خونیم(اسمش سر زبونمه ولی ...)
اینا رو از روی کتاب سیستم عاملی به نام لینوکس خوندم
حالا اگه خواستی تا اون جاها که خوب یادم نیست رو برم از روش بخونم درست حسابی بیام بنویسم
حدس هم می زدم که به این یه جمله ام خیلی گیر داده می شه ولی خب می دونم از ابتدا کاربرهاش برنامه نویس ها بودن و بعد هکرها هم بهش اضافه شدن و این باعث شد که این سیستم تا به اینجا برسه الته اگه فلسفه اش نبود اهمیتی نداشت که ان ها باشن یا نه.
هر جوری خواستم بگم که به بقیه هم بخوره نشد مجبور شدم اینجوری بنویسم نه اینکه دقیقا هدفش این بوده اما از احتیاجاتش بوده و هست.
حتی این هم دقیقا اون چیزی نیست که توی ذهنمه اه خدایا چرذا نمی تونم بنویسم آخه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 09 امرداد 1391، 07:12 ق‌ظ »
فکر کنم منظورت اینه که چون گنو/لینوکس رو هکرها توسعه می‌دن، پس چیزهایی رو بهش اضافه می‌کنن که کار خودشون رو به بهترین وچه انجام بده و برای همینه که لذت برنامه‌نویسی در گنو/لینوکس با هیچ‌چیز دیگه‌ای قابل مقایسه نیست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 09 امرداد 1391، 10:55 ق‌ظ »
فکر کنم منظورت اینه که چون گنو/لینوکس رو هکرها توسعه می‌دن، پس چیزهایی رو بهش اضافه می‌کنن که کار خودشون رو به بهترین وچه انجام بده و برای همینه که لذت برنامه‌نویسی در گنو/لینوکس با هیچ‌چیز دیگه‌ای قابل مقایسه نیست.
دقیقا + اینکه کد نرم افزارها هم هستش و حتی خیلی الز کدها رو هم می شه کپی کرد بعدا کسی از شما شکایت نمی کنه که چرا این فلان کدها رو کپی کردی شما. آزادی نرم افزاره دیگه :D ;)

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 25 امرداد 1391، 09:04 ب‌ظ »
مگه بک ترک رو هکر ها توسعه نمی دن؟
بقیه توسعه دهنده ها(برای سایر توزیع ها ) هکر هستن؟
البته اینکه می گم بک ترک - تازگیا شنیدم که چند توزیع دیگه مخصوص هک و امنیت اومدن ولی ظاهرا هنوز رو دست بک ترک بلند نشدن که اونا رو هم فکر کنم کار هکر هاست

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #26 : 25 امرداد 1391، 09:41 ب‌ظ »
مگه بک ترک رو هکر ها توسعه نمی دن؟
بقیه توسعه دهنده ها(برای سایر توزیع ها ) هکر هستن؟
البته اینکه می گم بک ترک - تازگیا شنیدم که چند توزیع دیگه مخصوص هک و امنیت اومدن ولی ظاهرا هنوز رو دست بک ترک بلند نشدن که اونا رو هم فکر کنم کار هکر هاست

مقوله نفوذ و هک متفاوت هستند.

حتی کسی هم که از مینت استفاده میکنه و یه بار هم ترمینال رو ندیده بعدها هکر خواهد شد (چون بعدا ترمینال رو زیاد میبینه :) ) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
« پاسخ #27 : 25 امرداد 1391، 10:01 ب‌ظ »
برای اینکه در زمینه امنیت کار کنید نیازی نیست توزیع خاصی رو استفاده کنید :) بک‌ترک تنها یک سری ابزار رو به صورت پیش‌فرض داره.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 25 امرداد 1391، 11:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوستان ببینید چی رو کامنت گذاشتم
منظورم این بود که فکر نمی کنم کلا توسعه دهنده های گنو لینوکس هکر ها باشن

نقل‌قول
برای اینکه در زمینه امنیت کار کنید نیازی نیست توزیع خاصی رو استفاده کنید :) بک‌ترک تنها یک سری ابزار رو به صورت پیش‌فرض داره.
در موردن اون هم که شما می گید توزیع خاصی برای هک لازم نیست من چندان موافق نیستم
این که فقط چند ابزار نصب شده باشه درست نیست
توسعه دهنده ها روی کرنل سیستم کار میکنن
اگه اینجور باشه که رقابتی بین توسعه های مختلف پیش نیماد

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
« پاسخ #29 : 25 امرداد 1391، 11:39 ب‌ظ »
منظورم این بود که فکر نمی کنم کلا توسعه دهنده های گنو لینوکس هکر ها باشن
این مقاله رو بخونید: لینک

در موردن اون هم که شما می گید توزیع خاصی برای هک لازم نیست من چندان موافق نیستم
کمی در مورد امنیت مطالعه کنید، متوجه میشید :)